- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Tarih den,''Ders Almak'' Deyimini Duymadınız mı siz?!
Halife diyen oldu mu?
Sahabe veya Peygamberle kıyaslayan kim?
Peki şimdi biz kalkıp da, israile ambargo uygulasak ne olur sizce?
Filistini ''Ölüme'' Terk etmek olur. Filistine giden yardımların, ilk önce israil havaalanına yada, israil limanına gidiyor. Daha sonra israilden alınan özel izin ile, Filistine gidiyor. Şimdi bizler ilişkimizi komple kesmiş olsak, bunun en büyük zararını kim yaşar,Anladınız mı?
Birde yaptık dediği silahlar hele ki uçak daha kimse tarafından henüz görülmedi. Bir dönem tank yaptık dendi Azerbaycan a şu adet tank sattık dendi. Ertesi gün Azerbaycan yalanladı; biz tank da görmedik tank da satın almadık dediler. Sadece Süleyman Demirel zamanında f16 almıştık dediler.Katılıyorum. Hep aynı cümlelerle savunma yapılıyor ilk sayfadan beri. Sadece bu site değil diğer sitelerdekiler de hep aynı cümleleri yazıyor takip ediyorum. Sanırım gerçekten de bunlara biyerlerden öğretiyorlar. Yoksa insan hala daha araba yaptı, yol yaptı, köprü yaptı demez yani diyemez
Bilgili olması diplomalı olmayı gerektirmiyorsa; o zaman sen hastalanınca tıp doktoruna değil de üfürükçüye tükürükçüye git.Ne kadar bilgili olduğumu diplomama göremi anlıcaksınız acaba?
Bence yanlış yerden girdiniz konuya.
Bu toptancı yaklaşımının yanlış olduğunu belirtmek isterim bütün akp seçmeni baş örtülü de değil zaten ve bütün akpliler aynı düşünmüyor tıpkı bütün CHP liderinin aynı düşünmediği gibi toplumun her kesiminde hem bilmeyen hemde bilmediğini bilmeyen bir sürü insan var ne yazik ki ve toplumdaki kutuplaşma dan şikayet eden iki tarafa da uzaktan bakabilsek ne kadar birbirlerine benzediklerini görürsünüz aslında çok kronik bir şekilde iki tarafında bazı gazeteler yönlendiriyor ve iki sivri tarafta birbirine tahammülsuzBir zamanlar (15-16 yaşındayken) ben de bu insanlar gibi düşünürdüm. Ne zaman okumaya araştırmaya başladım, 18 yaşında kendimce büyük resmi gördüm O yüzden algılarının nasıl olduğunu, etrafın ikna edemeyeceğini çünkü kısa vadede düşündüklerini vs anlıyorum. Kendileri araştırmadan okumadan bu iş olmaz. Cidden boşa konuşuyoruz. Mesela batsak bile dış mihraklar batırdı derler. O yüzden sinir bozmaya değmez. Sadece benim dinimin ve kıyafetimin (ben de tesettürlüyüm) arkasına sığınarak savunma yapmaları sinirimi bozuyor. Tek müslüman onlar sanki.
Sebeplerden sadece birisi;;;
Reis ile;
Marmaray
Havalimanı
3. Köprü
Avrasya tüneli
Metrobüs
Metro
Hızlı tren
Her ile havalimanı
Milli silahlar
Stadyumlar
Yollar
Hastaneler yapıldı...
Daha önce hiçkimse bu kadar eser bırakmadı.
Lafta değil icraatte hizmet gördüğümüz için;
DURMAK YOK YOLA DEVAM..
İşin bu yönünü düşünün nolur.En ufak bir şey alevlenip, yalan yanlış demeden birbirimize giriyoruz. Eş demiyoruz, akraba demiyoruz, komşu demiyoruz, devlet demiyoruz her türlü desiseyi hileyi mübah görüyoruz. Kendi çıkarlarımız için, çekinmeden kardeşimize iftira atabiliyoruz. Noluyor nereye bu gidiş. Bi duralım sakinleyelim kendimize gelelim. Yaptığımız her şeyi bir teraziye vuralım. Ne ara bu hale geldik. Gözümüz körelmiş doğruyu yanlışı ayırdedemez olmuşuz. Vallahi gittiğimiz yol yol değil. Tuttuğumuz iş iş değil. Yanlış yapıyoruz dostlar. Ne ara sevgimizi kaybettik. Nerde kaldı müslümanın nezaketi. Birbirimizi bir kaşık suda boğacak hale gelmişiz. Bi sakinleyelim derin bir nefes alalım, alalımda beynimize bi oksijen gitsin.
Birde yaptık dediği silahlar hele ki uçak daha kimse tarafından henüz görülmedi. Bir dönem tank yaptık dendi Azerbaycan a şu adet tank sattık dendi. Ertesi gün Azerbaycan yalanladı; biz tank da görmedik tank da satın almadık dediler. Sadece Süleyman Demirel zamanında f16 almıştık dediler.
Bilgili olması diplomalı olmayı gerektirmiyorsa; o zaman sen hastalanınca tıp doktoruna değil de üfürükçüye tükürükçüye git.
Birde yaptık dediği silahlar hele ki uçak daha kimse tarafından henüz görülmedi. Bir dönem tank yaptık dendi Azerbaycan a şu adet tank sattık dendi. Ertesi gün Azerbaycan yalanladı; biz tank da görmedik tank da satın almadık dediler. Sadece Süleyman Demirel zamanında f16 almıştık dediler.
Ben gördüm merak etmeyin
Maalesef siyaset de de öyle. Herkes çıkıp jöleleri sürünüp sürünüp konuşuyor; ama konuştuklarının yarısı değil çeyreği bile isabetli olmuyor. Sonra onbaşı değil beşbaşı bile olamamış 18 bin Tl ye bedelli olarak askerliğini yapan biri ekrana eline bir değnek alıp çıkıyor haritada kobaniye Nemriç e ve afrin e değneği dokundurunca kendini askeri bilimci stratejist zannediyor. Laz fıkraları komik diye onlar kendilerini daha komik olmak zorunda mı hissediyorBurda tıp konuşmuyoruz siyaset konuşuyoruz farkettiysen..
Herkes siyasetmi okusun tartışmak için..
Dışarda üni mezunu bir sürü cahil tayfa var.hatta bi ropörtajda üniversiteli gençlere soruyolar.cumhurbaşkanı ,kim milli eğitim bakanı vs kim diye.kimse bilmiyor..
Ee demekki herşet okulda öğrenilmiyor
Burda tıp konuşmuyoruz siyaset konuşuyoruz farkettiysen..
Dışarda üni mezunu bir sürü cahil tayfa var.hatta bi ropörtajda üniversiteli gençlere soruyolar.cumhurbaşkanı ,kim milli eğitim bakanı vs kim diye.kimse bilmiyor..
Maalesef siyaset de de öyle. Herkes çıkıp jöleleri sürünüp sürünüp konuşuyor; ama konuştuklarının yarısı değil çeyreği bile isabetli olmuyor. Sonra onbaşı değil beşbaşı bile olamamış 18 bin Tl ye bedelli olarak askerliğini yapan biri ekrana eline bir değnek alıp çıkıyor haritada kobaniye Nemriç e ve afrin e değneği dokundurunca kendini askeri bilimci stratejist zannediyor. Laz fıkraları komik diye onlar kendilerini daha komik olmak zorunda mı hissediyor
Vaaayy şimdi de cahil olduk :)
Doğru akp seçmeni her zaman cahildir cahil kalıcak değilmi :)
Bu yaşımda halen okuyorum merak etmeyiniz.ama okumayan kesimi küçümsemeniz hiç hoş değil.
Benim annem okumamış ama seni beni ezer geçer genel kültürüyle..
Sizinle aynı kafada olmadığım için şükrediyorum.
Şöyle bir paylaşımlarınıza baktım.Yaşınız çok çok 25 26 yani akp iktidar olduğunda 10 civarı
ama gördünüz
Bu nasıl bir mantık.
Hem benim vatandaşım bakanı bakmayanının adını bilmek zorunda mı? ONlar benim vatandaşımı bilsinler. Benim vatandaşımın vergisiyle sofrasındaki zeytininden peynirinden bile vergi aldığı paralardan dünyanın en üst standartlarıyla maaş alanlar benim vatandaşımın onlara tapmasını istemesinler. Bir şikayetini söylediğinde artistlik yapma ananı babanı alda git demesinler. Gözünüzü toprak doyursun demesinler.Burda tıp konuşmuyoruz siyaset konuşuyoruz farkettiysen..
Yanlış tahmin üzgünüm :)
Bu üniversite mezunu olanların değil eğitimin eksikliği.Her yere bin tane üniversite açarsan. apartman
katında özel üniversite kurarsan eğitemezsin.Böyle olur.
Yaşı önemli değil. Zaman sadece armutları olgunlaştırırYa kaç yaşındasınız onu söyleyin.Lideriniz gibi lafı döndürmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?