Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Geçen gün ben de buraya bop açıklaması yaptım kimse cevap yazmadı biliyo musun. Bilerek o konuya hiç bulaşmıyorlar. Büyük resim diyip duruyolar bop büyük resimdir işte. Sitede bop bilgisi olan insanları görmek öyle mutlu ediyo ki beni
BOP eşbaşkanı denilince Ortadoğu da hakimiyete sahip olacağımızı düşünüyor olabilirler tatlım nedeni bu olabilir , hani okuyunca böyle havalı , iyi bir şey gibi geliyor kulağa :KK70:

Büyük orta doğu projesinin tüm gayesi İSRAİL varlığını korumaktır !!!

Ya sen niye her cevabı dine çekiyorsun ki :)) dinden örnek verince otomatik haklı olmuyorsun. Karınca hikayesinde karıncanın gücü yok. Sizin dünya liderinizin yapacağı bu kadar mı yani. Bu nasıl dünya liderliği
Tarafi belli diyor da israile petrol vererek hangi tarafta oldugu su goturmez gercek.. masalla cocuk kandirir

BOP eşbaşkanı denilince Ortadoğu da hakimiyete sahip olacağımızı düşünüyor olabilirler tatlım nedeni bu olabilir , hani okuyunca böyle havalı , iyi bir şey gibi geliyor kulağa :KK70:

Büyük orta doğu projesinin tüm gayesi İSRAİL varlığını korumaktır !!!
p.jpg
aynen öyle evet amaç büyük israili kurmak. Bizim halk da Osmanlı geri gelsin ondan sonracıma halifelik gelsin tüm ortadoğu birleşsin başında biz olalım diye heyecana geldi. Aha suriye parçalandı bu bizi mahvetti. İran parçalansa parçalansa sıra bizde bunu görmemek zor olmamalı. Yalnız dediğin gibi sanıyolarsa cidden çok gülerim :)))))

Tarafi belli diyor da israile petrol vererek hangi tarafta oldugu su goturmez gercek.. masalla cocuk kandirir
Yav zaten bu savunma şekilleri beni benden alıyor. İkna olayım diye bekliyorum da olmuyo ya. Neymiş bunların hepsi planlıymış da sonradan bozulmuş havası yapıyolar. Geçen gün peygamber de mekkeli müşriklerle anlaşma yaptığından, bugün de hz.ibrahimden dem vurdu. Dinden bahsedince otomatik haklı olacak. Yok ya. Din bunların elinde sanki bizim bilgimiz inancımız yok. 15 yıl önce biz ailece şamandık sanki :/

Eki Görüntüle 2148859 aynen öyle evet amaç büyük israili kurmak. Bizim halk da Osmanlı geri gelsin ondan sonracıma halifelik gelsin tüm ortadoğu birleşsin başında biz olalım diye heyecana geldi. Aha suriye parçalandı bu bizi mahvetti. İran parçalansa parçalansa sıra bizde bunu görmemek zor olmamalı. Yalnız dediğin gibi sanıyolarsa cidden çok gülerim :)))))
Süreç 11 Eylül saldırları ile başladı ta o zamandan öngörü olarak Irak , Suriye olarak devam edeceğini düşünüyordum. Bu arada Türkiye de uygun zemin oluşturup Türkiye diye düşünüyordum. İran olayı biraz daha karmaşık bence , onun için öncelikle BOP eş başkanı olacak insanın Türkiye'de ki misyonunu tamamlayarak asli amacına hizmetini tamamlaması gerek...

Süreç 11 Eylül saldırları ile başladı ta o zamandan öngörü olarak Irak , Suriye olarak devam edeceğini düşünüyordum. Bu arada Türkiye de uygun zemin oluşturup Türkiye diye düşünüyordum. İran olayı biraz daha karmaşık bence , onun için öncelikle BOP eş başkanı olacak insanın Türkiye'de ki misyonunu tamamlayarak asli amacına hizmetini tamamlaması gerek...
Kendi kendimi alıntılamak ta ne oluyorsa artık :KK70:
Bir ilave yapmak geldi içimden , tüm bu senaryoları hazırlayanların tek bir hesap hataları vardı...
Mustafa Kemal'in hitap ettiği Türk Gençliği yani bizler bu pis oyunu bozacağız. Sonuna kadar bu vatan için mücadeleye devam edeceğiz. T.C. ilelebet payidar kalacaktır , kimsenin şüphesi olmasın.

Abdüllatif Şener akp nin sadece kurucusu değil, eski maliye bakanı, eski Başbakan yardımcılığını yapmış bir isim.
(Yanılmıyorsam devlet bakanlığı da var, emin değilim)
Olay sadece parti meselesi değil, aynı zamanda siyasi kariyer meselesi. CHP de daha ileri gidebileceğini yada daha faydalı olabileceğini düşünüyor ki adaylık koymuş. Bu kısım bana garip ve inandırıcı gelmeyen kısım.
Tabiki kendi tercihi, tercihi eleştirmiyorum. Samimi bulmuyorum.
CHP için de, Konya’dan geçen seçimde 1 milletvekili çıkarmış, muhtemeldir ki bu senede çıkarır.
Neden 1. Sırada Abdüllatif Şener?
Bir şekilde akp seçmenini hedefliyor ve Şener’i bunun için seçiyorsa o ismin neler katacağını görmesi için 2. Sıra bana daha mantıklı gelirdi.
Hali hazırdaki kazanımı hak eden başkaları vardır diye düşünüyorum.
Son yillarda Abdullatif Sener'in TVlerdeki roportajlarini izlemediginiz belli. Cogunlugu Halk TVde oldugu icin belki de.. Diger kanallar AKPnin tekelinde olunca.. Dinleseydiniz fikirlerinin bir Muharrem Ince'den, Aksener'den farkli olmadigini gorurdunuz. CHPden teklif almissa degerlendirmistir. AKPnin kurucularindan ve icinden gelen biri olarak kirli camasirlarini da ortaya sermis biri olmasi nedeniyle AKP secmeni de eger takip ediyorlarsa adamdan nefret ediyorlardir bence, onlarin oyunu cekmek icin gelmesi biraz zor yane..

AKPden donen tek o degil ki.. Ilk geldikleri secimde ben de oy verdim, belediyelerdeki calismalarina bakarak.. O zamanlar da Tayyip hakkinda ihaleye fesat karistirmak ve turlu yolsuzluk suclamalari ile 60 dava dosyasi acildiginda ben de inanmamistim. Meclise girince hepsi tozlu raflarda yargilanmadan kaldi, zaman asimina ugramislardir bile..

Belediyede calismak devleti idare etmeye benzemiyor. Is cop toplamak, su baglamaktan ibaret olmayinca. Tarim, hayvancilik, sanayi, egitim, finans, dis ulkelerle iliskiler, diplomasi.. Altindan kalkamadilar. Amaclari da baska imis zaten. Devletin mali deniz, yemeyen domuz hikayesine dondurduler. Orta sagiz diye geldiler, asiri sag ciktilar, siyasete din kattilar, butun kurumlari da kendilerine bagladilar.. Dertleri Ataturk ve Cumhuriyet imis, rejimi degistirdiler. Ulkeyi disa tam bagimli hale getirdiler. Kim takar ekonomiyi.. Kim takar batan muesseseleri.. Hala destekleyecek halimiz yoktu herhalde.. Allahtan gozlerimiz hala iyi goruyor gozumuzun onunde olan biteni..

Son yillarda Abdullatif Sener'in TVlerdeki roportajlarini izlemediginiz belli. Cogunlugu Halk TVde oldugu icin belki de.. Diger kanallar AKPnin tekelinde olunca.. Dinleseydiniz fikirlerinin bir Muharrem Ince'den, Aksener'den farkli olmadigini gorurdunuz. CHPden teklif almissa degerlendirmistir. AKPnin kurucularindan ve icinden gelen biri olarak kirli camasirlarini da ortaya sermis biri olmasi nedeniyle AKP secmeni de eger takip ediyorlarsa adamdan nefret ediyorlardir bence, onlarin oyunu cekmek icin gelmesi biraz zor yane..

AKPden donen tek o degil ki.. Ilk geldikleri secimde ben de oy verdim, belediyelerdeki calismalarina bakarak.. O zamanlar da Tayyip hakkinda ihaleye fesat karistirmak ve turlu yolsuzluk suclamalari ile 60 dava dosyasi acildiginda ben de inanmamistim. Meclise girince hepsi tozlu raflarda yargilanmadan kaldi, zaman asimina ugramislardir bile..

Belediyede calismak devleti idare etmeye benzemiyor. Is cop toplamak, su baglamaktan ibaret olmayinca. Tarim, hayvancilik, sanayi, egitim, finans, dis ulkelerle iliskiler, diplomasi.. Altindan kalkamadilar. Amaclari da baska imis zaten. Devletin mali deniz, yemeyen domuz hikayesine dondurduler. Orta sagiz diye geldiler, asiri sag ciktilar, siyasete din kattilar, butun kurumlari da kendilerine bagladilar.. Dertleri Ataturk ve Cumhuriyet imis, rejimi degistirdiler. Ulkeyi disa tam bagimli hale getirdiler. Kim takar ekonomiyi.. Kim takar batan muesseseleri.. Hala destekleyecek halimiz yoktu herhalde.. Allahtan gozlerimiz hala iyi goruyor gozumuzun onunde olan biteni..
Saraylım Kıbrıs TL nin sürekli değer kaybetmesinden mütevellit başka para birimine geçmeyi düşünüyormuş.
Ne diyorsun bu işe :KK66:

Son düzenleme:
Son dakika Meral Akşener: İstanbul bakanlığı kuracağım
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, İstanbul trafiğine dikkat çekti. Akşener, "İstanbul'da trafik büyük bir sorun. Köprü ve tüp geçit çok pahalı. 14 milyon geçecek araba sayısı 8 milyonda kalıyorsa, geri kalan hepimizin cebinden çıkıyor. Ardahan'daki, Şırnak'taki köprü parası veriyor.Seçimlerden sonra İstanbul Bakanlığı kurmayı düşünüyorum. Bu koordinasyon ve eşgüdüm için bakanlık gerekli." dedi
Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçimden sonra İstanbulbakanlığı kuracağım" diye konuştu.

Number One FM ve Number One Türk FM ortak yayınında soruları yanıtlayan Akşener, "İstanbul'da trafik büyük bir sorun. Köprü ve tüp geçit çok pahalı. FSM ile Boğaziçi Köprüsüne bakın, 4 liraydı şimdi 8 liraya çıktı. Bu köprüler yap-işlet-devret modeli. Yandaş müteahhitlere fiyat garantisi verildi. 14 milyon geçecek araba sayısı 8 milyonda kalıyorsa, geri kalan hepimizin cebinden çıkıyor. Ardahan'daki, Şırnak'taki köprü parası veriyor. Yapılan yatırımlar çok pahalı, İstanbul trafiğini çözmüyor. Seçimlerden sonra İstanbul Bakanlığı kurmayı düşünüyorum. Bu koordinasyon ve eşgüdüm için bakanlık gerekli." ifadelerini kullandı.

Kaynak : http://m.haberturk.com/son-dakika-meral-aksener-istanbul-bakanligi-kuracagim-1978601-amp

Hakli olarak ilginc bir noktaya deginmis bence.

Son dakika Meral Akşener: İstanbul bakanlığı kuracağım
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, İstanbul trafiğine dikkat çekti. Akşener, "İstanbul'da trafik büyük bir sorun. Köprü ve tüp geçit çok pahalı. 14 milyon geçecek araba sayısı 8 milyonda kalıyorsa, geri kalan hepimizin cebinden çıkıyor. Ardahan'daki, Şırnak'taki köprü parası veriyor.Seçimlerden sonra İstanbul Bakanlığı kurmayı düşünüyorum. Bu koordinasyon ve eşgüdüm için bakanlık gerekli." dedi
Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçimden sonra İstanbulbakanlığı kuracağım" diye konuştu.

Number One FM ve Number One Türk FM ortak yayınında soruları yanıtlayan Akşener, "İstanbul'da trafik büyük bir sorun. Köprü ve tüp geçit çok pahalı. FSM ile Boğaziçi Köprüsüne bakın, 4 liraydı şimdi 8 liraya çıktı. Bu köprüler yap-işlet-devret modeli. Yandaş müteahhitlere fiyat garantisi verildi. 14 milyon geçecek araba sayısı 8 milyonda kalıyorsa, geri kalan hepimizin cebinden çıkıyor. Ardahan'daki, Şırnak'taki köprü parası veriyor. Yapılan yatırımlar çok pahalı, İstanbul trafiğini çözmüyor. Seçimlerden sonra İstanbul Bakanlığı kurmayı düşünüyorum. Bu koordinasyon ve eşgüdüm için bakanlık gerekli." ifadelerini kullandı.

Kaynak : http://m.haberturk.com/son-dakika-meral-aksener-istanbul-bakanligi-kuracagim-1978601-amp

Hakli olarak ilginc bir noktaya deginmis bence.

Olabilir yani.. Turkiye'nin 5 te biri Istanbul'da yasiyor ne de olsa.. Oraya bir bakanlik da yetmez..:-)

Muharrem İnce nin işi çok zor çook. Seçildiğinde enkaz bir ekonomi devralacak;
Hazine boş.
Dış borç uçmuş.
Cari açık dev boyutlara ulaşmış.
Gelir getiren kaynakların tümü satılmış.
Dolar euro ve enflasyon uçmuş.

Eğitim çökmüş.
Sağlık can çekişiyor.
Adalet bitmiş.
Ordular dağıtılmış.
Ve yurdun herbir köşesi talan edilmiş....

Geldikmi Mustafa Kemal Atatürk, gençliğe hitabına...

:olamaz:

X