- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
siz adayınızı izlemiyor ya da dinlemiyor musunuz ?hayır bir çok kaynak var cnn bağlandı ve beni aradılar dedi :)Muharrem Ince'nin ABD bağlantısını ispatlar mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz adayınızı izlemiyor ya da dinlemiyor musunuz ?hayır bir çok kaynak var cnn bağlandı ve beni aradılar dedi :)Muharrem Ince'nin ABD bağlantısını ispatlar mısınız?
E Erdoğanın israil ile kankalığı nasıl iyi mi ? Mitingle kınayınca utandı mı Netenyahu kankiniz? Mavi Marmara dan habe rverin... Bana mı sordular demişti Erdoğan.? Sonra kınamak için kola fabrikası açtınız? Ondan naber? Kim kimin kuklası? Bop Eşbaşkanıyım diye muharrem ince gelmedi değil mi? Vallahi billahi sizin hiçbirinizin bu sorulara doğru cevap verecek dürüstlükte vicdanınız yok... Hiçbirinizin...Filistin de öldürülen onca insanın kanında hepinizin eli var... Oy verdiniz çünkü oy..siz adayınızı izlemiyor ya da dinlemiyor musunuz ?hayır bir çok kaynak var cnn bağlandı ve beni aradılar dedi :)
Aranması demek bağlantısı var mı demek oluyor ?siz adayınızı izlemiyor ya da dinlemiyor musunuz ?hayır bir çok kaynak var cnn bağlandı ve beni aradılar dedi :)
konuşmasının altının boşluğu anlatmak istediğim ,şaka gibi konuşması bağlantısı olması değil ,üzülüyorum ben inceye hakketen...ayy vallaha fenalık geldi her okuduğuzu çok alakasız anlıyorsunuz hepinizAranması demek bağlantısı var mı demek oluyor ?
Beni aradılar bunu dediler demiş..
Bağlantım var ben abd nin uşağıyım demiş gibi anlatmayın.
Liderinizi her gün kimler kimler arıyor..
Aranacak tabi ayrıca da ne var bunda ?
Ayyy hiçç güleceğim yoktu... Sonrasında cevap verebildilermi? Çünkü cevap yok... Doğru çünkü ..böb bön baktı mı ? hey ALLAH ım bu kadar kendinizle çelişmeyin kadına saygı ! ALLAH rızası için :) cevap veremediğinden tersledi kapadı telefonu suratına !!!
SİZ,2 gündür mesajları ya okumuyor ya da yandaşlık yapıyorsunuZ, benim mesleğimle dalga geçiliyor her mesajda, en son dayanamadım ve mesleğini yazdım . Yani aslında Sizin şimdi yapmak istediğiniz tespiti yaptım :)Hiç birşey yapamıyorsanız dürüst olun bari olur mu ?
Bunun gibi bir tespit mi ?Öğretmenim sizin imla hatalarını ne yapacaz o zaman:)) Bir öğretmene yakışıyor mu bunca imla
hatası???
E Erdoğanın israil ile kankalığı nasıl iyi mi ? Mitingle kınayınca utandı mı Netenyahu kankiniz? Mavi Marmara dan habe rverin... Bana mı sordular demişti Erdoğan.? Sonra kınamak için kola fabrikası açtınız? Ondan naber? Kim kimin kuklası? Bop Eşbaşkanıyım diye muharrem ince gelmedi değil mi? Vallahi billahi sizin hiçbirinizin bu sorulara doğru cevap verecek dürüstlükte vicdanınız yok... Hiçbirinizin...Filistin de öldürülen onca insanın kanında hepinizin eli var... Oy verdiniz çünkü oy..
Açıkçası siz söyleyince tatmin oldum:) Saygım size sonsuz :)Y a var ya hep iftira...İsraile one munite dedi ya.
Mavi marmaradakilerde kabahat reise mi sordular giderken???
Hem o kola fabrikası değil meyvesuyu fabrikası...
Al işte hepiciğine cevap verdim.
cevap vermesine fırsat mı verdi ?Ayyy hiçç güleceğim yoktu... Sonrasında cevap verebildilermi? Çünkü cevap yok... Doğru çünkü ..
Eğer öyleyse özür diler... Ama minareyi çalan kılıfını hazırlar.. O yüzden pek inanamıyorum.eski fetöcülere ben..cevap vermesine fırsat mı verdi ?
http://video.haber7.com/video-galeri/119853-muharrem-ince-amerikalilar-beni-aradi
Bozdağ’dan İnce’ye davet: Gülen’in iade talebinin belgeleri bakanlıkta
19/05/2018 16:48
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Fethullah Gülen’in ABD’den usulüne uygun istendiğine dair belge görmek isteyen CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi Adalet Bakanlığı’na davet etti.
İnce, 24 Haziran’da cumhurbaşkanı seçildikten sonra yargıyı temizleyip bağımsız bir yargı kuracağını, Gülen’i de getirteceğini söyledikten sonra ‘Amerikalılar’ tarafından arandığını belirtip, “Fethullah Gülen’in iadesi için usulüne uygun bir başvuru yapılmadığını söylediler” demişti.
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da İnce’ye yanıtında ‘teröristbaşı Gülen’in iade için geçici tutuklanması ve iade taleplerinde bir eksiklik ya da yanlışlık bulunmadığını’ söylemişti.
İnce de bunun üzerine Gülen’in usulüne uygun istenip istenmediğine dair belgeyi görmek istemişti.
‘Susar zannettim’
Bozdağ’dan İnce’ye bir kez daha yanıt geldi.
Twitter hesabından mesaj yayınlayan Bozdağ, ‘yalancılığı deşifre edilince’ İnce’nin susup “Yanlış yaptım” diyeceğini zannettiğini ancak CHP’li adayın ‘daha ileri’ gittiğini dile getirdi.
İnce’nin evrak tercümesi yapılmadığını söyleyip belge görmek istediğini aktaran Bozdağ, “Devletler arası adli yardım talebi, ülkeler arasındaki anlaşmanın öngördüğü usule göre yapılır. Adli yardım isteyen ülke, anlaşmadaki usule uygun iade evrakını hazırlar, adli yardım istenen ülkenin diline çevirir ve gönderir. Bu evrakın bir sureti de dosyasına konur” dedi.
Bakanlığa davet etti
Hükümet sözcüsü, sözlerini şöyle sürdürdü: “İade talebi ve ekleri ile tüm evrakın tercümesi, Adalet Bakanlığı’ndadır. Sayın İnce, devlet yalan söylemez. Devlette her şeyin kaydı, belgesi ve arşivi vardır. Sayın İnce, Adalet Bakanlığı’na gidip bizzat bu belgeleri inceleyebilirsiniz veya vekillerinize incelettirebilirsiniz. Sayın İnce, sizi, hukukçu vekilleriniz ve güvendiğiniz hukukçularla birlikte Adalet Bakanlığı’na bizzat belgeleri görmeye ve incelemeye davet ediyorum. Umarım, evrakı görüp inceledikten sonra özür dileme erdemini gösterirsiniz. Sayın İnce, yalanla ve iftirayla siyasi başarı olmaz. Bu gerçeğe rağmen Sayın İnce, siz, devletin verdiği bilgiye itibar etmediniz, belgesini istediniz. Peki Sayın İnce, siz, ABD’den arayandan belge istediniz mi? Belge verdiyse neden açıklamıyorsunuz? Belge görmeden Türkiye’ye inanmıyorsunuz da ABD’den arayana neden inanıyorsunuz?”
http://www.diken.com.tr/bozdagdan-inceye-davet-gulenin-iade-talebinin-belgeleri-bakanlikta/
Benim panzerdeki amcaoğullarının ellerine sağlık. Bi zaman benim amcaoğullarınını engellediniz.
Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet edenler; ekmeğini yediği elden kurşunu yer. Darısı diğer ihanet edenlerin başına. Ne mutlu Türküm diyene!
Eğer öyleyse özür diler... Ama minareyi çalan kılıfını hazırlar.. O yüzden pek inanamıyorum.eski fetöcülere ben..
Tabi ki anlar... Diplomalı fizikçi o... Hukukçular da gerçek hukukçu olduğu için elbette ki anlarlar.. Sunsunlar da belgeleri.. Gerisi kolay..naylon belge mi gösterir diyorsunuz ? Peki bunu anlayamaz mı davet edilen hukukcular ve İnce ?
O kadar haklısınız ki.Etrafta o kadar çok öğretmen var ki atama bekleyen ,devlet hangi birini nereye atasın? Bölüm okuyan 2 ay formasyon alıp ,sonra kpss ,sonra atama bekliyor. Bence sadece öğretmenlik okuyanların öğretmenlik yapma hakları olmalı. Sınıf öğretmenliği,kimya fizik matematik neyse bölümü mezun olur olmaz otomatik atama yapılmalı. Etrafım can sıkıntısından formasyon alıp ücretli öğretmenlik yapan eski ev hanımları ile doldu. Okullardaki eğitim düşmüş tabi ki düşer. Çocuğum ilkokul 4. Sınıf öğrencisi bölüm okuyup sonradan öğretmen olan bir öğretmen yüzünden nefret ederek şu an okula gidiyor. Neden ilkokul öğrencilerine sınıf öğretmenliği mecburiyeti gelmiyor?
Sırf öğretmenlikte değil aslında çoğu insan mesleğini yapmıyor yada yapamıyor bu ülkede maalesef ben mezun olup ilk işe başladığım turizm firmasında 30 çalışan vardı ve sadece ben ve bir kişi daha turizm mezunuyduk müdürümüz de turizm okumaya çalışmış ama bırakmıştı falan filan. her sektör böyle maalesef içler acısı...öğretmenlik çok daha dikkat edilmesi gereken bir husus çocuklarımızı emanet ettiğimiz eğitmenler sonuçta neler neler okuyoruz izliyoruz dayaklar tacizler saçma sapan boş beleş bilgilerle çocukların beynini doldurmalar, çocuklarda travmaya sebep olan nice durumlar... Henüz anne bile değilken gelecekteki çocuk yada çocuklarım için ben şimdiden bu kadar kaygılanıyorsam şuan veli olan anneleri babaları düşünemiyorum bile Allah'ım tüm çocukları bu insan müsvettelerinden korusuunnO kadar haklısınız ki.
Sosyoloji mezunu arkadaşım ücretli sınıf öğretmenliği yapıyor. Bunun gibi çok örnek var. Alakasız branşlara alakasız derslere kim denk gelirse onu veriyorlar
Önüne gelene formasyon verdiler para kazanacaklar ya bölüm bitiren öğretmenim diye gezer oldu. Mesleğin içini boşalttılar.
Fikrimi değiştirecek bir tane adam gibi adam gelsin hemen oyumu değiştireceğimO değilde ne düşünüyorum biliyormusunuZ tarAfsız olmayı haklının yanında haksızın yanında olmayı ama olmuyor işte beyinlerimiz fena yıkanıyor ben en son oyumu Tayyip beye kullanmış biri olarak Ozaman öyle gerekiyordu yaptım ama şimdi böyle gerEkiyor demeyi tüm arkadaşlardan bekliyorum yada en iyisi eleştiriye açık olsunlar partizanlık iyi birşey değil oda insan Allah tarafından gönderilmiş bir lütuf değil kimler geldi kimler geçti bu ülkenden kimsenin babasının malı değil bu ülke biraz düşünme gücümüzü kullanalım ne var bun da 30 sene sonra olmayacağı aşikar belki bizde olmıycazya çocuklarımız el insaf ya doğrusuna doğru dedik yanlışına yanlış biraz araştırmacı olsanız ne olur babanızın oğlumu değiştirin olmazsa geri getirelim ilk girdiğimde oyum onaydı sonra değişi verdi inş benim gibi niceleri vardır ben parti ve kişi sevdalısı Değilim ülkem için hayırlı olduğunu düşündüğüme oy veririm ve bu her seçimde değişir olması gerektiği gibi düşünüyorum
Yok bacim, bosuna onun kadar vasifli birini arama, cunki Turkiyeyi onun kadar guzel batisa goturen bir lider daha bulamazsin. Ulkeyi 16 senede uretim ulkesinden tuketim ulkesine cevirir, tohumuna kadar disardan getirtir, butun dis ulkelerle yiyecek, giyecek, otomobil, telefon, teknoloji ve hayvan, yiyecegi samana kadar ithalat anlasmalari yaparsan ve bu islerden ekmek kazananlari issiz birakir, Avrupa, Amerika, Kanada, Yeni Zelandasina kadar yabanci urun tuketicisi konumuna sokarsan olacagi bu. Herseyi dolarla disardan alan ulke dolarin bir yukari gidisinde sallanacak hale gelir.Onceliklenniye bana cevap yazmıyor demişsiniz fedaileri için yazdiklrinizda cevap yazmaya değer birşey olmadığı icin olabilir mi :) tabi bundan intihar eden öğretmenime getirmeyin olur mu (Allah rahmet etsin) sebebi atanamamak mı yoksa medya bunu böyle mi lanse ediyor...sizin eleştirme yeteneğinizi puanlayalim birde beddua bedda...hayır neden hepiniz mesleğim üzerinden geliyorsunuz anlayabilmiş degilim:) çocuklara siyaset öğretmiyorum! iyi insan olmayı ,mutlu olmayı ,sevgiyi değeri, değer yargılarımizi....bizimle aynı düşüncede olmasalar bile bunu hosgormemiz gerektigini eğer yanlışlığı kesin olan bir düşünce hal ve hareketse bunu adabına uygun anlatmayı konuşmayı.. .sanırım harcanan nesil sizsiniz: )ben de atanamdim ama atanamdim diye kisisel menfaatlerim icin ulkem uzerinde dondurulmeye çalışılan kara bulutların farkındayım ve çok samimi söylüyorum karşısında bir tane yada hatta yarısı kadar olabilen vasifta bir lider görsem gider oyumu ona veririm ...