- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Merhabalar ben yine devam yazip gidecektim ancak görsel ve video atıp öyle gideceğim. Bakın devam deme sebebimiz Tayyip Erdoğan birtane ,onun gibisi bir dahaa gelmez diye değil.Kimsenin taptığından da degil.Karşısında onun kadar guvenebilecegimiz başka bir aday yok diye.Tabiki bende isterim yeni taze kan.Bir Erbakan,Bir Menderes olaydida verseydik oyumuzu. Ancak karşısına çıkan hiç bir adayın yeterliliği yok ,tatmin edici bir açıklaması yok.Heleki demediler mi demirtaş çıksın.Bitmiştir.Evet Erdoğan açılımı yaptı sizin tabirinizle kol kola girdi halay çekti .Ancak hainliği gördükten sonra var mi bir söylemi. Yerle yeksan etti mi bu örgütü ve devam ediyor mu ediyor.Su an mv adaylari içinde hdp yandaşı var mi ? Yok biliyorum. Sanırım birinin abisi aday emin değilim ancak o adamida ailesi reddetti soyadı beydam sanirim. Kurtler guzel insanlardir.Ak partiden aday olmayacak diye birşey yok.kürt arkadaşım var alevi arkadaşım var bal gibi can gibi insanlar.Velhasıl çok kısa girebiliyorum son 2 sayfayı okuyup kaçıyorum hem vaktim yok hemde telefondan çok zorlaniyorum.Reklami ,zili yetiyor.Çok güzel yazanlar var ama burdaki kadar guzel konusan birde Erdoğan var ışte:) sizlerden biri aday olaydı ince yerine :)bir de merak ettiğim siteden hiç cikmayanlar devam yazan yada Erdoğan yanlısı birşey yazilsinda hemen curutelim diye bekleyenler ! :) misyon güzel işliyor gibi. Herneyse vatanımız milletimiz için hayırlısı olsun.Fikrim hala devam♡ herkese iyi akşamlar. https://www.instagram.com/p/BjST3h2jcCk/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=p9yzhnt60mhm
Son düzenleme: