Trt 1 de Erdogan konusuyor
Karsisinda iki gazeteci oturuyor
Aklima ben cocukken tv.de babamin izledigi programlar geldi Butun parti liderleri cikar konusur tartisirdi
Erdogan kesinlikle kimsenin kendisine soru sormasina izin vermiyor
Halbuki butun cumhurbaskani adaylarinin katildigi bir program yapilabilirdi
Eski çamlar bardak olduÇocukluğum siyasetçileri TV de izlemekle geçti babam çok meraklıydı... Neyse inşallah çamları tekrar yeşertecegiz
Ben onun yerine cevap vereyim mi ?Kendisi şu an ''Ne yapacaz, ne kadar zamnda yapacaz'' demekle meşgul
16 yılda yapamadı bundan sonra yapacak
Liderleri ne der fikrin var mı .Onlar liderleri ne derse onu yapar.
Liderleri ne der fikrin var mı .
Benim değil onun yapacakları ki aday mı olsam ne gelecekteVer bakalım aklıma yatarsa sana oy veririm
Millet ittifakına sadık kalır diyorsun yani ama seçmeni dinlermi kiLiderleri bir ittifak yaptı.İttifaktan kim kalırsa 2.tura onu destekleyin diyecek.Muhtemelen o partiden de
başkan yardımcısı ya da bakan olacaktır.O hesaplar konuşulmuştur.
Öpüyorum seni
Ayyy ben dayanamıyorum onun ne sesine ne yüzüne. İyi dayanıyorsunuz valla..Şimdiiii kendileri geldi 50 sene evvelki yağ kuyruğunaaaa.
Pek bi mülayim bu akşam.
Millet ittifakına sadık kalır diyorsun yani ama seçmeni dinlermi ki
Ayyy ben dayanamıyorum onun ne sesine ne yüzüne. İyi dayanıyorsunuz valla..
Damlaya Damlaya göl olurdaxi
Seçimden sonraBu sefer deniz olacak inşallah.Çok duymaya başladım şikayet.Çok dönen var.
Baksana bizimkiler bile yok ortada
Kendi kendimize sohbet ediyoruz.
Aynen öyle :) yasalara aykırı paylaşımlar veya hakaret vb olunca bizim mapusa atıyoruz, orada aynı koğuşa düşer misiniz bilemem, garanti veremiyorum, bazen çok kalabalık oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?