- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
Aç açıkta kaldıklarında artık gidip saray'ı basarlar... Çavuşeskuyu nedense çok anar oldum son yıllarda...Dolar olmuş 4.757 tl,hala reis de reis diyorlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç açıkta kaldıklarında artık gidip saray'ı basarlar... Çavuşeskuyu nedense çok anar oldum son yıllarda...Dolar olmuş 4.757 tl,hala reis de reis diyorlar..
Aç açıkta kaldıklarında artık gidip saray'ı basarlar... Çavuşeskuyu nedense çok anar oldum son yıllarda...
Yok anacım gerçekten açlığın ne olduğunu anlasınlar ortada sevda filan kalmaz ki emin ol sen ben her koşulda yaşarız ama şu an her gün bol bol et yiyoruz diyenler var ya işte onlar yaşayamazlar. Bana ne olacak zaten evim yok , arabam yok , evimde et yok , meyve sebze yok , giyim kuşam yok , gezme tozma yok , zaten çorba makarnaya talim yaşıyoruz ve her koşulda çalışıp üretip hayatta kalmayı başarırım da şu an rahat hayatlarında öl de ölelim diyen reis diyenler hayatta kalamazlar.O sevda yüzünden basmazlar gbime geliyor,kul köle olanın tarzı değil bunlar...
Yok anacım gerçekten açlığın ne olduğunu anlasınlar ortada sevda filan kalmaz ki emin ol sen ben her koşulda yaşarız ama şu an her gün bol bol et yiyoruz diyenler var ya işte onlar yaşayamazlar. Bana ne olacak zaten evim yok , arabam yok , evimde et yok , meyve sebze yok , giyim kuşam yok , gezme tozma yok , zaten çorba makarnaya talim yaşıyoruz ve her koşulda çalışıp üretip hayatta kalmayı başarırım da şu an rahat hayatlarında öl de ölelim diyen reis diyenler hayatta kalamazlar.
Eğer bu seçimde yeniden kazanırsa Reisleri ve tüm yetkiyi eline geçirirse gerçek yüzü ile tanışacaklar ve işte o zaman işin ucu kendilerine de dokunduğunda anlayacaklar ve işte o zaman eğer çok geç olmazsa her şey için Reislerinin ipini kendileri çekecekler , tarihin kapkara sayfalarına geçecekler hep beraber kapkara harflerle... Bir kenara yaz bunu beni anarsın hayatta olursakŞu ana kadar zaten görmediler görmek dahi istemediler,varsa yoksa reisleriydi..
Kaç yaşındayım bu yaşıma kadar bu kadar derin bir sevda görmedim,umarım bir daha da görmem..
Bizler tamam hayatımıza devam ederizde,genede laf söyletmezler bak gör..
Eğer bu seçimde yeniden kazanırsa Reisleri ve tüm yetkiyi eline geçirirse gerçek yüzü ile tanışacaklar ve işte o zaman işin ucu kendilerine de dokunduğunda anlayacaklar ve işte o zaman eğer çok geç olmazsa her şey için Reislerinin ipini kendileri çekecekler , tarihin kapkara sayfalarına geçecekler hep beraber kapkara harflerle...
Şuan koyu bir reisçi arkadaşımla konuştum ve onunda kafası çok karışık çok fazla atarlanıyor dış ülkelere diyor yakacak bizi diyor ne yapacaksın dedim seçimde valla kafam karışıyor diyor ha gayret kızlar olucak bu iş Allah'ın izni ile
Umarım ama her durumda çok kötü günler bekliyor bizi.... Kazansa da , kazanmasa da... Umarım kan dökülmez bu topraklarda... Kazanamazlarsa iç savaşa sürüklemeye çalışacaklarını düşünüyorum... Herkesin sağduyulu olması lazım... Rabbim yar ve yardımcısı olsun hepimizin...Umarız kazanmazda,şayet dediğin olursa ülke olarak vahim durumda olacağız.
Valla bende şaşırdım hadi bakalım inşGerçekleri görmeye başlayan bir arkadaş..
Darısı diğerlerine..
Amin....
Umarım ama her durumda çok kötü günler bekliyor bizi.... Kazansa da , kazanmasa da... Umarım kan dökülmez bu topraklarda... Kazanamazlarsa iç savaşa sürüklemeye çalışacaklarını düşünüyorum... Herkesin sağduyulu olması lazım... Rabbim yar ve yardımcısı olsun hepimizin...
Valla bende şaşırdım hadi bakalım inş
dolar versiyonu,
Ayran içmenin bedeli kafa sulanmış amcada.
Bide bu var çok komik ya..
Ay bunu görmemiştim yaaa
Ülkenin şu haline rağmen nasıl hala ona destek veriyosunuz siz ya hiç mi vicdan yok düsünce yok Allah tez zamanda aydınlatsın sizi ve sizin gibi düşünenleriRECEP TAYYİP ERDOĞAN yine yeniden DEVAM
Ülkenin şu haline rağmen nasıl hala ona destek veriyosunuz siz ya hiç mi vicdan yok düsünce yok Allah tez zamanda aydınlatsın sizi ve sizin gibi düşünenleri
Valla istediği kadar olsun yarın gerçek yüzünü görünce sanıyor mu ki kendi kurtulacak aynı şekil yanacak odaKendisi koyu fanıdır fikirleri değişmez..
Ülkenin şu haline rağmen nasıl hala ona destek veriyosunuz siz ya hiç mi vicdan yok düsünce yok Allah tez zamanda aydınlatsın sizi ve sizin gibi düşünenleri