@hifanur kardelen2780 Okuyunuz...
Belki vicdanınız saklandığı yerden çıkagelir.
Başından bir kaç satır okudum ve geri kalan satırları okuma ihtiyacı bile duymadım.
Köydeki ögrencilere taşımalı sistem ile, ücresiz taşıyıp eğitim veren,öglen yemeğini de, ücretsiz verildiği bir Türkiye'de yaşıyoruz.Bilin istedim.
Hala askeri ücret yazan kalmış mi ya?
??????
Kardelen isimli uyenin oyle yazmisti ben sordum etrafinda esnaf varmi diye oda evet kocam mutlu deedi demek benim ailemin hepsi isi bilmiyor
Sizin aileniz işi biliyor mu, bilmem ama,Gaziantep Esnafı Bu İşi Çok İyi Biliyor!..
Yüzde 65'lerle Destek verdiğine göre, esnaf halinden hoşnut demek ki
Lütfen küçümsemeyin. Onlar öyleyse senin benim hiç suçu yok mu?
Güneydoğu dan bir anımı anlatayım sizlere: Güneydoğu nun bir ilinde bir asteğmeni okulda öğretmenlik yapması için yolluyorlar. Lisede İngilizce öğretmeye çalışıyor.
Dersde diyor ki: Çocuklar orange portakal demektir.
Öğrenciler soruyor: ''Hocam orange portakal demek de portakal ne demek?''
İşte size ülkemden manzaralar.
Kimseyi küçümseme hakkımız yok. Biz insanımızı bu fakirlikten nasıl kurtaracaz onu tartışalım.
@Kardelen benim kardeşimdir üzerine gitmeyin.
Seviliyorsun
Keşke herkes senin gibi, Mert olmayı başarabilse
Sende benim kardeşimsin o da.
O çok iyi bir insandır, onu tanımıyorsunuz. Deyin ki ihtiyacım var; o azıcık geliriyle size de yardım eder. Benim mert rakibimdir
kardelen2780
Daha neler görürsün neler. Askeri de yazarlar sivil de. Orange portakal demek ama portakal ne demek diyeni görmedin mi?
kardelen2780 benim mert rakibimdir. ,o öyle yazıyorsa benim hiç suçum yok mu?
Asgari ücret yazımın neresinde sorun var? Kafam çok dolu ve ben hala anlayamadım
Beni Aydınlatır mısın? Düşünmekten kafam şişti ha
Sen ne diyorsun arkadaşım ben senin eşinin maaşından çok her ay vergi ödüyorum ve senin eşin gibi yanımda 8 kişi çalışıyordu ki asla vasıfsız olana bile asgari ücret vermedim vicdanım asla asgari ücreti onaylamadı en düşük maaşı 2000 tl olan işçilerim vardı veeeee şuan sadece 1 i kaldı ve ne oldu 7 sini çıkarmak zorunda kaldım ağır geliyor çünkü iş yok esnaf kan ağlıyor sen hala boş boş konuşuyorsun milletin canı burnunda hala esnafın nabzıymış bak sen biz uzayda yaşıyoruz hadi yastık altı dolarını bozdursa büyük oyunu yık dün reis diyordu resmen dalga geçiyor sizlerle anlamıyorsunuz 3. Köprü güzel oldu mesela dimi
Şu Yorumunuzu okudum ve yanımda eşim oturuyordu. Eşime dönüp ''Esnaf KAn mı ağlıyor?! Diye sordum. Yoooo Ne alaka,Nereden çıkardın bunu? Dedi. Esnaf çok kazanıyor dedi. Valla ben eşimin yalancısıyım.
Benim Anket şirketim,Eşimdir
Her seçim, gündemi ve esnafı onun deneyimlerinden araştırırım. Gaziantep,Maviken sanayi Esnafı,AK Partiye Tam Destek veriyormuş.Gerisini bilemem artık