- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Tam istenilen halk şekli iste
Kardelen isimli uyenin oyle yazmisti ben sordum etrafinda esnaf varmi diye oda evet kocam mutlu deedi demek benim ailemin hepsi isi bilmiyor
Hassa o mu ben onu okumuyorum.Kardelen isimli uyenin oyle yazmisti ben sordum etrafinda esnaf varmi diye oda evet kocam mutlu deedi demek benim ailemin hepsi isi bilmiyor
Asgari ücretli çalışan kocası mutluymuş aza kanaat bu işte
Tam istenilen halk şekli iste
Kimse kardesinin ustune gotmiyor kendi yazdigini yaziyoruz yani kimse keline eklemiyor soylenenlereLütfen küçümsemeyin. Onlar öyleyse senin benim hiç suçu yok mu?
Güneydoğu dan bir anımı anlatayım sizlere: Güneydoğu nun bir ilinde bir asteğmeni okulda öğretmenlik yapması için yolluyorlar. Lisede İngilizce öğretmeye çalışıyor.
Dersde diyor ki: Çocuklar orange portakal demektir.
Öğrenciler soruyor: ''Hocam orange portakal demek de portakal ne demek?''
İşte size ülkemden manzaralar.
Kimseyi küçümseme hakkımız yok. Biz insanımızı bu fakirlikten nasıl kurtaracaz onu tartışalım.
@Kardelen benim kardeşimdir üzerine gitmeyin.
Bence millette biraz mide varsa feto diye 250 kisi oldu hala fetonun kolesi olan bir adamin oglunu kendileri kabul etmez ama olurmu kesin bulent arincada dis gucler iftira falan atmistir
Sende benim kardeşimsin o da.Kimse kardesinin ustune gotmiyor kendi yazdigini yaziyoruz yani kimse keline eklemiyor soylenenlere
Lütfen küçümsemeyin. Onlar öyleyse senin benim hiç suçu yok mu?
Güneydoğu dan bir anımı anlatayım sizlere: Güneydoğu nun bir ilinde bir asteğmeni okulda öğretmenlik yapması için yolluyorlar. Lisede İngilizce öğretmeye çalışıyor.
Kimseyi küçümseme hakkımız yok. Biz insanımızı bu fakirlikten nasıl kurtaracaz onu tartışalım.
Kesinlikle daha fazla bile vardir yazik bize yazikBen sana birşey diyeyim mi? Bugün çıksın desin ki Kılıçtaroğluna ya da Demirtaşa oy verceksiniz.
Niye, neden diye sormayacak, bu fikri ölümüne savunacak en az bi %30 var.Sonra bize öyle
dediniz bize böyle dediniz.
:) en azindan kibarca tartisiyoruz doyelimSende benim kardeşimsin o da.
O çok iyi bir insandır, onu tanımıyorsunuz. Deyin ki ihtiyacım var; o azıcık geliriyle size de yardım eder. Benim mert rakibimdirkardelen2780
Daha neler görürsün neler. Askeri de yazarlar sivil de. Orange portakal demek ama portakal ne demek diyeni görmedin mi?Hala askeri ücret yazan kalmış mi ya?
Aslında yok. Çünkü cevap verdiği üye iki kere asgari yazmis. Yani alıntı yaptığı cümlelerde yazıyor ama demek ki ezbere okuyor. Ezbere konusuyor.Daha neler görürsün neler. Askeri de yazarlar sivil de. Orange portakal demek ama portakal ne demek diyeni görmedin mi?
kardelen2780 benim mert rakibimdir. ,o öyle yazıyorsa benim hiç suçum yok mu?
Ülkemizin gerçekleri bunlar. Türkiye de öğrenim sistemi ilk mektep den son mektebe kadar ezbere dayalı değil mi? Üniversite de profesörler bile kitaptan okuyup anlatmıyorlar mı? Hangimize bir konuda bir yenilik geliştir dendi? Hangimiz hangi görüşünü tartışabildi? Profesöre ne soruyorlar? ''İmzayı tek mi çift mi atalım, bunu sınavda sorarmısınız, istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz?'' Öğrencilerin sorduğu en bilimsel sorular.Aslında yok. Çünkü cevap verdiği üye iki kere asgari yazmis. Yani alıntı yaptığı cümlelerde yazıyor ama demek ki ezbere okuyor. Ezbere konusuyor.
O politikaların temeli Turgut Özal da atıldı.Yaa ben artık buraya değil yazmak okumak bile istemiyorum .Muhteşemiz tüm dünya bizi kıskanıyor tabiii yersen.
Tabii ki o konuda haklısınız ama ben ezbere okuyor o zaman derken. Ne yazılırsa karşı çıkacağı için çok dikkat etmiyor kafasında yazacaklarini düşünüyor sadece demek istemiştim.cunku ben daha üyenin evet o konuda yanlış yaptı dediğini gormedim- kandırıldık kısmı haricinde- siz gördünüz müÜlkemizin gerçekleri bunlar. Türkiye de öğrenim sistemi ilk mektep den son mektebe kadar ezbere dayalı değil mi? Üniversite de profesörler bile kitaptan okuyup anlatmıyorlar mı? Hangimize bir konuda bir yenilik geliştir dendi? Hangimiz hangi görüşünü tartışabildi? Profesöre ne soruyorlar? ''İmzayı tek mi çift mi atalım, bunu sınavda sorarmısınız, istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz?'' Öğrencilerin sorduğu en bilimsel sorular.
Öğretmen olduğunu söyleyenlerin en az %80 ine ben öğretmen diyemem en fazla notveren diyebilirim.
O nedenle onun suçu yok suç bizlerin.
Bu şuna benziyor: Ben size tokat vuruyorum ve ben vurmadım elim vurdu diyorum.Tabii ki o konuda haklısınız ama ben ezbere okuyor o zaman derken. Ne yazılırsa karşı çıkacağı için çok dikkat etmiyor kafasında yazacaklarini düşünüyor sadece demek istemiştim.cunku ben daha üyenin evet o konuda yanlış yaptı dediğini gormedim- kandırıldık kısmı haricinde- siz gördünüz mü
Başından bir kaç satır okudum ve geri kalan satırları okuma ihtiyacı bile duymadım.
??????Hala askeri ücret yazan kalmış mi ya?
Sizin aileniz işi biliyor mu, bilmem ama,Gaziantep Esnafı Bu İşi Çok İyi Biliyor!..Kardelen isimli uyenin oyle yazmisti ben sordum etrafinda esnaf varmi diye oda evet kocam mutlu deedi demek benim ailemin hepsi isi bilmiyor
SeviliyorsunLütfen küçümsemeyin. Onlar öyleyse senin benim hiç suçu yok mu?
Sende benim kardeşimsin o da.
O çok iyi bir insandır, onu tanımıyorsunuz. Deyin ki ihtiyacım var; o azıcık geliriyle size de yardım eder. Benim mert rakibimdirkardelen2780
Asgari ücret yazımın neresinde sorun var? Kafam çok dolu ve ben hala anlayamadımDaha neler görürsün neler. Askeri de yazarlar sivil de. Orange portakal demek ama portakal ne demek diyeni görmedin mi?
kardelen2780 benim mert rakibimdir. ,o öyle yazıyorsa benim hiç suçum yok mu?
Şu Yorumunuzu okudum ve yanımda eşim oturuyordu. Eşime dönüp ''Esnaf KAn mı ağlıyor?! Diye sordum. Yoooo Ne alaka,Nereden çıkardın bunu? Dedi. Esnaf çok kazanıyor dedi. Valla ben eşimin yalancısıyım.Sen ne diyorsun arkadaşım ben senin eşinin maaşından çok her ay vergi ödüyorum ve senin eşin gibi yanımda 8 kişi çalışıyordu ki asla vasıfsız olana bile asgari ücret vermedim vicdanım asla asgari ücreti onaylamadı en düşük maaşı 2000 tl olan işçilerim vardı veeeee şuan sadece 1 i kaldı ve ne oldu 7 sini çıkarmak zorunda kaldım ağır geliyor çünkü iş yok esnaf kan ağlıyor sen hala boş boş konuşuyorsun milletin canı burnunda hala esnafın nabzıymış bak sen biz uzayda yaşıyoruz hadi yastık altı dolarını bozdursa büyük oyunu yık dün reis diyordu resmen dalga geçiyor sizlerle anlamıyorsunuz 3. Köprü güzel oldu mesela dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?