- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
İnşallah... Ne güzelmiş bahçenizEki Görüntüle 2149397
Güzel günler göreceğiz inşallah, hepden umutsuzluğada düşmeyelim kızlar...
Not: Bahçemden çektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah... Ne güzelmiş bahçenizEki Görüntüle 2149397
Güzel günler göreceğiz inşallah, hepden umutsuzluğada düşmeyelim kızlar...
Not: Bahçemden çektim
İnce daha aktif ve gönlümde yatan da o. Fizikçi ve öğretmen olması bile artı benim için. Ama işte malum kesim oy vermez. Kesinlikle öyle herkes elini taşın altına koymalı. Umarım Atam kendisinin halka armağan ettiği seçme hakkının ne hallere geldiğini görmüyordurBen de sağ görüşlü çoğunluğu düşünerek Meral Hanım'ı şanslı görüyordum ama İnce şu an daha etkili gibi duruyor. Duruma göre 2.turda bence İNCE ve AKŞENER ittifak yaparak tek aday belirlemek zorundalar. Devletin bekası için herkes elini taşın altına koymak zorunda.
Vauvvvv az önce dinledim ince anlatıyor cumhurbaşkanlık harcamalarını o paralarla Ada'm devlet kurar devlet birde külliyemiz üniversite ye dönecekmiş valla ne güzel olur hadi hayırlısı
Şu bir gerçek ki Meral Hanım 2.tura kalırsa CHP seçmeni canı gönülden destekler kendisini ancak İNCE kalırsa AKŞENER'i ilk turda destekleyenler gerçekten de İNCE ' yi 2.turda destekler mi emin olamıyorum ben de , endişem burada başlıyor açıkcası , o yüzden 2.turda İNCE ve AKŞENER'den birlik beraberlik bekliyorum.İnce daha aktif ve gönlümde yatan da o. Ama işte malum kesim oy vermez. Kesinlikle öyle herkes elini taşın altına koymalı. Umarım Atam kendisinin halka armağan ettiği seçme hakkının ne hallere geldiğini görmüyordur
Söyleyebildikleri tek cümle şu..." İt ürür kervan yürür..." şimdi kim ürüyo kim yürüyo Allah görüyor... Seçmen ürüdü Recep Tayyip Erdoğan yürüdü... Allah büyüktür... Allah haram yiyeni, kula hakkı yiyeni affetmez... Bir yerden çıkmalı.. Hz. İbrahim den örnekler verince daha etkili olduğunu sanan kişi benden daha iyi bilir ki " Bana hangi günahla gelirseniz gelin ama kul hakkıyla gelmeyin..." ümmet lideri koskoca bir milletin hakkıyla Allahın karşısında nasıl çıkacak? Bir düşün ya.. Al şapkanı koy önüne.. Sadece düşün...
Ben kendim de sağ görüşlüyüm, Atatürkçüyüm ve devletin bekası için İnce'yi sonuna kadar desteklerim. Ama diğerlerine kendim kadar güvenemiyorum, çünkü çevrem hep sağcı ve sandık konusunda güvenmiyorum; bu konuda CHP seçmenine daha çok güveniyorum. Bu yüzden Akşener kalmalı. Hakkımızda hayırlısı:)Şu bir gerçek ki Meral Hanım 2.tura kalırsa CHP seçmeni canı gönülden destekler kendisini ancak İNCE kalırsa AKŞENER'i ilk turda destekleyenler gerçekten de İNCE ' yi 2.turda destekler mi emin olamıyorum ben de , endişem burada başlıyor açıkcası , o yüzden 2.turda İNCE ve AKŞENER'den birlik beraberlik bekliyorum.
Benim de gönlümde yatan İnce ama sağ seçmen karşısında şansı yok bence.
Mesela 2.turda Rte ve kendisi kalsa malum kesim ''dinsiz atayiz cehapeliye mi oy verecem'' deyip yine rte'ye oy verir.
Bu yüzden bence karşısında Meral hanım kalmalı o kesimden en çok o oy koparır, ki bence Rte de en çok kendisinden korkuyor. Kadını resmen görmezden geliyor, yok sayıyor..
Şu bir gerçek ki Meral Hanım 2.tura kalırsa CHP seçmeni canı gönülden destekler kendisini ancak İNCE kalırsa AKŞENER'i ilk turda destekleyenler gerçekten de İNCE ' yi 2.turda destekler mi emin olamıyorum ben de , endişem burada başlıyor açıkcası , o yüzden 2.turda İNCE ve AKŞENER'den birlik beraberlik bekliyorum.
İşte Meral hanım destekler ama seçmeni desteklemeyebilir. Türkiyem için güzel olsun her şey..Geçen gün Meral hanımın bir açıklaması vardı gazetede,2.tura kalamazsak Muharrem beyi destekliyeceğiz dedi...
Ya arkadaşım onlar farkında mı acaba???
Biri en son burada fetö Erdoğanın hocası hiç oladı dedi ve benim için bitti.
Asla görmüyorlar, duymuyorlar.
Bi tutturmuşlar türban, bi de Kılıçtaroğlu sgk yı batırdı.
Tamam ondan eminiz zaten de canım benim bu ülkede ki sağ seçmene bu konuda güvenmek çok zor sol'un dinsiz olduğunu zanneden büyük bir kitle var ne yazık kiGeçen gün Meral hanımın bir açıklaması vardı gazetede,2.tura kalamazsak Muharrem beyi destekliyeceğiz dedi...
Ay ahretlik dilini ısır nazar değmesin ama bu sakinlik seçime daha 1 ay olduğu için bence, son 1 hafta kala kavgalar şiddetlenir, seçim gecesiyse dananın kuyruğu kopar gibi geliyor bana.Bu sene burası gene sakin geçiyor,daha öncekiler daha ateşliydi..
İşte Meral hanım destekler ama seçmeni desteklemeyebilir. Türkiyem için güzel olsun her şey..
Ay ahretlik dilini ısır nazar değmesin ama bu sakinlik seçime daha 1 ay olduğu için bence, son 1 hafta kala kavgalar şiddetlenir, seçim gecesiyse dananın kuyruğu kopar gibi geliyor bana.
Seçim gecelerini çok yaşadık burada, kusura bakılmasın ama resmen holiganlara dönüşüyor üyeler.
Bu arada Dolar ve Euro hala çıkış yapıyor, 4,92'yi gördük, neyse herkes kur artışının küçük ve orta ölçekli yatırımcıları etkilediğinin farkındadır, ben yazmasam da olur.
Aman abla gelirler simdi her gün etli yemek yediklerini, AVM'lerin dolulugunu, herkeste olan lüks (!) arabalari anlatır ekonomik tespit kasarlar.Sahi nerdeler gözükmediler hiç bugün..
Ben de bunu anlatmaya çalıştım:))Tamam ondan eminiz zaten de canım benim bu ülkede ki sağ seçmene bu konuda güvenmek çok zor sol'un dinsiz olduğunu zanneden büyük bir kitle var ne yazık ki
Aman abla gelirler simdi her gün etli yemek yediklerini, AVM'lerin dolulugunu, herkeste olan lüks (!) arabalari anlatır ekonomik tespit kasarlar.
Ben de böyle okurum
Eki Görüntüle 2149474
Gerçek et mi diyeceğimiz günler gelmeden ye bence de afiyet olsunBende et yiyecem akşama köfte var olurmu
Tamam ondan eminiz zaten de canım benim bu ülkede ki sağ seçmene bu konuda güvenmek çok zor sol'un dinsiz olduğunu zanneden büyük bir kitle var ne yazık ki
Bunun parti ile ilgisi yok ki sıkıntı tabandaBir solcu olarak İyi partiye seslensem duyarlar herhalde beni demi..
Her solcu sanki dinsiz..