Evet haklısın doğru. suriyenin olduğu gibi ırak'ın da parçalanmasına engel olunması gerekiyordu. Şimdi ortadoğu böyle olmazdı. Ama biz naptık. Amerika'ya destek olup milyonlarca insanın ölmesine sebep oldukSüreç 11 Eylül saldırları ile başladı ta o zamandan öngörü olarak Irak , Suriye olarak devam edeceğini düşünüyordum. Bu arada Türkiye de uygun zemin oluşturup Türkiye diye düşünüyordum. İran olayı biraz daha karmaşık bence , onun için öncelikle BOP eş başkanı olacak insanın Türkiye'de ki misyonunu tamamlayarak asli amacına hizmetini tamamlaması gerek...
Çünkü kendimi buradan uzak tutamıyorumHoşgeldiniz FrKafka, uzun süredir yoktunuz, mesajınızı görmek mutlu etti
doksanlar çok alemsin :)))) yeterli değil kuşum, daha fazla performans göstermen lazım
Bir ekleme yapayım ben de satılan şeker fabrikaları ağzına kadar şeker dolu iken neden dışarıdan şeker ithal edilip durdu ?Dolar 4.66
Fedailer nerdesiniz? Hadi dış mihraklar bize oyun yapıyor da Somali Şili'ni neden karşımızda yükseliyor? O da mı düşmanımız? Bulgar Levası karşısında bile durum bu. Dolar yükselmiyor, aslında TL düşüyor. X oğlana anlatır gibi anlatıyorum ama algılayabileceğinizi hiç sanmıyorum.
Hiçbir haber kanalı bundan bahsetmiyor neden susuyorlar?Bir açıklamayı hak etmedik mi? Dünya liderinin bir dolara gücü yetmedi?
Ar-ge 'ye, teknolojiye, eğitime yatırmayıp, betona döküp muteahhitleri zengin edersek olacağı buydu! Özelleştire özelleştire elimizde ne kaldı? Satacak neyimiz kaldı? Buğday tohumunu bile ithal ediyoruz o bile dolarla. Hani ekmeği dolarlan mı alıyok diyenlere söyleyim, ekmek buğdaydan yapılır.
2016 Aralık ayında 2700e taksitle aldığım laptop şu an 4.200 TL. Faturasıyla her şeyiyle ispatlarım size. Şu an almak istesem alamazdım.
Çok üzücü ve kimin payı varsa, kim göz yumuyorsa hakkım helal değil. Benim atam bu vatan uğruna şehit olmuşken torunları bunu hak etmedi!
Sizce vatandaş bu zihniyetteyken Muharrem Ince seçilir mi? Elinin altında internet olan, her şeye ulaşma imkanı olan insanlar ankette neye oy vermiş? Savunma mekanızmaları büyük oyun, dış mihraktan ibaret. Okurken tansiyonum yükseliyor. Benim bu insanlardan zerre umudum yok ve kurunun yanında yaş da yanıyor..Muharrem İnce nin işi çok zor çook. Seçildiğinde enkaz bir ekonomi devralacak;
Hazine boş.
Dış borç uçmuş.
Cari açık dev boyutlara ulaşmış.
Gelir getiren kaynakların tümü satılmış.
Dolar euro ve enflasyon uçmuş.
Eğitim çökmüş.
Sağlık can çekişiyor.
Adalet bitmiş.
Ordular dağıtılmış.
Ve yurdun herbir köşesi talan edilmiş....
Geldikmi Mustafa Kemal Atatürk, gençliğe hitabına...
Hele dışarıdaki konuştuklarım varya laf söyletmiyorlar peki diyorum seçime gidiyoruz o çok güvendiğiniz reis yapsın bir kıyak 1 gecede düşürsün bakalım doları diyorum yok bu işte Amerika'nın parmağı var diyorlar Ozaman eyyy Amerika demiyceksin diyorum olurmu öyle şey bizi güçsüz zanneder diyorlar şaka gibi demi eyyy diyerek güçlü olan ülke doları düşürmeye güç bulamıyor işte vah halimize bizde yanıyoruz hep beraber Allah sonumuzu hayır etsin bu ülkenin ysk sına bile güvenemiyorum önceleri hadi canım olurmu öyle şey derdim ama bu sene evet bu ülkede herşey olur çok moralim bozuk valla hepimiz için hayırlısı olsun tansiyonum çıkıyor of ofSizce vatandaş bu zihniyetteyken Muharrem Ince seçilir mi? Elinin altında internet olan, her şeye ulaşma imkanı olan insanlar ankette neye oy vermiş? Savunma mekanızmaları büyük oyun, dış mihraktan ibaret. Okurken tansiyonum yükseliyor. Benim bu insanlardan zerre umudum yok ve kurunun yanında yaş da yanıyor..
Diyelim ki Ince seçildi, birileri sessiz sedasız gider mi sizce? Tekrar seçim yapılır.
Ah şu konuda öyle doluyum ki. Sizin seçilince mesajınızı görünce dayanamadım. Keşke öyle olsa.
Tekrar seçime gitse iyi 15 temmuzda boğaz kesenleri sokağa salmazlar umarım...Sizce vatandaş bu zihniyetteyken Muharrem Ince seçilir mi? Elinin altında internet olan, her şeye ulaşma imkanı olan insanlar ankette neye oy vermiş? Savunma mekanızmaları büyük oyun, dış mihraktan ibaret. Okurken tansiyonum yükseliyor. Benim bu insanlardan zerre umudum yok ve kurunun yanında yaş da yanıyor..
Diyelim ki Ince seçildi, birileri sessiz sedasız gider mi sizce? Tekrar seçim yapılır.
Ah şu konuda öyle doluyum ki. Sizin seçilince mesajınızı görünce dayanamadım. Keşke öyle olsa.
Yeni biri enkazın üstüne geldiğinde "bakın yeni biri geldi ekonomimiz gitti, akp olsa da düzelse" derler. Zihniyet bu. Bence de haklısınızBugunden itibaren
Akp nin yeniden secilip devam.etmesini istiyorum
Temizlesinler bu pisligi
Ulke batti
Yeni gelenin sucu ne?
Nasil batirdilarsa oyle toparlasinlar
Aynen oyle diyeceklerYeni biri enkazın üstüne geldiğinde "bakın yeni biri geldi ekonomimiz gitti, akp olsa da düzelse" derler. Zihniyet bu. Bence de haklısınız
Muharrem İnce nin işi çok zor çook. Seçildiğinde enkaz bir ekonomi devralacak;
Hazine boş.
Dış borç uçmuş.
Cari açık dev boyutlara ulaşmış.
Gelir getiren kaynakların tümü satılmış.
Dolar euro ve enflasyon uçmuş.
Eğitim çökmüş.
Sağlık can çekişiyor.
Adalet bitmiş.
Ordular dağıtılmış.
Ve yurdun herbir köşesi talan edilmiş....
Geldikmi Mustafa Kemal Atatürk, gençliğe hitabına...
Herhangi bir hile olmadığı taktirde Muharrem incenin seçileçeğini düşünüyorum. Hepdende Umutsuzluğa kapılmamak lazım ama bunlar iyilikle, seçimle gidecekler gibi gelmiyor banada...Sizce vatandaş bu zihniyetteyken Muharrem Ince seçilir mi? Elinin altında internet olan, her şeye ulaşma imkanı olan insanlar ankette neye oy vermiş? Savunma mekanızmaları büyük oyun, dış mihraktan ibaret. Okurken tansiyonum yükseliyor. Benim bu insanlardan zerre umudum yok ve kurunun yanında yaş da yanıyor..
Geçen sefer kan dursun diye istemişti , orada burada patlayan bombalar 400 vekil alınca patlamaz olmustu hani...bu seferde doları düşürecegiz diye ister...Aslında ben 24 hazirana kadar dolar düşer diye bekliyodum şaşırdım. Bu ekonomide neye dayanarak oy isticek ki
Bin tane sahte delil ile yüzlerce insanı haksız hukuksuz adil yargilamaksizin Silivri ye tıkıp sonrada aaaaaaa ergenekon yokmuş eheehhuuuu diyenlerden bahsediyoruz arkadaş. Seçim hilesi yapmak onlar için en kolay iş....Öğretmenlerin daha objektif ve araştırmacı olmasını beklerim, burada bazı eğitimciler ne kadar da fanatik inanamıyorum. Müfredattan haberim şuan yok ancak bizim zamanımızda canım öğretmenim saatlerce Atatürk'ü ve hayatını anlatırdışuan Atatürk'ü müfredatta hala kalmışsa üstünkörü geçip saatlerce Abdülhamid mi anlatıyor acaba , dış mihraklar osmanlımızı batırdı ecdadımız topukları vura vura gemiye binip kaçtı mi diyorsunuz ya da nasıl aşılıyorsunuz çocuklara Atatürk sevgisini çok merak ediyorum çocukları sayesinde dolaylı tecrübe edinen veliler de yazabilir soruma cevap. (Banım yeni kalktı usul usul geliyorum...)
Lisede edebi metinler hocamız Atatürk'e hakaret etmişti, kendisini şikayet etmiştik görüntü kaydı vs. vardı o dönem soruşturmaya tabi tutulmuştu. Ama şimdi ohooo.....
MaşallahKızım lise öğrencisi
Geçen sene burslu zincir okullardan birtanesine girdi.Kayıt yaptırmadan önce çok araştırdım zira bulunduğumz şehire yeni açıldı ilk öğtencilerindeydik.
Atatürk ilkelerini benimsemiş bir okul olduğunu öğrendik(ki öyle değilmiş)
İlk önce kapatılan fetö okullarından öğrenci alarak başladılar işe
En son 19 Mayıs gösterisinde kızım şiir okumak için seçildi.
Ertesi gün gösteriden çıktığını söyledi.
Nedenini sorduğumda kutlamada Atatürk 'ü anlatan hiçbir şiirin olmadığını törende semazen gösterilerinin yapılacağını öğretmenine sorduğunda"her bayram Atatürk'ü anmak mecrubiyetlerinin"olmadığını bunun üstüne Atatürk'ün armağan ettiği bu bayramda onu anmadan tören yapmanın kendisi için uygun olmadığını söylerek şiir okuma görevini iade ettiğini söyledi.
Sonuç kızım okulunu değiştirdi
Burada eskiden kasa atılıyordu diyenler acaba bugün ki tütün eken çiftçinin kendini yakmak istemesi haberini okudu mu ?Geçen sefer kan dursun diye istemişti , orada burada patlayan bombalar 400 vekil alınca patlamaz olmustu hani...bu seferde doları düşürecegiz diye ister...