- 21 Ocak 2012
- 6.955
- 19.368
Sanki kufur ettik:)
Yav ben saldiriyorum diye veryansin ettin, yuzune vurunca da iskilleniyorsun. Neyse uzatmayalim, bir daha olmasin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki kufur ettik:)
IMF borcunu kapatan, enflasyonu düşüren, ülkeye yatırımı arttıranda aynı o beceriksiz iktidardı
Olur olur:) espiri anlayisimiz ayni frekansta segil bence o yuzden yanlis anliyosun:) neyse dedigin gibi olsun tabiide bu cehapecilerde genel bi davranis bicimi sardirlma yani:)
Yav ben saldiriyorum diye veryansin ettin, yuzune vurunca da iskilleniyorsun. Neyse uzatmayalim, bir daha olmasin.
Valla cevabınızı aradım ama bulamadım bir çok kişi mesajlarımı alıntı yaptığı için okuyamıyorum bile..Hayir, ben videsupra'ya cevap yazdim, sizin deyiminizle sonra siz bana saldirdiniz..
Dimi 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar.erdoğanın vaadi nedir peki? 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar..
Evet biliormEvet bu hareketini ben de takdir ediyorum ayrıca kendisi tecavüze uğramış belden aşağısı felç olan bi kediyi sahiplenmişti.
IMF borcu 24 milyar, dis borc 80 milyar idi. IMF borcu kapandi, 80 yillik tum yatirimlar satildi, araziler satildi, dis borc 400 milyara yukseldi. Bu size birsey ifade ediyor mu bilmem. Mutfaginiz yanmaya basladiginda anlayacaksiniz, o gune dek bekleyin.IMF borcunu kapatan, enflasyonu düşüren, ülkeye yatırımı arttıranda aynı o beceriksiz iktidardı. Gemi batınca ilk fareler terkedermiş, biz fare olamadık. Hep destekledik, ekonomi sendeleyince de vazgeçmedik. 15 temmuzda da “bunu Tayyip yaptı, çıkmayın sokaklara. Bu bi darbe bile değil” diyenleri dinlemedik, ülkeyi teslim etmedik. Başarısız olduğu da oldu, olmadı demiyorum. Ama o daha kötü bir durumdan aldı ve toparladı bu ülkeyi.
Uzatmak istemedim çünkü daha önemli işlerim vardı :) burda yaşasaydınız belki beni anlardınız ama ilk alıntımda da belirttiğim gibi davulun sesi uzaktan hoş gelir çok sevseydiniz vatanınızı gelir YaşardınızNeden cvp yazmak yerine tartismiorum diosun:) birde alttan laf sokmussun merhaba demezmis:) sevsinler merhabani bebek :)
Aaa öyle demeyin! Et kuyruğu var artık ! Çünkü enflasyon düştü! Bu bir başarı. Bakın önceden ekmek kuyruğuna giriyorduk, refah seviyemiz o kadar arttı o kadar rahat geçiniyoruz ki et kuyruğundayız level atlamışız
Ta 1974 te, daha AKPnin esamesi bile okunmazken Kibrisa cikartma yaptik ve butun ulkelerden ambargo yedik. Ta o zamandi yag kuyruklari, tup kuyruklari.. Gene AKPnin daha esamesinin bile okunmadigi Fi tarihinde kuyruklar bitti. Yani seninkiler 2000 lerde geldiginde kuyruk filan kalmamisti.
Simdi su ulkeyi getirdiginiz hale bakin. Ortada bize ambargo koyan ulke yok, hatta dunyanin her tarafindan uretemeyen Turkiyeye et, sut, kurufasulye, pirinc, seker, vesaire vesaire gonderdikleri halde halk bugun et kuyruklarinda!
Erdogana verecegim oyumu, nedeni de, agir ekonomik cokuntu geliyor, bunun suclusu kendisi ve partisi ve temsil ettigi siyasi dusunce! ulkede ozellestirilmeyen yok edilmeyen kurum kalmadi..yeni birinin ustune cokecek sistem, aynen ozal, demirel ve avarenelerinin yarattigi felaketin ecevitin basina cokmesi gibi..sonra bunlar utanmadan gelip gelip savunuyorlar "o iktirada bu oldu, bakin beceremediler"... erdogana oyumu verecgim ki, yarattiklari enkazin altinda kendileri kalsinlar!
Türkiye'nin 2002’de 130 milyar dolar olan brüt dış borcu 2016'nın ilk yarısı itibariyle 421.4 milyar dolara yükseldi, AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye'nin dış borcu yüzde 225.2 oranında arttı.IMF borcunu kapatan, enflasyonu düşüren, ülkeye yatırımı arttıranda aynı o beceriksiz iktidardı. Gemi batınca ilk fareler terkedermiş, biz fare olamadık. Hep destekledik, ekonomi sendeleyince de vazgeçmedik. 15 temmuzda da “bunu Tayyip yaptı, çıkmayın sokaklara. Bu bi darbe bile değil” diyenleri dinlemedik, ülkeyi teslim etmedik. Başarısız olduğu da oldu, olmadı demiyorum. Ama o daha kötü bir durumdan aldı ve toparladı bu ülkeyi.
Muharrem ince galp YalovaKılıçdaroğlu gitmeli aslında, bunda kendi seçmeni de hemfikir bence ama şimdi Muharrem İnce adı ön plana çıkacağından belki seçmeni tekrar toparlanıp var gücüyle oy verir, İnce Yalova da çok sevilen bir adam, oradan başladı seçim gezisine ve sağlam başladı.
Meral Akşener iyi midir kötü müdür bilemem ama iyiyse bile hakkında bir sürü şey çıkartılacak gibi geliyor hana, kadın Cumhurbaşkanı adayı olması evet birçok kesimi cezbediyor, aslında güçlü bir ses gibi görünüyor, 2. tura kalırsa CHP'de onu destekler, iyi yönetecekse kadın Cumhurbaşkanı neden olmasın, mesela ben daha önceki seçimde keşke Emine Ülker Tarhan aday yapılsaydı diye düşünmüştüm.