O değilde buradakilere ne oldu öndenmi gittiler acabaİkinci vahdettinnn vakası... Mı acaba? Ay ben akp li olsaydım vallahi yerin dibine girer ordan çıkmazdım... Utanır insan... Utanır şunu savunmaya...Allah kimseyi böyle bir zenginlik içinde yaşarken insanları kuş boku kadar paraya muhtaç edip şükretmeyi öğreten bir lideri savunacak kadar basiretsiz yapmasın... Göklerden gelen bir ses var... O da şöyle... " Gidiyorum bütün paralar cebimdeeeee.... Gidiyorum altınlar üzerimdeeee... Sana vergiler bıraktım.. Bir dey eni borçlaaar...Bir sülalem bir de ben gidiyoruuuuum.." cevappp " yolun açık olsum reyizzzz.. :)
O değilde buradakilere ne oldu öndenmi gittiler acaba
Çıkar kokusu..Bende böyle düşünüyorum çünkü dolara hiç müdehale olmayışı çok garip değilmi seçim arefesinde yaDa son hafta
DüşüreÇekler bakın yaptık diyecekler bu sessizlik hayırlı değil var bişey ama görücez
Vauvvvv az önce dinledim ince anlatıyor cumhurbaşkanlık harcamalarınıo paralarla Ada'm devlet kurar devlet birde külliyemiz üniversite ye dönecekmiş valla ne güzel olur hadi hayırlısı
Söyleyebildikleri tek cümle şu..." İt ürür kervan yürür..." şimdi kim ürüyo kim yürüyo Allah görüyor... Seçmen ürüdü Recep Tayyip Erdoğan yürüdü... Allah büyüktür... Allah haram yiyeni, kula hakkı yiyeni affetmez... Bir yerden çıkmalı.. Hz. İbrahim den örnekler verince daha etkili olduğunu sanan kişi benden daha iyi bilir ki " Bana hangi günahla gelirseniz gelin ama kul hakkıyla gelmeyin..." ümmet lideri koskoca bir milletin hakkıyla Allahın karşısında nasıl çıkacak? Bir düşün ya.. Al şapkanı koy önüne.. Sadece düşün...
Külliyenin külleri kalmıycak inşaallahŞu külliye lafınada acayip ifrit oluyorum varya.
İkinci vahdettinnn vakası... Mı acaba? Ay ben akp li olsaydım vallahi yerin dibine girer ordan çıkmazdım... Utanır insan... Utanır şunu savunmaya...Allah kimseyi böyle bir zenginlik içinde yaşarken insanları kuş boku kadar paraya muhtaç edip şükretmeyi öğreten bir lideri savunacak kadar basiretsiz yapmasın... Göklerden gelen bir ses var... O da şöyle... " Gidiyorum bütün paralar cebimdeeeee.... Gidiyorum altınlar üzerimdeeee... Sana vergiler bıraktım.. Bir dey eni borçlaaar...Bir sülalem bir de ben gidiyoruuuuum.." cevappp " yolun açık olsum reyizzzz.. :)
Külliyenin külleri kalmıycak inşaallah
kimAllah aşkınaAz önce bir arkadaş vatan hainliğinden bahsetmiş hayydaaa diyip ağlamakla çığlık atmak arasında kaldım valla parmaklarımıza
Yazık biz yazıyoruz biz okuyoruz ve biz anlıyoruz pessss diyorum
tükürdüğünü yalayıp duruyoErdoğan: " Bizde bir adet var; başımıza bir şey geldiği zaman hemen dış güçler ve yabancılar deriz ancak ben buna KATILAMIYORUM.."
https://www.facebook.com/
Bu da montaj tatlımtükürdüğünü yalayıp duruyo
Benim de gönlümde yatan İnce ama sağ seçmen karşısında şansı yok bence.Muharrem İnce'nin şansı daha fazla Meral hanıma göre..
Birde şu var ülkede kadın bir cumhurbaşkanı ne yakışırdıdemi..
Ben de sağ görüşlü çoğunluğu düşünerek Meral Hanım'ı şanslı görüyordum ama İnce şu an daha etkili gibi duruyor. Duruma göre 2.turda bence İNCE ve AKŞENER ittifak yaparak tek aday belirlemek zorundalar. Devletin bekası için herkes elini taşın altına koymak zorunda.Benim de gönlümde yatan İnce ama sağ seçmen karşısında şansı yok bence.
Mesela 2.turda Rte ve kendisi kalsa malum kesim ''dinsiz atayiz cehapeliye mi oy verecem'' deyip yine rte'ye oy verir.
Bu yüzden bence karşısında Meral hanım kalmalı o kesimden en çok o oy koparır, ki bence Rte de en çok kendisinden korkuyor. Kadını resmen görmezden geliyor, yok sayıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?