Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Evet haklısın doğru. suriyenin olduğu gibi ırak'ın da parçalanmasına engel olunması gerekiyordu. Şimdi ortadoğu böyle olmazdı. Ama biz naptık. Amerika'ya destek olup milyonlarca insanın ölmesine sebep olduk

Son düzenleme:

Kimse sakın seçimden sonra battık iyidik seçimden önce onlar varken gitmeselerdi ah vah demesin. Bu şekilde olmasının sebebi yeni gelen değil, rekor düzeyde borç alıp gelir getirmeyen betona yatırmalarıdır. Bu yaşananların sebebi için son beş yılda neler oldu takip edin. Ekonomi bi günde kırılmaz. Gerçi burada anayasa kitapçığı yüzünden kriz yasandığını sanan insanlarla dolu kime ne anlatıyosam

Dolar 4.66

Fedailer nerdesiniz? Hadi dış mihraklar bize oyun yapıyor da Somali Şili'ni neden karşımızda yükseliyor? O da mı düşmanımız? Bulgar Levası karşısında bile durum bu. Dolar yükselmiyor, aslında TL düşüyor. X oğlana anlatır gibi anlatıyorum ama algılayabileceğinizi hiç sanmıyorum.

Hiçbir haber kanalı bundan bahsetmiyor neden susuyorlar?Bir açıklamayı hak etmedik mi? Dünya liderinin bir dolara gücü yetmedi?

Ar-ge 'ye, teknolojiye, eğitime yatırmayıp, betona döküp muteahhitleri zengin edersek olacağı buydu! Özelleştire özelleştire elimizde ne kaldı? Satacak neyimiz kaldı? Buğday tohumunu bile ithal ediyoruz o bile dolarla. Hani ekmeği dolarlan mı alıyok diyenlere söyleyim, ekmek buğdaydan yapılır.

2016 Aralık ayında 2700e taksitle aldığım laptop şu an 4.200 TL. Faturasıyla her şeyiyle ispatlarım size. Şu an almak istesem alamazdım.

Çok üzücü ve kimin payı varsa, kim göz yumuyorsa hakkım helal değil. Benim atam bu vatan uğruna şehit olmuşken torunları bunu hak etmedi!

Bir ekleme yapayım ben de satılan şeker fabrikaları ağzına kadar şeker dolu iken neden dışarıdan şeker ithal edilip durdu ?

Sizce vatandaş bu zihniyetteyken Muharrem Ince seçilir mi? Elinin altında internet olan, her şeye ulaşma imkanı olan insanlar ankette neye oy vermiş? Savunma mekanızmaları büyük oyun, dış mihraktan ibaret. Okurken tansiyonum yükseliyor. Benim bu insanlardan zerre umudum yok ve kurunun yanında yaş da yanıyor..
Diyelim ki Ince seçildi, birileri sessiz sedasız gider mi sizce? Tekrar seçim yapılır.
Ah şu konuda öyle doluyum ki. Sizin seçilince mesajınızı görünce dayanamadım. Keşke öyle olsa.

Hele dışarıdaki konuştuklarım varya laf söyletmiyorlar peki diyorum seçime gidiyoruz o çok güvendiğiniz reis yapsın bir kıyak 1 gecede düşürsün bakalım doları diyorum yok bu işte Amerika'nın parmağı var diyorlar Ozaman eyyy Amerika demiyceksin diyorum olurmu öyle şey bizi güçsüz zanneder diyorlar şaka gibi demi eyyy diyerek güçlü olan ülke doları düşürmeye güç bulamıyor işte vah halimize bizde yanıyoruz hep beraber Allah sonumuzu hayır etsin bu ülkenin ysk sına bile güvenemiyorum önceleri hadi canım olurmu öyle şey derdim ama bu sene evet bu ülkede herşey olur çok moralim bozuk valla hepimiz için hayırlısı olsun tansiyonum çıkıyor of of

Tekrar seçime gitse iyi 15 temmuzda boğaz kesenleri sokağa salmazlar umarım...

Bugunden itibaren
Akp nin yeniden secilip devam.etmesini istiyorum
Temizlesinler bu pisligi
Ulke batti
Yeni gelenin sucu ne?
Nasil batirdilarsa oyle toparlasinlar
Yeni biri enkazın üstüne geldiğinde "bakın yeni biri geldi ekonomimiz gitti, akp olsa da düzelse" derler. Zihniyet bu. Bence de haklısınız

Ey Türk istikbalinin evladı!
İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen; Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Herhangi bir hile olmadığı taktirde Muharrem incenin seçileçeğini düşünüyorum. Hepdende Umutsuzluğa kapılmamak lazım ama bunlar iyilikle, seçimle gidecekler gibi gelmiyor banada...
Suriyelileri, afganları da doldurdular memlekete. 15 temmuzda köprüde askerleri linç edenlere baksanıza, hiçbiri Türk’e benzemiyordu. Gözlerinden kin, nefret ağızlarında salyalar akan araplardı.
Allah sonumuzu hayretsin...

Aslında ben 24 hazirana kadar dolar düşer diye bekliyodum şaşırdım. Bu ekonomide neye dayanarak oy isticek ki
Geçen sefer kan dursun diye istemişti , orada burada patlayan bombalar 400 vekil alınca patlamaz olmustu hani...bu seferde doları düşürecegiz diye ister...

Bin tane sahte delil ile yüzlerce insanı haksız hukuksuz adil yargilamaksizin Silivri ye tıkıp sonrada aaaaaaa ergenekon yokmuş eheehhuuuu diyenlerden bahsediyoruz arkadaş. Seçim hilesi yapmak onlar için en kolay iş....

Maşallah

Bana nazaran kibar bir dille aşağıdaki ekşi sözlük yazarı güzel anlatmış, bir umut kopyaladım;

ey akp'li kardeşim,
dolar arttıkça dış mihraklar, akp'nin düşmanları kazanmıyor, sen yoksullaşıyorsun.

doların artması sadece doları olanları ilgilendirmiyor, petrol üzerinden, türkiye'nin her alanını kaplamış ithalat üzerinden aldığın her şey pahalılaşıyor. sabah evden çıkıp akşam eve döndüğün aralıkta harcadığın para her gün artıyor. yakında işsiz kalacak, evine aş götüremeyecek duruma geleceksin.

dolar her arttığında muhaliflere kızman tamamen saçmalık. muhalifler istediği için dolar artmıyor, yıllardır yanlış politikalarla, şahsi çıkarın önde olduğu plansızlıklarla, rant ve rüşvetle dönen bir ekonomi batmaya mahkumdur. muhalifler yıllardır bunu söylüyor.

ekonominin bu hale gelmesinin sadece ve sadece bir faili var, o da senin partin, parti yöneticilerin.

parti yöneticilerin, 16 yılda biriktirdikleri servetleriyle, yurtdışındaki dolarlarıyla daha da zenginleşirken, sen eve ekmek götüremeyeceksin. işsiz kalacaksın. o zaman da mı muhalifleri, dış mihrakları suçlayacaksın?

büyük oyun falan arama, ortada oyun falan yok, küçük, basit gerçekler var.

Geçen sefer kan dursun diye istemişti , orada burada patlayan bombalar 400 vekil alınca patlamaz olmustu hani...bu seferde doları düşürecegiz diye ister...
Burada eskiden kasa atılıyordu diyenler acaba bugün ki tütün eken çiftçinin kendini yakmak istemesi haberini okudu mu ?
İnsanlar artık canlarından vazgeçiyor.
Ama reis yazlık saray yaptırsın ona zeval gelmesin.
Halk kim ki !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…