Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar doların gidişatına uygun batış müziği buldum :)
Kızlar doların gidişatına uygun batış müziği buldum :)
Yok yok banlanacak birşey yapmamış zaten ama yazıp yazıp banlanmak için kendini kötü içerik yapıyor, ona gülüşüyoruz doksanlar'la :)))))
Hoşgeldiniz FrKafka, uzun süredir yoktunuz, mesajınızı görmek mutlu etti
Ay kurban olsunlar vereneeeeee kaç aylık oldu?
Hosbuldum abla :)
Bebek büyütüyorum ciddi bir meseleymis burada takılacak vakit kalmıyor :))
Karınca Hikayesi ile, dinin ne alakası var?!Ya sen niye her cevabı dine çekiyorsun ki :)) dinden örnek verince otomatik haklı olmuyorsun. Karınca hikayesinde karıncanın gücü yok. Sizin dünya liderinizin yapacağı bu kadar mı yani. Bu nasıl dünya liderliği
Ya bu ne dayanamadım
Eheh dinlerken ben de katlanamadım bu işkenceyi paylaşayım dedim :))Titanic elden gidiyeahh
Bunu mu uygun gördün
Ben bu amcanın akıbetini merak ediyorum asıl ?Bu video bi ara twitterda inanılmaz ünlü oldu. Amca çok haklı. Kâr eden fabrikaların satılmasının sebebini hepimiz biliyoruz yani
Ben geç mi gördüm bunu.. sosyal medyam yok benim ondan mı acaba ? Çok eski video mu bu ?Bu video bi ara twitterda inanılmaz ünlü oldu. Amca çok haklı. Kâr eden fabrikaların satılmasının sebebini hepimiz biliyoruz yani
Karınca Hikayesi ile, dinin ne alakası var?!
Bizim Dünya Liderimiz,sadece dışarıdaki düşmanlarıyla ugraşmıyor ki.Keşke tek saldırı,dışarıdan gelseydi de, evin içinde hain olup da, kapıyı içeriden açıp düşmanı eve almasaydı..
Ülkenin gizli sırlarını, bu ülkenin istihbarat birimi olan ''Mit''in gizli dosyalarını, düşman hattına teslim eden, bir milletvekilinin olduğu bir dünyada yaşıyoruz.Bu tür insanlar olduğu müttetçe biz nasıl doğrulacagız?!
Bu amca iyi partiden ankara 1.bölge aday adayı olmuştu.Ben bu amcanın akıbetini merak ediyorum asıl ?
Takastaki vadesi gelen çeklerimiz ödenmiyor.. çek sahipleri arayıp yazdırmamami rica ediyorlar. Daha uzun vadeli çeklerle üzerine vade farkı koyup değişim yapmamı istiyorlar. Vallahi ortaklarla ne yapacağımıźı şaşırmış vaziyetteyiz. Satışı durdurduk zaten.
Tek tesellim vergiler de dahil piyasaya borcumuzun olmayışı.
Bir miktar çek karşılığı kulýlandığımız rotatif kredi borcumuz var bankaya. İşte çekler ödenmezse sıkıntı olacak gibi.
İlk defa çözüm ve kaynak konsunda tıkandık... kazanctan geçtim emekler ziyan olmasa diye dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun...
Bankayla konuştum. Öngörüleri dolar yıl sonuna kadar 6 tl yi görür oldu..
Dolar borćlananları çok kötü günler bekliyor....
Tabi ki... Dediğiniz çok doğru..Dolarla borcumuz olmasina gerek yok ki sakız fiyati bile ona bağlı artiyor zaten