Secim yapmak ve kendini temsil edecek, cocuklarinin gelecegini yaptigi icraatlerle yon verecek birilerini secmek cocuk oyuncagi mi? Yapmayalim o zaman secim filan.. Gelen padisah gibi yonetsin ulkeyi olene dek, batarsak batariz, cikarsak cikariz. Secim filan luks oldu bu ulkeye artik zaten, egemenlik kayitsiz sartsiz en yukarda koltukta kim varsa onun.. Vursun agzimiza alsin lokmayi yeter ki bizi birakip gitmesin, he mi?Fikrimi değiştirecek bir tane adam gibi adam gelsin hemen oyumu değiştireceğim
Bu çocuk oyuncağı değil ki deneyip olmadı geri getirelim demek açıkçası ben kimseye güvenmiyorum
Cumhurbaşkanım da dört dörtlük değil evet onun da hataları var
Nedense muhalefet bana çok itici geliyor hiç bir konuşmasını samimi bulmuyorum
Muharrem ince deyip duruyorlar CHP daha düne kadar kendi partisine Başkan yapmak istemiyordu şimdi neden Türkiye ye Başkan olmasını istiyor anlamadım madem siyasette bu kadar iyiydi de neden kendi partisini yönetme fırsatı verilmedi
Bende şahsi olarak ülkemi yönetme fırsatını kendisine vermek istemiyorum ha bu sadece benim oyumla ya da düşüncemle olacak değil
Gelirsede hayırlısı buymuş derim
Şöyle bir durumda var sırf muhalefet olmak için muhalefet olanlar da var sadece tek taraflı değil bu körü körüne bağlanma iki taraf içinde aynı durum söz konusu
Yoksa koskoca Tsk nın genel kurmay başkanını nasıl helikopterle ikna turlarına gönderecektiSu darbe konusunu bir kez daha acikliga kavusturayim, ben ve dunya bu konuda ne dusunuyor? Yani yabanci gazeteleri de okumus biri olarak dunya diyorum.
Tiyatro deyince kiziyor bazilari. Aslinda bir darbe oldu, ama Turk halkina anlatilanlar tarafindan degil, bu bariz belli. Tam tersi, bu darbe halka yapildi. Onceden hazirlanmis listelerle evlerinden bir gecede toplanan 50,000 kisi ve islerinden atilan ve de is verilmeyen yuzbinlerce insanin ne tarafta olduguna bakilirsa bu darbenin kim tarafindan kimlere yapildigi belki daha iyi anlasilir. FETOya yapildi derdim, ama sadece o zarar gorseydi. Yuzbinlerce insan sadece parasi onun Devletten izin verilerek acilmis ve isleyen bankalarina para yatirdigi icin zarara ugratildi. Onun izin verilmis okullarinda cocuk okuttugu icin islerinden atildi ve tekrar ise girmelerinin de onu kapatildi.
Gercekten iktidara bir darbe yapilmis olsa idi siz onlar bir gecede evlerinden toplanip Silivriye gonderildikten sonra duyardiniz darbe ilanini, onlarin yerine gecenlerden, darbenin darbe olmasinin baska bir yolu yok cunki.. Bu darbede, ilk anindan itibaren hukumetin tek bir uyesinin cani yandi mi? Bir tanesi gozaltina alindi mi? Yok.. Tam tersine govde gosterisi yaptilar.. Bir de tabii her zamanki gibi dini istismar ederek sabahlara dek Turkiye capinda tum camilerden salalar verdirdiler.. Ne organizasyon.. Oyleyse bu darbe kim tarafindan kime yapildi sizce?
Iktidar darbe show yapti. Tarih en kanli darbe showu olarak yazacak. Halktan 250 kisi oldu. Askerin itibarini dusurmek icin bir de Askeri lise ogrencilerini kullanarak koprunun tepesinde 19 yaslarindaki askeri lise ogrencilerini katlettiler. Cocuklara bir de vatan haini damgasi vurdular. Aileleri cenazelerini kaldiracak imam bulamadi. Okullarini kapattilar. Artik asker temelden askeri egitim alarak degil, Imam Hatipten gelsin diye.. Bir tasla bilmem kac kus.. Gazilik, baskomutanlik, askerin sayginliginin ayaklar altina alinisi ve eger gercekten bir darbe olursa askeri ve kim desteklerse herkesi oldur, ceza almayacaksin kanunlari.. Bu darbe tiyatrosu kime yaradi? Ben diyeyim, kim duzenlediyse ona tabii..
Geçen gün paylaştım bende bu haberi ama ne hikmetse "ssk yı gılıçdar batırdı"diyen arkadaşlar bir yorum yapmadıSGK'nın finasman açığında tarihi zirve
34 milyar TL
http://www.paraanaliz.com/2018/gunc...tarihi-zirvede-gerilimli-gunler-kapida-23118/
Ben kaç çeşit örnek sundum, sordum ama cevap veren çıkmadı. Abuk sabuk argümanlarla reyiz güzellemesi..Geçen gün paylaştım bende bu haberi ama ne hikmetse "ssk yı gılıçdar batırdı"diyen arkadaşlar bir yorum yapmadı
Bence siz yaptınızYok bacim, bosuna onun kadar vasifli birini arama, cunki Turkiyeyi onun kadar guzel batisa goturen bir lider daha bulamazsin. Ulkeyi 16 senede uretim ulkesinden tuketim ulkesine cevirir, tohumuna kadar disardan getirtir, butun dis ulkelerle yiyecek, giyecek, otomobil, telefon, teknoloji ve hayvan, yiyecegi samana kadar ithalat anlasmalari yaparsan ve bu islerden ekmek kazananlari issiz birakir, Avrupa, Amerika, Kanada, Yeni Zelandasina kadar yabanci urun tuketicisi konumuna sokarsan olacagi bu. Herseyi dolarla disardan alan ulke dolarin bir yukari gidisinde sallanacak hale gelir.
Onceki bir yorumunu okudum. Anlasilan bu ekonomik krizi ustune yikmak icin birilerini arama cabalariniz baslamis bile.. Artik en son krizin faturasini FETOya mi yikarsiniz, dis mihraklara mi, karar verince haber verin.. Sag olsaydi Ecevit'e yikmasi kolaydi ama bak, goruyor musun, o da rahmetli oldu, yazik ki bugun iktidarda o yok.. Ne guzel, Ecevit yapti der cikardiniz isin icinden.. Bugun artik Iktidarda olan parti de sadece yoldan ve Marmaraydan sorumlu olunca is zor..
Parti baskanligina neden layık gormedi o zaman...bu arada ince kilicdaroglunu aratmiyor çok sevimli ya vallahaMuharrem Ince kendi partisinin basinda olsa ne olur, olmasa ne? CHP ona guvenmese idi Cumhurbaskani adayi gosterir miydi? Ne kadar alismissiniz lider sultasina, demek ki CHP dusundugunuzden daha demokratik.. Alismayinca demokrasiye, sizin isiniz de zor tabii.. Anlamak acisindan..
Tabi ki anlar... Diplomalı fizikçi o... Hukukçular da gerçek hukukçu olduğu için elbette ki anlarlar.. Sunsunlar da belgeleri.. Gerisi kolay..
Demek ki gözü tokmuşParti baskanligina neden layık gormedi o zaman...bu arada ince kilicdaroglunu aratmiyor çok sevimli ya vallaha
Demek ki gözü tokmuş
Hem cumhurbaşkanı olayım hem parti başkanı olayım hem genelkurmay başkanı olayım hem yargıtay başkanı olayım vs.bazıları gibi hırs yapmamış
Akp genel başkanı Filistin'e gideceğini açıkladı dünki mitinginde
Kendisi bizzat gidecek mi yoksa 15 Temmuz'daki gibi insanları galeyana getirip kendi külliyeden seyredecek mi ?
İktidara yakın arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Kıvırmak yakışmış
Hasbunallah :) hanımefendi Allah din inancım elhamdulillah var♡ önce öğretmenliğimden şimdi dinimden bel altı vurmak istiyorsunuz hani amacıniz ne, din ya da meslek olgusu olmadan konuşmak çok mu zor...neyse 40 yıllık yapıyı daha baştan sen hainsin diyerek yıkması mümkün değildi.. .erbakan hocadan ve başına gelenlerden ilham almak zorundaydı içine girip kördüğümü çözmek kolay is degil..adamlar devlete sızmadi.. .devlet adamların yapısına sızdı ve çözdü çözülünce de darbe üstüne darbe hani 15 temmuz tiyatro ya o zaman 17/25 tiyatro olsun kazanın dogurduguna inanıp öldüğüne inanmamak bu yaptiginiz...
Su darbe konusunu bir kez daha acikliga kavusturayim, ben ve dunya bu konuda ne dusunuyor? Yani yabanci gazeteleri de okumus biri olarak dunya diyorum.
Tiyatro deyince kiziyor bazilari. Aslinda bir darbe oldu, ama Turk halkina anlatilanlar tarafindan degil, bu bariz belli. Tam tersi, bu darbe halka yapildi. Onceden hazirlanmis listelerle evlerinden bir gecede toplanan 50,000 kisi ve islerinden atilan ve de is verilmeyen yuzbinlerce insanin ne tarafta olduguna bakilirsa bu darbenin kim tarafindan kimlere yapildigi belki daha iyi anlasilir. FETOya yapildi derdim, ama sadece o zarar gorseydi. Yuzbinlerce insan sadece parasi onun Devletten izin verilerek acilmis ve isleyen bankalarina para yatirdigi icin zarara ugratildi. Onun izin verilmis okullarinda cocuk okuttugu icin islerinden atildi ve tekrar ise girmelerinin de onu kapatildi.
Gercekten iktidara bir darbe yapilmis olsa idi siz onlar bir gecede evlerinden toplanip Silivriye gonderildikten sonra duyardiniz darbe ilanini, onlarin yerine gecenlerden, darbenin darbe olmasinin baska bir yolu yok cunki.. Bu darbede, ilk anindan itibaren hukumetin tek bir uyesinin cani yandi mi? Bir tanesi gozaltina alindi mi? Yok.. Tam tersine govde gosterisi yaptilar.. Bir de tabii her zamanki gibi dini istismar ederek sabahlara dek Turkiye capinda tum camilerden salalar verdirdiler.. Ne organizasyon.. Oyleyse bu darbe kim tarafindan kime yapildi sizce?
Iktidar darbe show yapti. Tarih en kanli darbe showu olarak yazacak. Halktan 250 kisi oldu. Askerin itibarini dusurmek icin bir de Askeri lise ogrencilerini kullanarak koprunun tepesinde 19 yaslarindaki askeri lise ogrencilerini katlettiler. Cocuklara bir de vatan haini damgasi vurdular. Aileleri cenazelerini kaldiracak imam bulamadi. Okullarini kapattilar. Artik asker temelden askeri egitim alarak degil, Imam Hatipten gelsin diye.. Bir tasla bilmem kac kus.. Gazilik, baskomutanlik, askerin sayginliginin ayaklar altina alinisi ve eger gercekten bir darbe olursa askeri ve kim desteklerse herkesi oldur, ceza almayacaksin kanunlari.. Bu darbe tiyatrosu kime yaradi? Ben diyeyim, kim duzenlediyse ona tabii..