- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
Allah yardımcınız olsun arkadaşım..Ah arkadaşım hiç sorma dolarla ticaret yapıyoruz vergimide Hakkı'yla ödüyorum inş birgün bizede af çıkar hiç bir zaman ssksız eleman çalıştırmadım çıkartınkende üzülerek yaptım ama en son kuruşuna kadar ödedim tazminatları örnek 3.5 yıl yanımda çalışmış birine 7680 tl vererek gönderdim ne devletin Hakkı'na girdim nede çalışanın ama sonuç geleceği belli olmayan bir esnaf oldum dolarla çalışıyoruz dolar alıp bozdurup piyasaya ödeme yapıyoruz atölye ütü baskı kumaş taş vb niceleri onlarda bizden ödeme alıp işçilerine veriyor işçide market bakkal pazar gibi bu durumda ne oluyor ülkeye para giriyor ama şuan en basit bugün 12 dolar nedir Yaaa bakın ülkeye sayemde dolar girdi bozdur bozdur harca valla batıyoruz billa batıyoruz acil birşeyler lazım bu arada çalıştığım tüm Faso'n firmaları artık eleman çıkarmış durumda ne yapıyor o kadar işçi bilmiyorum herşey yoluna girsin de tekrar her firma kalabalık bir şekilde çalışalım millete ekmek kapısı olalım. Ülkeme benim sayemde ve benim gibi nice işletmelerin sayesinde dolar girmesini istiyorum allahım ne olur yardım et bizlere bu mübarek günlerde
Anlattıklarınız bana çok tanıdık...