- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gidişle ne kadar mümkün olacak bilmiyorum ama dilerim bu dönemi zararsız şekilde atlatırsınız işsiz,işçi,işveren hepimizin kaygısı çok büyük maalesefTabi ki... Dediğiniz çok doğru..
Hayatin pahalanmasi anlamında elbet de. Ama bir de düz dolar kur artışından kayip çok büyük.
2.5 ay önce bir makina aldık dolarla..
Ortaklarım leasing yapalım dedi ben kabul etmedim. Bayağı gerildik. Ama peşin aldık. Şimdi alsak o makinayı 40 bin TL daha fazla ödeyecektik..
Leasing ile alsaydık bugünku kur itibari ile 60 bin TL zarar etmiştik. Ve de kur daha da artarsa zarar da artacaktı.. gibi gibi..
Ayyy işte ne bileyim darlandim 2 gündür.
Yazıyorum bende buraya. Kusura bakmayın kızlar yaaa...
Teşekkür ederim arkadaşım eksik olma.bu gidişle ne kadar mümkün olacak bilmiyorum ama dilerim bu dönemi zararsız şekilde atlatırsınız işsiz,işçi,işveren hepimizin kaygısı çok büyük maalesef
Nelere çevrildi burası boşversene BDV ye çevirmişsin çok muuAyyyy bende BDV ye çevirdim burayı :)))
İçine atma dedi doktor napim
Aman allahım bir müdahale etsinler artık Yaaa valla korkuyoruz çokHanımlar,
Dolar kurunu takip ettiğiniz için yazıyorum maalesef gece yarısından sonra dolar 4,81'i gördü, Euro da 5,60 seviyesinin üstüne çıktı, gece aniden hem Dolar hem Euro'yu yukarı kaldırdılar.
Bu da demektir ki bir müdahale gelmezse dolar 5 lirayı görür. 5 lirayı aşarsa da Allah dolarla borçlananların yardımcısı olsun.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/dolar-481-tlyi-asti-193216h.htm
Bencede ya potansiyeli olana karşı birlik olmak zorundayız tamam artık diyorsakTAMAM diyorum ben de. Ve eklemek istiyorum, potansiyeli olan muhalefete oy vermek tataftarıyım. Yani BİRLİK olmak. Kazanamayacağı belli olan rastgele adaylar yerine, gerekirse 2. 3. tercihe oy vermek daha mantıklı. Öncelik malum kişiyi göndermekse eğer...
Tabi ki... Dediğiniz çok doğru..
Hayatin pahalanmasi anlamında elbet de. Ama bir de düz dolar kur artışından kayip çok büyük.
2.5 ay önce bir makina aldık dolarla..
Ortaklarım leasing yapalım dedi ben kabul etmedim. Bayağı gerildik. Ama peşin aldık. Şimdi alsak o makinayı 40 bin TL daha fazla ödeyecektik..
Leasing ile alsaydık bugünku kur itibari ile 60 bin TL zarar etmiştik. Ve de kur daha da artarsa zarar da artacaktı.. gibi gibi..
Ayyy işte ne bileyim darlandim 2 gündür.
Yazıyorum bende buraya. Kusura bakmayın kızlar yaaa...
https://mobile.twitter.com/06melihgokcek/status/999095480578605057?s=21
Su an ulkeyi baska bir parti yonetiyormus gibi su yazilan seye bir bakin
Insallah masallahla ekonomi yonetimi, secim vaadi ..
Allah sonumuzu hayir etsin
https://mobile.twitter.com/06melihgokcek/status/999095480578605057?s=21
Su an ulkeyi baska bir parti yonetiyormus gibi su yazilan seye bir bakin
Insallah masallahla ekonomi yonetimi, secim vaadi ..
Allah sonumuzu hayir etsin
İbrahim Melih Gökçek
@06melihgokcek
24 HAZİRANDAN SONRA PİYASAYA 30 MİLYAR DOLAR POMPALAYINCA SEYREYLEYİN GÜMBÜRTÜYÜ. DOLAR TEPETAKLAK DÜŞECEK İNŞAALLAH... O DOLAR TÜCCARLARININ HALİNİ BİRLİKTE GÖRECEĞİZ İNŞAALLAH... HELE CUMHURBAŞKANIMIZI % 55/60’LARLA SEÇELİM GÖRECEKSİNİZ SONUÇLARI İNŞAALLAH...
Bu sadece şu an yaptıkları şerefsizliğin itirafı.....
Ülkede satılacak bir şey kalmadı ki satıp para bulsunlar... Ha tabi İsrail toprak satın almak istiyormuş Türkiye'den toprak satacaklarsa o ayrı... Belki de vatandaşı satılığa çıkarırlar kimbilir... Satılık vatandaş genç kadın kelle başı 2.500-TL genç erkek 5.000-TL yaşlı , hasta ve çocuklar bir alana bir bedava PROMOSYON !!! Nasılsa nüfus yeterince kalabalık Hay Allah'ım sen aklımıza mukayyet ol.