Onlara hic birsey olmaz. Gene cikip "o kandirdi, bu kandirdi" derler, halkin bir kismi da gene "en buyuk sen, baska buyuk yok" der gecer. O enkazin altinda geercekten kalacak olan Turkiye'dir. Turk milletidir. Bu saatten sonra da kim gelirse gelsin bundan kacis yok. Kriz icin butun sartlar olusmus durumda. Bunlarda da onu yenebilecek vizyon yok. Bakanlarin hali ortada, CB da laf ile, ultimatom ile ekonomi yonetiyor sozum ona..Erdogana verecegim oyumu, nedeni de, agir ekonomik cokuntu geliyor, bunun suclusu kendisi ve partisi ve temsil ettigi siyasi dusunce! ulkede ozellestirilmeyen yok edilmeyen kurum kalmadi..yeni birinin ustune cokecek sistem, aynen ozal, demirel ve avarenelerinin yarattigi felaketin ecevitin basina cokmesi gibi..sonra bunlar utanmadan gelip gelip savunuyorlar "o iktirada bu oldu, bakin beceremediler"... erdogana oyumu verecgim ki, yarattiklari enkazin altinda kendileri kalsinlar!
Bu yoruma çok güldüm“Ben Devlet Bahçeliye güveniyorum!
MHP yi bitirdi, inşallah AKP yi de bitirir”
Şunu bırakıp kaçayım :)
Oyum İyi Partiye olacak.
1. 1961 yılında alınan 19 stand-by anlaşması ile ötelenen 56,5 milyar dolarlık borç 2013te kapatıldı.hangi borç kapatılmış, hangi enflasyon düşmüş?
hangi yatırım gelmiş?
hangi fabrikalar açılmış?
gençler işsiz. tüm iş imkanları yandaşlara sunuluyor.
inşaatla ülke kalkınıyor yatırım geliyor sanıyorsunuz. resmen cehalet örneği.
ülkenin tonla borcu var ve her sene katlanıyor ama siz imf borcu bitti sanın tabii, partinin kitlesi inanıyor ne denirse..
AhhaaaaaTatlim kilictaroglunun zmnibda sskyi batirdigini biliyoruz. Baska seylerde biliyoruz bunun icin illaki yakin tarihte gormus olmak gerekmezki. Cok dinledik.. neyse dedim ya gelsede cehape hep birlikte izlesek
Sanırım haber izlemiyorsun:)O yüzden hiç ciddiye alamıyorum. Muharrem İnce’yi bir dinleyeyim dedim geçen. Ya adamın seçim vaadi yok ki. Hep iktidara sallıyor. Hep böyleydi muhalefet. Yapacaklarını değil, yapılmayanları söylerler. Amaçları baştakini düşürmek, baştakini kötülemek, baştakinden oy çalabilmek. Tek başlarına, kendi icraatlarıyla bir şey yapamadılar, yapamazlar.
Chp belediyesinin semtindeyim. Her gün bi kez daha nefret ediyorum. Hiç mi çalışmaz bir belediye, hep mi yatar? “Ay akp yol yapıyor başka ne yapıyor”cular, keşke chpde bi yol yapsa, başka bi beklentim yok.
Baska seylerde soledim ona mi takildin :) sanki yalan soyluyoruzAhhaaaaa
İşte beklenen cevap
Kılıçdar ssk’yı Batırdı
Bu cümle süzgeç gibi maşallah, ağzından bu cümle dökülüp mantıklı konuşan hiçkimseye rastlamadım..
adam demokrasiyi çökertti,tek adam demek bu ülkenin bitişidirHenüz açıklamadılar vaadlerini. Açıkladıklarında gelir anlatırım. Ben iktidarda olan adamın devam etmesini istediğim için vaadlerini beklememe gerek yok değil mi?
Ben de soruyorum sizeSgk'yı batıran ülkeyi ne yapmaz ki acaba :))) nelerine güvenerek bu kadar savunuyorlar acaba..:)
Evet buna takıldım.Baska seylerde soledim ona mi takildin :) sanki yalan soyluyoruz
Egri oturup dogru konusalim o zmn. Bu adamin hala parti basinda olmasi sacma degil mi? Yani akp nin isine gelmiyo mu bu durumEvet buna takıldım.
Dediğim gibi bu benim için süzgeç görevi görüyor
Tek adam bu ülkenin kurtuluşudur. 2001 yılında Ahmet Necdet Sezer, Bülent Ecevit’in yüzüne anayasa kitapçığını fırlattığı için ekonomik kriz çıktı. Neden? İki başlılık yüzünden. Şu ülkeye iki ayrı parti üyeleri cumhurbaşkanı ve başbakan olarak bi gelsin, seyreyleyin cümbüşü.adam demokrasiyi çökertti,tek adam demek bu ülkenin bitişidir
Bu ulke ilk olarak enflasyon ile gercek anlamda ne zaman tanisti biiyor musun? Ozal'in gerekli projeleri bir bir isleme konulurken. Buyuk borclar alindi, yillarca kemer sikildi, en sonunda kriz patladi.1. 1961 yılında alınan 19 stand-by anlaşması ile ötelenen 56,5 milyar dolarlık borç 2013te kapatıldı.
2. Sene 2001 yıllık enflasyon %68,53. Yıl 3017 yıllık enflasyon %11,92 (Kaynak TÜİK)
3. 2002 de 26 olan havalimanı sayısı 52’yr çıkarıldı.
4. 9 ilde doğalgaz varken 72 il doğalgaza kavuştu.
5. 3. Köprü, 3. Havalimanı, marmaray vs. gibi büyük projeler yapıldı.
6. 2001de sağlık karnesi ile sağlık ocaklarında sıra beklerken, eczane eczane dolaşırken şimdi herkesin kendi aile hekimi var.
Hiçbirine gerek yok aslında. Dışarıya çıktığınızda yollara bir bakın, eski bir araba görebilecek misiniz?
Tabi ki fazi lobisi ve dış mihraklar..Bu ulke ilk olarak enflasyon ile gercek anlamda ne zaman tanisti biiyor musun? Ozal'in gerekli projeleri bir bir isleme konulurken. Buyuk borclar alindi, yillarca kemer sikildi, en sonunda kriz patladi.
Bugun AKPnin yapmis oldugu projelerin hepsi de hersey satilarak ve ustune de cok fazla ve hesapsiz borclanarak yapildi. Ustelik hesap kitap yapilmadan fahis paralar harcanarak yapildi. Ornegin Marmaray'in 40 yil boyunca odenecek borcu 5 milyar dolar. 1.4 kilometresi suyun altindan geciyor. Fransa'yi Ingiltereye baglayan Mans tunelinin uzunlugu 39 km, maliyeti 10 milyar dolar, Japonyadaki Seiken tunelinin denizaltindan uzunlugu 24 km, maliyeti 3.6 milyar dolar. Bizdeki harcanan hesapsiz paraya bak.. Turk milletinin sirtina yuklenen borca bak.. Cok daha ucuza yapilabilecekken, bunlarin sahane ekonomi yonetimi sayesinde olan bu.
Gazi Osmanpasa koprusunun borclari, onlar acita acita 40 yilda odenirken, yapimci firma elini cebine atmadan bitirdi, bizim bankalardan aldigi 40 yil vadeli krediler ile..
Saglikta hala sira var, kalitesizlik var, kuyruk var, doktor yetersizligi var.
Avrupa ne demis bilir misin? Biz araba uretiriz, sonra gider diger ulkelere yol yapar yaptiririz, arabalarimizi onlara pazarlariz. Kriz patladiginda vve faizler eski yerlerine hucum ettiginde o araba kredileri nasil odenecek acaba? Dolar 4.25 oldu bile.
AKP kredi kartlarini yayginlastirdi, kredi musluklarini actirdi, herkes kredilerle borclanarak her birsey aldi. Krediler odenemeyecek hale geldiginde, kredi kartlari kapandiginda ne yiyecek bu insanlar hic dusundun mu? Ekonomik kriz geliyor kriz, Ecevit'e malettiginiz 2001 krizini mumla arayacaksiniz. Bakalim bu krizi kime maledeceksiniz.. Kimler kandirmis diyeceksiniz.. Yoksa gene topu dis mihraklara mi atacaksiniz, onu merak ediyorum.
Tek adam bu ülkenin kurtuluşudur. 2001 yılında Ahmet Necdet Sezer, Bülent Ecevit’in yüzüne anayasa kitapçığını fırlattığı için ekonomik kriz çıktı. Neden? İki başlılık yüzünden. Şu ülkeye iki ayrı parti üyeleri cumhurbaşkanı ve başbakan olarak bi gelsin, seyreyleyin cümbüşü.
Ben sizin sabriniza hayranim ya israrla usanmadan anlatisiniza
Hic bir kitap firlatildi diye kriz cikar mi? Ekonomik kriz bir gunde cikmaz, onun kendini patlama noktasina getirmesi yillar alir. Iste boyle kandiriyorlar sizi.
Yahu başkanınız diyor ki daha demokratik bir ülke siz diyorsunuz ki çift başlılık... Bu ülkede farklı görüşe sahip bir sürü insan var.. Neden tek adam olsunmuşşş... Lütfen savunduğunuz şeyi doğru savunun... Bu ülke cumhuriyetle yönetilecek... Öğreneceksiniz bunu.. Tek adam bu ülkenin kurtuluşu falan değil... Emin olun aynı hataları tarafı olduğum kişi de yapsa gitsin artık diyebilirim.. Taze kan kazım.. Bi anlasanız aslında o yolların hepsinin vergisi senin cebinden çıkıyor hem se kat ve kat fazlasıyla... Doğmamış çocuklarımız borçlu.. Ama ne desek boş.. Çünkü yol ve köprülerimiz var.. Ama bizim değil..Tek adam bu ülkenin kurtuluşudur. 2001 yılında Ahmet Necdet Sezer, Bülent Ecevit’in yüzüne anayasa kitapçığını fırlattığı içinekonomik kriz çıktı. Neden? İki başlılık yüzünden. Şu ülkeye iki ayrı parti üyeleri cumhurbaşkanı ve başbakan olarak bi gelsin, seyreyleyin cümbüşü.
Marmaray için nasıl daha az harcanabilirdi de devlet bütçe yönetimi yapamadı merak ettim doğrusu. Çok altı boş cümleler bunlar. Ayrıca Gaziosmanpaşa köprüsü değil, Osmangazi köprüsü.Bu ulke ilk olarak enflasyon ile gercek anlamda ne zaman tanisti biiyor musun? Ozal'in gerekli projeleri bir bir isleme konulurken. Buyuk borclar alindi, yillarca kemer sikildi, en sonunda kriz patladi.
Bugun AKPnin yapmis oldugu projelerin hepsi de hersey satilarak ve ustune de cok fazla ve hesapsiz borclanarak yapildi. Ustelik hesap kitap yapilmadan fahis paralar harcanarak yapildi. Ornegin Marmaray'in 40 yil boyunca odenecek borcu 5 milyar dolar. 1.4 kilometresi suyun altindan geciyor. Fransa'yi Ingiltereye baglayan Mans tunelinin uzunlugu 39 km, maliyeti 10 milyar dolar, Japonyadaki Seiken tunelinin denizaltindan uzunlugu 24 km, maliyeti 3.6 milyar dolar. Bizdeki harcanan hesapsiz paraya bak.. Turk milletinin sirtina yuklenen borca bak.. Cok daha ucuza yapilabilecekken, bunlarin sahane ekonomi yonetimi sayesinde olan bu.
Gazi Osmanpasa koprusunun borclari, onlar acita acita 40 yilda odenirken, yapimci firma elini cebine atmadan bitirdi, bizim bankalardan aldigi 40 yil vadeli krediler ile..
Saglikta hala sira var, kalitesizlik var, kuyruk var, doktor yetersizligi var.
Avrupa ne demis bilir misin? Biz araba uretiriz, sonra gider diger ulkelere yol yapar yaptiririz, arabalarimizi onlara pazarlariz. Kriz patladiginda vve faizler eski yerlerine hucum ettiginde o araba kredileri nasil odenecek acaba? Dolar 4.25 oldu bile.
AKP kredi kartlarini yayginlastirdi, kredi musluklarini actirdi, herkes kredilerle borclanarak her birsey aldi. Krediler odenemeyecek hale geldiginde, kredi kartlari kapandiginda ne yiyecek bu insanlar hic dusundun mu? Ekonomik kriz geliyor kriz, Ecevit'e malettiginiz 2001 krizini mumla arayacaksiniz. Bakalim bu krizi kime maledeceksiniz.. Kimler kandirmis diyeceksiniz.. Yoksa gene topu dis mihraklara mi atacaksiniz, onu merak ediyorum.
Tek adam bu ülkenin kurtuluşudur. 2001 yılında Ahmet Necdet Sezer, Bülent Ecevit’in yüzüne anayasa kitapçığını fırlattığı için ekonomik kriz çıktı. Neden? İki başlılık yüzünden. Şu ülkeye iki ayrı parti üyeleri cumhurbaşkanı ve başbakan olarak bi gelsin, seyreyleyin cümbüşü.