onu gec o zmn..Ama lafi ceviriyorsun su anda
Ne gordun? Ne dinledin?
Mesala kilicdaroglu ne yaparak sgk'yi batirdi? Bununla ilgili iktidarin soyledigi seyler haricinde hic okuyup arastirdin mi gercekten o donemde ne oldugunu?
Sgk haricinde one surebilecegin ne var?
Mesela hic o cok dinledim dedigin kisilerin cok iyi bilip analiz ettiginden nasil emin olabiliyorsun?
Zaten adamin konusmasi cok kotu.. bu kdr cok kaybetmeye doymayan baska biri yoktur galiba. Ataturkun partisi degil artik ne yazikkiSgk'yı batıran ülkeyi ne yapmaz ki acaba :))) nelerine güvenerek bu kadar savunuyorlar acaba..:)
Ekmek karnesi var mi?Ve hala ekmek kuyruğu, yağ kuyruğu yok zannedenler var. Bu ülkede daha geçen yıla kadar kapatılan Çarşılar dükkanlar vardı. Gidip ekmek alamadığımız, susuz kaldığımız günler olurdu. Acaba aynı ülkede mi yaşıyoruz , burası Türkiye mi? Diyeceğiniz şehirler var.
Akşam saat 7 den sonra dışarı çıkılamayan şehirler vardı daha düne kadar. Türkiye sadece İstanbul ,Ankara, İzmirden ibaret değil.
Polislerin sokakta yürüyüp markete bakkala gidemediği şehirler, ilçeler var. Yağ kuyruğuymuş, ekmek kuyruğuymuş. Keşke tek derdimiz bu olsaydı.
Bu kuyruklar açlıklar şu an Yok zannediliyor. Pes.
Parayla bile ekmek bulamayacağınız yerler var .Ekmek karnesi var mi?
Yapsaydinda keske bizde engin siyaset bilginden faydalansaydik:)Yorumları okudumda kimse siyasetten anlamıyor. En önemliside hep kulaktan dolma laflar söylenmiş. Hala bazı insanlar bazı şeyleri görmemekte ısrarcı. Neyse siyasetimi burda yapmayacağım gönlümde CUMHURİYETİMİZİN BAŞKANI olursa eğer mecliste yapacağım . Umarım kendi çıkarını değil de ülke çıkarını milletin çıkarını düşünen biri devletimizin başına gelir. Bazı şeylere TAMAM artık.
Millet yağ kuyruklarını ekmek kuyruklarını su kuyruklarını çok çabuk unutmuşlar... bence laf anlatmaya değmez inan ki
Savunduğum bir parti yok; amacım fikrinize saygısızlık da değil fakat merak ediyorum aynı mantıkla yola çıkarak " En köklü fabrikaları satan ülkeyı ne yapmaz ki?" ; " En köklu okulları bölen ülkeyi ne yapmaz ki?" ; " Tüm halkın izlediği yayınlarda argoya varan bir üslup kullanan ülkeyi ne yapmaz ki?" diye düşünüyor musunuz?Sgk'yı batıran ülkeyi ne yapmaz ki acaba :))) nelerine güvenerek bu kadar savunuyorlar acaba..:)
Seviyeli fikir paylasiminda bulundugumuz surece kirilacak birsey yokonu gec o zmn..
Daha yasina girmemis cocugu sigortalayanda kendisi:)
Dinlediklerim halk.. yag gaz kuyrugunda beklems insanlar.. cop kokusundan sokakta gezemeyen insanlar.. neyse
Seninle tartismak istemiyorum cunku kirmak istemiorum seni canim. Cunku sevdigim birisin bu forumda
Bilmem:) muhasebecisine sormali:) ben erdogani savunmuyorumki.. ama karsisina guclu biri cikamiyorsa o diger partilerin eksikligidr bunu demek istiyorum. Milletce yagmurdan kacarken doluya yakalanilabilir diorumSeviyeli fikir paylasiminda bulundugumuz surece kirilacak birsey yok
Kilicdaroglu kundaktaki bebeyi sgkli yapti peki su anki cumhurbaskanimiz nasil bu kadar zengin oldu?
Bu mesajımı beğenen bazı üyelerin ikinci şıktakileri destekler mesajlarını görüyorum, okumadan mı beğeniyorsunuz ki anlamadım.Kime vereceğime karar vermedim ama sırtını terör örgütüne yaslayanlara ve terör örgütüyle halay çekenlere vermeyeceğim kesin.
Kilicdaroglu SSKyi bitirecek bir hukumette yer almadi, bakanlik bile yapmadi. SSKyi batirabilecek yetkisi yoktu yane.. Sadece genel mudur idi. Asil batiran sizinkiler oldu canim. Su tabloda AKPnin geldigi yillardaki acik belki biraz aydinlatir seni:Tatlim kilictaroglunun zmnibda sskyi batirdigini biliyoruz. Baska seylerde biliyoruz bunun icin illaki yakin tarihte gormus olmak gerekmezki. Cok dinledik.. neyse dedim ya gelsede cehape hep birlikte izlesek
Goremiyorum ekte ne varsa.. sizinki derken? Chp li olmayan herkes akp li mi olcak illa:)) mantik budur diyosunKilicdaroglu SSKyi bitirecek bir hukumette yer almadi, bakanlik bile yapmadi. SSKyi batirabilecek yetkisi yoktu yane.. Sadece genel mudur idi. Asil batiran sizinkiler oldu canim. Su tabloda AKPnin geldigi yillardaki acik belki biraz aydinlatir seni:
Guc neye gore guc?Bilmem:) muhasebecisine sormali:) ben erdogani savunmuyorumki.. ama karsisina guclu biri cikamiyorsa o diger partilerin eksikligidr bunu demek istiyorum. Milletce yagmurdan kacarken doluya yakalanilabilir diorum
Barzani ile el ele olan kimdi ? Dağdan indirip halay çekip mahkemeyi teröristlerin ayağına getiren kimdi?Yanlış anlaşıldım galiba ben sizin görüşünüzü destekledim aslında.. şimdi diyorlar ki ay sonunu zor getiriyorum diyenler bu ülkeyi zamanında chp'de yönetti ama insanlar o döneme tekrar dönmemek için tabiki şuankini destekliyorlar.. asla teröristlerle el ele olanlara oy vermicem bunun içinde kimseye hesap vermicem... durmak yok tam gaz yola devam...
Vallahi zamanında chp hükümeti bizi öyle bi kucakladı ki, kemik ağrılarımız hala taze. Rahat bi nefes aldık yıllardır çok şükür. Terör olayını minimuma indirmiş olması bile yeter. Özgürce okumuş olmam, özgürce çalışabiliyor olmam, benimde insan olduğumun ve haklarımın var olduğunun kabul edilmesi yeter. Adamlar bizden temel haklarımızı aldılar zamanında. İstediği kadar herkesin cumhurbaşkanı olacağım desin.Ak partinin vaatlerini bana bir sayar mıısnız? Manifestosunu dinlemişsinizdir muhakkak... İnceyi iyi dinlemediğiniz kesin...Adam yasama yürütme yargıyı eski haline getireceğim... Gerekirse benide yargılayacak diyor... Sarayı bilşm yuvası yapacağım diyor... Herkesin cumhurbaşkanı olacağım diyor.. Tüm Türkiyeyi kucaklayacağım diyor...
İnsanlara bulaşınca mutlu mu oluyorsun? Böyle insanlarla konuşurken ben mutlu olmuyorum. Sataşma bana.Yapsaydinda keske bizde engin siyaset bilginden faydalansaydik:)