Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Secim yapmak ve kendini temsil edecek, cocuklarinin gelecegini yaptigi icraatlerle yon verecek birilerini secmek cocuk oyuncagi mi? Yapmayalim o zaman secim filan.. Gelen padisah gibi yonetsin ulkeyi olene dek, batarsak batariz, cikarsak cikariz. Secim filan luks oldu bu ulkeye artik zaten, egemenlik kayitsiz sartsiz en yukarda koltukta kim varsa onun.. Vursun agzimiza alsin lokmayi yeter ki bizi birakip gitmesin, he mi?

Muharrem Ince kendi partisinin basinda olsa ne olur, olmasa ne? CHP ona guvenmese idi Cumhurbaskani adayi gosterir miydi? Ne kadar alismissiniz lider sultasina, demek ki CHP dusundugunuzden daha demokratik.. Alismayinca demokrasiye, sizin isiniz de zor tabii.. Anlamak acisindan..

Su darbe konusunu bir kez daha acikliga kavusturayim, ben ve dunya bu konuda ne dusunuyor? Yani yabanci gazeteleri de okumus biri olarak dunya diyorum.
Tiyatro deyince kiziyor bazilari. Aslinda bir darbe oldu, ama Turk halkina anlatilanlar tarafindan degil, bu bariz belli. Tam tersi, bu darbe halka yapildi. Onceden hazirlanmis listelerle evlerinden bir gecede toplanan 50,000 kisi ve islerinden atilan ve de is verilmeyen yuzbinlerce insanin ne tarafta olduguna bakilirsa bu darbenin kim tarafindan kimlere yapildigi belki daha iyi anlasilir. FETOya yapildi derdim, ama sadece o zarar gorseydi. Yuzbinlerce insan sadece parasi onun Devletten izin verilerek acilmis ve isleyen bankalarina para yatirdigi icin zarara ugratildi. Onun izin verilmis okullarinda cocuk okuttugu icin islerinden atildi ve tekrar ise girmelerinin de onu kapatildi.
Gercekten iktidara bir darbe yapilmis olsa idi siz onlar bir gecede evlerinden toplanip Silivriye gonderildikten sonra duyardiniz darbe ilanini, onlarin yerine gecenlerden, darbenin darbe olmasinin baska bir yolu yok cunki.. Bu darbede, ilk anindan itibaren hukumetin tek bir uyesinin cani yandi mi? Bir tanesi gozaltina alindi mi? Yok.. Tam tersine govde gosterisi yaptilar.. Bir de tabii her zamanki gibi dini istismar ederek sabahlara dek Turkiye capinda tum camilerden salalar verdirdiler.. Ne organizasyon.. Oyleyse bu darbe kim tarafindan kime yapildi sizce?

Iktidar darbe show yapti. Tarih en kanli darbe showu olarak yazacak. Halktan 250 kisi oldu. Askerin itibarini dusurmek icin bir de Askeri lise ogrencilerini kullanarak koprunun tepesinde 19 yaslarindaki askeri lise ogrencilerini katlettiler. Cocuklara bir de vatan haini damgasi vurdular. Aileleri cenazelerini kaldiracak imam bulamadi. Okullarini kapattilar. Artik asker temelden askeri egitim alarak degil, Imam Hatipten gelsin diye.. Bir tasla bilmem kac kus.. Gazilik, baskomutanlik, askerin sayginliginin ayaklar altina alinisi ve eger gercekten bir darbe olursa askeri ve kim desteklerse herkesi oldur, ceza almayacaksin kanunlari.. Bu darbe tiyatrosu kime yaradi? Ben diyeyim, kim duzenlediyse ona tabii..

Yoksa koskoca Tsk nın genel kurmay başkanını nasıl helikopterle ikna turlarına gönderecekti

Ben devletin darbe yaptığına inanmıyorum. Şöyle ki çok yakınımda olan Fetöcü kişilerin darbeden önce istifa ettiklerini ve o gece ülkeden çıktıklarını biliyorum. Birkaçı şu an Amerika’da şirket kurdu birazı da Yunanistan’da hayatını idame ediyorlar. En enteresan olanı da sıradan bir ev kadını olan- mütevelli abla imiş, ne demek bilmiyorum- Afrika ülkelerinden birinde mis gibi yaşıyor şu an. Darbe günü çıkış yapıyor Türkiye’den. Başarılı olsaydılar döneceklerdi bence. Olmadı kaldılar. Büyük başlar kaçtı olan küçük piyonlara oldu.

Açıkcası ben koynuma aldığım kocama koşulsuz güvenmiyorum, sorgulamadan bir cemaat liderine bir devlet başkanına ya da herhangi birine gözü kapalı biat edilmesini anlamıyorum. Herkes oy verirken farklı kriterleri kıstas alıyor. O yüzden kimse karşı tarafı yargılamamalı ve küçümsememeli. Sen koyunsun sen dinsizsin sen cahilsin gibi. Biz birbirimize düşman oluyoruz ama başımızdakiler ekran önünde birbirine sallayıp arkadan el sıkışıyorlar. Şimdi düşman görünür iki gün sonra onlar dost olurlar. Hiçbir şey göründüğü gibi değil siyasette. Olan bize oluyor kısacası. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Geçen gün paylaştım bende bu haberi ama ne hikmetse "ssk yı gılıçdar batırdı"diyen arkadaşlar bir yorum yapmadı
Ben kaç çeşit örnek sundum, sordum ama cevap veren çıkmadı. Abuk sabuk argümanlarla reyiz güzellemesi..
Ama her firavunun bir musa'sı vardır.
Bu devran böyle gitmez.

Kaç gündür soracağım unutuyorum.
Bir Fuat Avni vardı ? Ne oldu ona

Bence siz yaptınızsaraylım büyüğümsünüz ve sizinle hiç hoş bir geçmişimiz yok...bak ne yapalım biliyomusun isminin başına ak ekleyelim aksaraylım ol gel yol yakinken dön bu gafletten

Erdoğan'ın başdanışmanı: Seçimden sonra yeni çözüm süreci olabilir:

https://www.birgun.net/haber-detay/...-sonra-yeni-cozum-sureci-olabilir-216348.html

İKİNCİ ÇÖZÜM SÜRECİNİN AYAK SESLERİ
Çağlar Ezikoğlu yazdı...

Son günlerde kamuoyunda cılız bir biçimde de olsa yeniden tartışılmaya başlanan ikinci çözüm süreci tartışmaları, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik’in yeniden çözüm sürecine dönebiliriz açıklamasıyla tekrar kamuoyu gündemine oturdu. Esasında kapalı kapılar ardında, Erdoğan’ın Başkanlığını garanti altına alma sürecinde Kürtlerle süre giden pazarlığın yeni bir boyuta evrildiği aşikar.

http://m.abcgazetesi.com/ikinci-cozum-surecinin-ayak-sesleri-87153h.htm

Parti baskanligina neden layık gormedi o zaman...bu arada ince kilicdaroglunu aratmiyor çok sevimli ya vallaha

Parti baskanligina neden layık gormedi o zaman...bu arada ince kilicdaroglunu aratmiyor çok sevimli ya vallaha
Demek ki gözü tokmuş
Hem cumhurbaşkanı olayım hem parti başkanı olayım hem genelkurmay başkanı olayım hem yargıtay başkanı olayım vs.bazıları gibi hırs yapmamış

Dün der yarın vazgeçer.Onun ipiyle kuyuya inilir mi?

İnsanlar onun lafıyla yardım götürmeye kalktı, canından oldu.Bir de üstüne ölüleri pazarlık malzemesi

yapılıp, satıldı.

15 temmuz tiyatrosunu acikladik. Gelelim 17/25 Aralik'a.. Onu da siz tiyatro acikladiniz zati... Once bos bulunup "kriptolu telefonumu bile dinlemisler!" velvelesine kulaklarinizi kapattiniz. Sonra bilirkisiden gelen konusmalarin gercek oldugu raporunu kulak arkasi edip montaj dediniz. Sifirlanan paralar sonunda artik Sifirlanamayan ve artan 30 milyon dolar montaj imis.. "10 veriyor babacim.. -20 dedi, 20 verecek, asagisini kabul etme sakin.." konusmalari montaj ilan edildi, 17-25 Aralikta kabak bir tek Egemen Bagisin basina patladi, zavalli bakanligindan oldu, niye? Onun kabahati daha buyuk.. Onu secmen montaj, santaj ayaklari ile yemez de ondan.. Arguman din olunca.. "Bakara, makara" sallamak gecmez akce.. Halbuki bu milletin her bir ferdi hergun 30 milyon dolarlarla oynuyor, zengin.. Ne var ki bunda..

Sorusturmaya gerek duymadiginiz, kaale almadiginiz 30 milyon dolar ne ediyor, hic dusundunuz mu? Milli piyangonun buyuk ikramiyesi 4 milyon TL. Dolar 4.49, yani herkesin hayalini susleyen Milli Piyango'nun buyuk ikrsmiyesi 1 milyon dolar bile etmiyor. Milli piyangodan 30 kere buyuk ikramiyeyi kazansan gene yetisemiyorsun arta kalip sifirlanamayan, sozumona"sifirlandiktan sonra azi kalmis" paraya.. Sorabildiniz mi? Savcilar suruldu, hakimler suruldu sorgu dursun deyi.. Soramadiniz.. Soramazsiniz... Nereden geliyor bu degirmenin suyu, gemicikler, 300 milyarlik cantalar.. Baklava calani hapse gonderdiniz bu ulkede, ama trilyonlarin hesabini soramazsiniz iste boyle.. Namaz kiliyor ya.. Yeter. Muslumanin gunah isleme ozgurlugu var ne de olsa. Ha bir de basortusu var di mi sahi.. Islam dini bir tek onu emrediyor, onu baglamak icin diger butun gunahlari islemek ve de isleyenleri desteklemek serbest. Cok ozgurce yasiyorsunuz dininizi maasallah. Allah kabul etsin.

Primetime saati darbe.

Eski MİT daire başkanı Mahir Kaynak'ın bir sözü vardır.Yıllar önce söylediği,

''Bir olay kime yarıyorsa faili de odur''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…