https://www.ntv.com.tr/turkiye/son-dakika-hukumet-sozcusu-bozdagdan-dolar-aciklamasi,7QzXAA9UDkytn17e7_kGMA
Bekir Bozdağ, "Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. Millet oyunu gördü, oyuncuyu da gördü" dedi.
HanimKelesimiGetir
Beklenen açıklama geldi.
Bunlar hep oyun
1000 lira olan emekli ikramiyesi 790 liraya düşmüş.Bitirecek gücü varsa da bitirmiyorsa milleti iyice aptal yerine koymak değil de nedir?
Dolar bu artışla giderse %50-60 artmış olur seçime kadar.
E malum ülkede buğday bile ithal.
Maaşlara da aynı oranda zam falan yapmayacaklarına göre, milletin sınırlarını öğrenmek istiyorlar.
Ne yaparsak oy vermeye devam etmezler? Dolar 5 lira hala anketler bizden yana rahatlığı varsa, açıklamanın bu olması da normal.
Yada bilerek arttırıyorlar, seçime az kala tarihte hiç olmamış ama birden 3.90 lara geri çekecekler, ve yaptık oldu diyecekler.
Tabi tabi.Görmezmiyiz???
Baskın seçim yaptılar.O kadar bile idare edemediler ekonomiyi kendi ellerinde patladı.
Gelsin iflaslar, intiharlar, işinden olacak bir sürü insanın çaresizliği.Vah ki vah.
O köprüler millete kazık oldu girdi.
1000 lira olan emekli ikramiyesi 790 liraya düşmüş.
Bu halka neyi anlatacaksın daha dünya borsasından haberi yok
Gece dolar 4.82 olmuş diyorsun gece nasıl yükselsin diyor.
Bu kadar insanı işvereni zarara uğrattıktan sonra 2 lira yapsın
Batan batacak
1000 lira olan emekli ikramiyesi 790 liraya düşmüş.
Bu halka neyi anlatacaksın daha dünya borsasından haberi yok
Gece dolar 4.82 olmuş diyorsun gece nasıl yükselsin diyor.
Bu kadar insanı işvereni zarara uğrattıktan sonra 2 lira yapsın
Batan batacak
Kendisi maaşını dolar üzerinden alıyor galiba...Ülkenin şu haline rağmen nasıl hala ona destek veriyosunuz siz ya hiç mi vicdan yok düsünce yok Allah tez zamanda aydınlatsın sizi ve sizin gibi düşünenleri
Kendisi maaşını dolar üzerinden alıyor galiba...
Ben de oyumu İNCE olarak değiştiriyorum AKŞENER'e verecektim ama İNCE daha şanslı bence ve dinledikçe okudukça daha bir beğendim Muharrem Bey'i :)Muharrem ince Erzincan'da konusuyor. teknolojiden fenden uretimden konusuyor
yandas kanallar yayini kesti Tele1den izliyorum
İkinci vahdettinnn vakası... Mı acaba? Ay ben akp li olsaydım vallahi yerin dibine girer ordan çıkmazdım... Utanır insan... Utanır şunu savunmaya...Allah kimseyi böyle bir zenginlik içinde yaşarken insanları kuş boku kadar paraya muhtaç edip şükretmeyi öğreten bir lideri savunacak kadar basiretsiz yapmasın... Göklerden gelen bir ses var... O da şöyle... " Gidiyorum bütün paralar cebimdeeeee.... Gidiyorum altınlar üzerimdeeee... Sana vergiler bıraktım.. Bir dey eni borçlaaar...Bir sülalem bir de ben gidiyoruuuuum.." cevappp " yolun açık olsum reyizzzz.. :)
Bende böyle düşünüyorum çünkü dolara hiç müdehale olmayışı çok garip değilmi seçim arefesinde yaDa son haftaİkinci vahdettinnn vakası... Mı acaba? Ay ben akp li olsaydım vallahi yerin dibine girer ordan çıkmazdım... Utanır insan... Utanır şunu savunmaya...Allah kimseyi böyle bir zenginlik içinde yaşarken insanları kuş boku kadar paraya muhtaç edip şükretmeyi öğreten bir lideri savunacak kadar basiretsiz yapmasın... Göklerden gelen bir ses var... O da şöyle... " Gidiyorum bütün paralar cebimdeeeee.... Gidiyorum altınlar üzerimdeeee... Sana vergiler bıraktım.. Bir dey eni borçlaaar...Bir sülalem bir de ben gidiyoruuuuum.." cevappp " yolun açık olsum reyizzzz.. :)
Eki Görüntüle 2149397
Güzel günler göreceğiz inşallah, hepden umutsuzluğada düşmeyelim kızlar...
Not: Bahçemden çektim
Ben de oyumu İNCE olarak değiştiriyorum AKŞENER'e verecektim ama İNCE daha şanslı bence ve dinledikçe okudukça daha bir beğendim Muharrem Bey'i :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?