Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamını okuduğunuzda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirimYazının tamamını okuyamadım vaktim olduğunda bir ara okuyacağım ev işleri beni bekliyor
Ama sunu demeden gidemeyecegim bu programı izledim bu gazetecilerin bu tavrından ben utandım ve aklıma ne geldi yaşı benim gibi 40 in üzerinde olanlar hatırlar o zaman medya başka grupların elindeydi şimdinin güçlüleri o zamanın zayıfları ekrana çıktıklarında spikerleriden aynen bu tavrı görürdü demek ki Türkiye'de hiç birşey değişmemiş o çok savunulan 90 larda ki yapı bu günün tam tersinden başka birşey değil çok yazık cok Allah sonumuzu hayretsin..
Evet doğru kendilerinden biri demişBen demedim ki
Ben demedim ki
Tebrikler Bilgi okumaktan gelir bişeyi atlamışsınız kullanın lazım olurEvet bilgi okumaktan gelir. Yoksa siz de mi cahilliği yüceltenlerdensiniz. Ne mezunusunuz ne üni okudunuz bilmiyorum ama örneğin sadece ihl mezunu olup ekstra bişey okumamışsanız buradaki insanlara bilgiden bahsetmeniz hoş olmaz. Aramızda mühendisler öğretmenler doktorlar yurtdışında yüksek lisans yapanlar var sonuçta
Kesinlikle benim de içim rahat en azından kandırılmadımÇok haklısın. Gerçekten ben böyle grup görmedim. Diğer sitelerde inatla yazıyorlar ama dalga geçiyorlar zannediyordum. Gerçekten bunlara inanıyorlarmış. Üzücü. Ben de namazında orucunda bi insanım ama sanki sadece kendiler inançlı gibi garip. Bide bize okuyun öğrenin yazmışlar. Ben pes ediyorum :) hep birlikte batıcaz ama o zaman benim vicdanım rahat olacak
Bende bunu izlemenizi tavsiye ederim.Tebrikler Bilgi okumaktan gelir bişeyi atlamışsınız kullanın lazım olur
SAYGI; Değeri, üstünlüğü, yaşlılığı, yararlılığı, kutsallığı dolayısıyla bir kimseye, bir şeye karşı dikkatli, özenli, ölçülü davranmaya sebep olan sevgi duygusu, hürmet, ihtiram
Okumanızı tavsiye ederim
Aklıma Cem Yılmaz'ın CIA esprisi geldiGüvenliği tehlikeye girermiş
Bu ülkede o yaşta bir tek o var söylerse kabak gibi bulurlar sanıyor herhalde.
Avrupanın en iyi ülkelerinden birinde, özgür, çalıştığı paranın karşılığını alabilen, en iyi eğitim ve sağlık hizmeti alan ve vergilerinin karlışığını fazlası ile alabilen biri olarak, yazının altına imzamı atıyorum.Aşağıdaki yazı Facebooktan takip ettiğim Yunanistanda çalışan pırıl pırıl bir Türk gencinin
yazısı.Hani battı dediğiniz Yunanistan.
Özellikle yurtdışında yaşayanlar bir okusun.
Barış Balcı, Oía, Kikladhes, Greece'da.
19 Mayıs, 19:26 ·
Şimdi müsadenizle yurtdışında yaşayan binlerce arkadaşıma birde buradan seslenmek istiyorum... Bende sıradan bir Avrupa Birliği ülkesinde 3.sınıf bir memur statüsünde çalışarak vasat bir maaşa tabi tutuluyorum.Departman şefi olarak bu yılki zamla beraber aldığımız maaş 2.450 Euro,yani 5 yıllık bir öğretmen ile aynı maaşı alıyoruz.Personelimizin aldığı maaş ise 2000 Euro ortalamasında... Evet,bizler ülkemize tatile gittiğimiz zaman 1000 Euro karşılığında en güzel otellerde krallar gibi tatil yapıyoruz.Bakın bu bizim maaşımızın yarısı bile değil !. Doğru Türkiye güzel,ama yalnız bize güzel !. Birde orada 1600 Liraya çalışan ve çalıştığının yarısını kiraya veren insanlara bir sorun bakalım Türkiye güzel mi?.. Kusura bakmayın Türkiye sadece Bodrum'a gidip orada iki kıç salladıktan sonra Gümbet'ten kadın kız götürerek sevilmiyor arkadaşlar ! .. Emin olun ki o kadınlar fahişe değil,düzen fahişe olduğu için size bakıyorlar,yoksa aynı kendi ülkenizdekiler gibi onlarda yüzünüze bakmazlar !... Ülkemizde 12 saat köle gibi çalışan bir işçinin 8 katı maaş alıyoruz burada,üstelik eğitim sağlık her şey bedava,nitekim bunların yanında birde kira,yol,yıpranma payı,kıdem parası ve çocuk başı 500 Euro'luk sosyal yardımlar alıyoruz,hepsi bir kenara işsiz dahi bırakılsak devlet bize iş bulana kadar 1500 Euro geçim ücreti veriyor,yani 8 Bin lira !.. Belki bilmiyorsunuz ama Türkiye'de ise bu maaş sadece 600 lira ve yalnızca 6 ay veriliyor !.. Her yıl bizim öğrencilerimiz aldığı öğrenim burslarıyla Türkiye'ye tatile gidiyorlar,hatta otel kapatıp düğün bile yapıyorlar.Bodrum otelleri yine işsizlik maaşlarıyla gelen gurbetçilerin kiralık son model Mercedes'leri,BMW'leriyle dolu !.. Yani yatarak aldığımız paralarla dahi 5 yıldızlı otellerde rahatça kalabiliyoruz değil mi? Ayrıca ülkemizdeki yüzüne bakmadığımız o arabaların fiyatına bizler burada Lamborghini'ye biniyoruz,üstelik hem vergisi düşük,hemde benzini ülkemizde satılan fiyatın yarısı bile değil !.. Evet Türkiye tabii ki bize güzel,uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş birde orada yaşayanlara bir sorun bakalım 1600 Liraya nasıl geçiniyorsunuz diye !.. Eğer ülkemizdeki insanları anlamak istiyorsanız önce empati yapmalısınız,alırsınız avucunuza 1600 lirayı gidersiniz o tatil yaptığınız yerlerde önce bir ev kiralarsınız sonrada kalan parayla 1 ay geçinmeye çalışırsınız.Tabii paranız kalırsa !.. Hadi o zaman söyleyin kolaysa ''Türkiye çok güzel bee,oh ne güzel herşey ucuz'' diye !... Şimdi asıl konumuza gelelim; Bizler Türkiye'de ikamet etmediğimiz halde Türkiye'de yaşayan insanların ekmeğini,emeğini,geleceğini çalıyoruz arkadaşlar,Çünkü bu ülkenin her seçiminde tatilden başka hiçbir alakası olmayan bizler %6 oyumuzla orada yaşayan insanların kaderlerini değiştiriyoruz.Bakın ülkeyi felakete götüren bu kötü zihniyete her defasında %6 oyu biz ilave ediyoruz,Çünkü Avrupa'dan en az %72 AKP çıkıyor arkadaşlar !.. Eğerki bizden %6 yerine %3 oy çıkmış olsaydı,emin olunki bugün ülkemizin fabrikaları,bankaları,limanları,yolları,havaalanları,ormanları,madenleri ve hatta toprakları satılmamış olacaktı !. Sırf Esad'a şahsi düşmanlık için suriye'de binlerce gencimiz şehit olmayacaktı,sıfır terörle alınan bu ülke yine terörsüz kalacaktı.İnsanlarımız İngiliz-İsrail bankalarına borçlandırılmayacaktı.İşsizlikten insanlar kendilerini yakmayacaktı !.. Aklınızı başınıza alın artık,bırakın herşeyi güllük gülistanlık gösteren şu aptal TRT'yi,ATV'yi,A Haber'i izlemeyi !.. Sizin doğan çocuğunuza her ay 2600 lira yardım yapılıyorken orada insanlar 1600 Liraya geçinmeye çalışıyorlar. Bizim hiç yaşamadığımız bir yerdeki o gariban insanların hayatlarını çalmaya ne hakkımız var !.. Kırdırtmayın bana Osmanlı Tuğralı Alman Plakalı o aptal arabalarınızın camlarını,YA DOĞRU DÜZGÜN ADAM GİBİ HALKTAN YANA ATIN OYLARINIZI YADA HİÇ KULLANMAYIN ADAM DİYE ANALIM GURBETÇİ YOLDAŞLARIMIZI !..
Bende bunu izlemenizi tavsiye ederim.
Yani bile bile lades yapilmış. Ve hala bu hatalar büyük başarı gibi anlatılıyor.Evet evet tamda buydu orada bahsettiğim
Aklıma Cem Yılmaz'ın CIA esprisi geldi
Her şeyi yaşamış insan yaşım xx der gocunmaz şu dönemi yaşadım diye anlatır.
Yaşım 24 ülkemin durumunu hiç beğenmiyorum düzelsin istiyorum. Çocukluğumdan beri olanların farkındayım. Daha eski dönemleri belgesellerden ve ailemdeki her görüşten insanın anlattıklarından biliyorum.
Tüh yaşımı söyledim şimdi. Güvenliğim elden gitti. Beni evimden alırlarsa hakkınızı helal edin.
Peki Saadet ile CHP aynı kapta nasıl değerlendirilebilir acaba? Ya en basiti adam Madımak olaylarında en başta olan adam. Ve sen Kılıçdaroğlu hiç utanmadan o adamla defalarca kez el sıkışıyorsun. Nerde kaldı ezilmiş Alevi hakları?
Bir ay kadar önce Meclis milletvekili maaşlarına zam yaptı gördünüz mü? Sessiz sedasız.. AKP nin her şeyine karşı çıkan sevgili muhalefetler hepsi oy verdi paşa paşa. Neden demediler ki bize aldığımız maaş yetiyor biz bunu kabul etmiyoruz. Hani eşitlik ezilmişlik parasızlık. İş paraya dönünce hepsi hikaye.
Yukarıda ki paylaşıma, herşey göz önünde görmek isteyene demişsiniz ,saygı duyuyorum size. Olduğum yerde herşey çok aleni yaşandığı için, ben ortada devlet eliyle yapılmış bir darbe olduğuna inanamıyorum. Belki bu kadar yakından tanık olmadığım olaylar olmadaydı ,uzaktan bakıyor olsaydım bazı şeylere ben de başka türlü inanabilirdim.
Çok hoşsun :)) 31 yaşında üniversite mezunu yıllardır çalışan biriyim ülkede neyin ne olduğunu biliyorum çok şükür .hay Allah yaşımı söyledim açığa çıktım millet kamuflem bozuldu şuan :)Tebrikler Bilgi okumaktan gelir bişeyi atlamışsınız kullanın lazım olur
SAYGI; Değeri, üstünlüğü, yaşlılığı, yararlılığı, kutsallığı dolayısıyla bir kimseye, bir şeye karşı dikkatli, özenli, ölçülü davranmaya sebep olan sevgi duygusu, hürmet, ihtiram
Okumanızı tavsiye ederim
Ve savunmadık bu son seçim herşeyin sonu diye açıkçası bu çabam. Yoksa sağ-sol kim gelirse gelsin umurumda değildiKesinlikle benim de içim rahat en azından kandırılmadım
Bu uçağı indirsinler söz oyumu vericem benzini bitmeyen uçak yapmışlar 7 yıldır uçuyorNankörrrrr.Bak işte belgesi.Görünmez uçak yaptılar.Ne kadanda başarılı.Görebiliyon mu?Yok
Eki Görüntüle 2150542