Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
IMF borcunu kapatan, enflasyonu düşüren, ülkeye yatırımı arttıranda aynı o beceriksiz iktidardı

hangi borç kapatılmış, hangi enflasyon düşmüş?
hangi yatırım gelmiş?
hangi fabrikalar açılmış?
gençler işsiz. tüm iş imkanları yandaşlara sunuluyor.
inşaatla ülke kalkınıyor yatırım geliyor sanıyorsunuz. resmen cehalet örneği.
ülkenin tonla borcu var ve her sene katlanıyor ama siz imf borcu bitti sanın tabii, partinin kitlesi inanıyor ne denirse..

Yav ben saldiriyorum diye veryansin ettin, yuzune vurunca da iskilleniyorsun. Neyse uzatmayalim, bir daha olmasin.
Olur olur:) espiri anlayisimiz ayni frekansta segil bence o yuzden yanlis anliyosun:) neyse dedigin gibi olsun tabiide bu cehapecilerde genel bi davranis bicimi sardirlma yani:)

Seçüm vakti evinde olamayacaklar, oy yerini değiştirmek isteyenler için son tarih 12 Mayıs.

Ülkemizin içine tükürmeyecek, mümkünse muasır medeniyetler seviyesine çıkarmayı amaç edinmiş olanlara nasip olsun.

Erdogana verecegim oyumu, nedeni de, agir ekonomik cokuntu geliyor, bunun suclusu kendisi ve partisi ve temsil ettigi siyasi dusunce! ulkede ozellestirilmeyen yok edilmeyen kurum kalmadi..yeni birinin ustune cokecek sistem, aynen ozal, demirel ve avarenelerinin yarattigi felaketin ecevitin basina cokmesi gibi..sonra bunlar utanmadan gelip gelip savunuyorlar "o iktirada bu oldu, bakin beceremediler"... erdogana oyumu verecgim ki, yarattiklari enkazin altinda kendileri kalsinlar!

erdoğanın vaadi nedir peki? 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar..
Dimi 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar.
Peki hangi ülkeyi? Türkiye'yi.
16 yıl önce develüasyon pençesinde olan ekonomik kriz ile boğuşmakta olan ve bu vaziyette devraldıkları bir Türkiye.
Batısında kendinden başka zerre bişey düşünmeyen geçmişte ve şimdi sömürmekte olduğu ülkeler ve toplumlar sayesinde refah içinde yaşayan medeni! bir avrupa ile komşu olan Türkiye.
ve bu avrupanın yıllardır kriz ile boğuşan ve üyesi olduğu sömürücü avrupa olmasa üç gün dahi krize dayanamayacak bir ülke olan ama Türkiye'ye düşmanlıkta her fırsatı değerlendiren yunanistan ile sınır komşusu olan bir Türkiye.
Kuzeyinde dünyanın en büyük askeri devleti olan ve sürekli bir dünya savaşı çıkarma ihtimali olan bir rusya ile komşu olan bir Türkiye.
Güneyde iç savaş halinde bir suriye ve üzerinde tarih boyunca her zaman bir egemenlik savaşı olmuş bir Akdeniz coğrafyası bulunan Türkiye.
Doğusunu ise saymama gerek yok, zira kafanızı doğuya çevirdiğiniz an ortadoğuda akan kanın yüzünüze sıçramama ihtimali zaten yok. Ve buna komşu olan bir Türkiye.
Terör ile mücadele eden bir Türkiye. Ve bu örgütler sizinde çok iyi bildiğiniz üzere alenen batı tarafından finanse ediliyor.
Arap baharı adı altında bütün komşuları tarumar edilmiş ve bu "baharın" kendisine sıçramamış olması mucize olan bir Türkiye. Ki denediler çokça ama başaramadılar.
İçten yediğimiz darbeleri saymıyorum bile...

Şimdi ben bu lafı aslında sevmem ama hani 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar diyenlerede bekara karı boşamak kolay demektende kendimi alamıyorum.
Gerisini siz hesap edin.
Ha ben bazı şikayetçi değilmiyim? Elbette şikayetçiyim ve burda saymaya kalksam dinlemekten başınız ağrır. Ama kolay değil ülke yönetmek. Özellikle vu coğrafyada elinde ateş tutmak gibi bişey.
Biraz bunu takdir etmek lazım değil mi ..

Ergenligimden beri iktirada bunlar var, cogunun da oyle, ama fil gibi omurleri varmis gibi masal sikmislar!

IMF borcu 24 milyar, dis borc 80 milyar idi. IMF borcu kapandi, 80 yillik tum yatirimlar satildi, araziler satildi, dis borc 400 milyara yukseldi. Bu size birsey ifade ediyor mu bilmem. Mutfaginiz yanmaya basladiginda anlayacaksiniz, o gune dek bekleyin.

Darbe tiyatrosunu da hic savunmayin. Kopruyu arac trafigine kapatip halki meydana cagirarak darbe olmaz. 1980 darbesini gormus, yasamis biri olarak yaziyorum. Once hukumeti olusturan milletvekilleri, tum parti baskanlari geceyarisi evlerinden toplanir, sonra darbe ilan edilir. Ilan ile iceri atilan hukumet ve baskanlarin yerine getirilen yeni CB, basbakan ve hukumet ilan edilir. O arada milletvekilleri mecliste, CB tatilde olamaz yane.. Olursa onun adi darbe olmaz. Darbe show'u olur. Darbe trafikte dolasan halka yapilmaz da ondan.. Bilmem anlatabildim mi?

Muharrem ince cumhurbaşkanı olursa çok heyecan yaparım, aklıma küçükken sınıfta yaptığı konuşmalar gelir
O zaman da severdim kendisini
Çok da güveniyorum, kişilik olarak 10 numara insandır

Neden cvp yazmak yerine tartismiorum diosun:) birde alttan laf sokmussun merhaba demezmis:) sevsinler merhabani bebek :)
Uzatmak istemedim çünkü daha önemli işlerim vardı :) burda yaşasaydınız belki beni anlardınız ama ilk alıntımda da belirttiğim gibi davulun sesi uzaktan hoş gelir çok sevseydiniz vatanınızı gelir Yaşardınız

Aaa öyle demeyin! Et kuyruğu var artık ! Çünkü enflasyon düştü! Bu bir başarı. Bakın önceden ekmek kuyruğuna giriyorduk, refah seviyemiz o kadar arttı o kadar rahat geçiniyoruz ki et kuyruğundayız level atlamışız

Ara ara bende bu seyi dusunuyorum.

Türkiye'nin 2002’de 130 milyar dolar olan brüt dış borcu 2016'nın ilk yarısı itibariyle 421.4 milyar dolara yükseldi, AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye'nin dış borcu yüzde 225.2 oranında arttı.
Imf e borcu baska dis gucten aldigi borc ile kapadi

Muharrem ince galp Yalova

Devletler insan gibidir, onlar da insan karakterinden meydana gelirler...Eflatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…