Son yillarda Abdullatif Sener'in TVlerdeki roportajlarini izlemediginiz belli. Cogunlugu Halk TVde oldugu icin belki de.. Diger kanallar AKPnin tekelinde olunca.. Dinleseydiniz fikirlerinin bir Muharrem Ince'den, Aksener'den farkli olmadigini gorurdunuz. CHPden teklif almissa degerlendirmistir. AKPnin kurucularindan ve icinden gelen biri olarak kirli camasirlarini da ortaya sermis biri olmasi nedeniyle AKP secmeni de eger takip ediyorlarsa adamdan nefret ediyorlardir bence, onlarin oyunu cekmek icin gelmesi biraz zor yane..
AKPden donen tek o degil ki.. Ilk geldikleri secimde ben de oy verdim, belediyelerdeki calismalarina bakarak.. O zamanlar da Tayyip hakkinda ihaleye fesat karistirmak ve turlu yolsuzluk suclamalari ile 60 dava dosyasi acildiginda ben de inanmamistim. Meclise girince hepsi tozlu raflarda yargilanmadan kaldi, zaman asimina ugramislardir bile..
Belediyede calismak devleti idare etmeye benzemiyor. Is cop toplamak, su baglamaktan ibaret olmayinca. Tarim, hayvancilik, sanayi, egitim, finans, dis ulkelerle iliskiler, diplomasi.. Altindan kalkamadilar. Amaclari da baska imis zaten. Devletin mali deniz, yemeyen domuz hikayesine dondurduler. Orta sagiz diye geldiler, asiri sag ciktilar, siyasete din kattilar, butun kurumlari da kendilerine bagladilar.. Dertleri Ataturk ve Cumhuriyet imis, rejimi degistirdiler. Ulkeyi disa tam bagimli hale getirdiler. Kim takar ekonomiyi.. Kim takar batan muesseseleri.. Hala destekleyecek halimiz yoktu herhalde.. Allahtan gozlerimiz hala iyi goruyor gozumuzun onunde olan biteni..