Öncesinde haftada 1 güzel yazı dersimiz vardı. Hokka tvid ile ya bir şiir ya bir paragraf yazardık el yazısı ile... not alırdık. Karnede güzel yazı ders notumuz olurdu.
Eğik yazı kanayan yaramızdı şükür diyim.
Ama ilkte bunlar getirmedi. O zaman neden gelmişti peki ilk onu sorgulamak lazım.
Ha arapçayı sevdirmek için yazdırdılar tantanası ise düşünülen şey kusura bakmayın sizle ilgisi yok ama benim gözümde aptallıktan başka bişey değil bunu düşünmek.
Sen de analisttim yazmissin sorunları saptayıp çözümleri gelistiremiyorsun onu ne yapacağız: ) yoksa atanmayan analistmisin :)
Haklısın: ) tek bu kalmıştı zaten :) olmadı en son imladan vururuz :) ne yapalım ders verin siz bana :) hayır bu kadar zayıflık olamaz..
Sen telafuz etmeyince birsey degismez dilerim insanlarla daha olunlu tartismayida ogrenebilirsin arkadasim !Bir şantaj aracı olarak bunu bilinçli yapıyor...Evet dış mihraklar hey Allahım: )
arkadasim karsit goruste olmaniz benim icin hic sorun değil sonuçta bu ülkede yaşıyorsun ve sende doğruyu istersin ben de..sen iyiyi bende ...sonucta düşman sınırdan girdiğinde sağ sol alevi sünni kurt türk demeyecek...bizim anlasamadığımız nokta sizinle ve diğerleriyle sert üslup hakaret ve beddua...ve elestirme kabiliyetinden yoksunluk...neyse orucluyuz ve orucluyken tartışılmaz sakatladim yeterince..Rabbim bebeğine sana ve babasına sağlık versin...arkadasim deme sebebim ismini telaffuz etmek istemedim
Ben eğitim fakültesi mezunuyum. Cunku birilerinin işine formasyondan para almak geliyor. Öğretmen çok ama öğrenci de çok. Bütçe yok ve insanları ücretli çalıştırmak işlerine geliyor.Etrafta o kadar çok öğretmen var ki atama bekleyen ,devlet hangi birini nereye atasın? Bölüm okuyan 2 ay formasyon alıp ,sonra kpss ,sonra atama bekliyor. Bence sadece öğretmenlik okuyanların öğretmenlik yapma hakları olmalı. Sınıf öğretmenliği,kimya fizik matematik neyse bölümü mezun olur olmaz otomatik atama yapılmalı. Etrafım can sıkıntısından formasyon alıp ücretli öğretmenlik yapan eski ev hanımları ile doldu. Okullardaki eğitim düşmüş tabi ki düşer. Çocuğum ilkokul 4. Sınıf öğrencisi bölüm okuyup sonradan öğretmen olan bir öğretmen yüzünden nefret ederek şu an okula gidiyor. Neden ilkokul öğrencilerine sınıf öğretmenliği mecburiyeti gelmiyor?
SİZ,2 gündür mesajları ya okumuyor ya da yandaşlık yapıyorsunuZ, benim mesleğimle dalga geçiliyor her mesajda, en son dayanamadım ve mesleğini yazdım . Yani aslında Sizin şimdi yapmak istediğiniz tespiti yaptım :)Hiç birşey yapamıyorsanız dürüst olun bari olur mu ?aaa sen demin yazdığını kendin unuttun.Şimdi başka söylüyorsun.Bu bana birini hatırlatıyor.
Sen arkadaşın mesleğini beğenmeyip eleştirmiş bir de dalga geçer gibi gülücük koymuşsun.
Onu görünce ben de bunu yazdım.Üstelik tespit yaptım.Senin gibi yapıp mesleğinle dalga
geçercesine gülücük koymadım.
İğneyi önce kendine batır.
Önceki sayfalarda neler sordum, hiçbirine cevap yok. Güya cevap vermeye gerek yokmuş gibi davraniyorsunuz ama verecek cevabınız yok.Onceliklenniye bana cevap yazmıyor demişsiniz fedaileri için yazdiklrinizda cevap yazmaya değer birşey olmadığı icin olabilir mi :) tabi bundan intihar eden öğretmenime getirmeyin olur mu (Allah rahmet etsin) sebebi atanamamak mı yoksa medya bunu böyle mi lanse ediyor...sizin eleştirme yeteneğinizi puanlayalim birde beddua bedda...hayır neden hepiniz mesleğim üzerinden geliyorsunuz anlayabilmiş degilim:) çocuklara siyaset öğretmiyorum! iyi insan olmayı ,mutlu olmayı ,sevgiyi değeri, değer yargılarımizi....bizimle aynı düşüncede olmasalar bile bunu hosgormemiz gerektigini eğer yanlışlığı kesin olan bir düşünce hal ve hareketse bunu adabına uygun anlatmayı konuşmayı.. .sanırım harcanan nesil sizsiniz: )ben de atanamdim ama atanamdim diye kisisel menfaatlerim icin ulkem uzerinde dondurulmeye çalışılan kara bulutların farkındayım ve çok samimi söylüyorum karşısında bir tane yada hatta yarısı kadar olabilen vasifta bir lider görsem gider oyumu ona veririm ...
basbelasıyım yazmaktan hoşlanmadığım için mi, istersen kullanabilirim de sorun yok , art niyet kullanarak yazmamıştım .Yalnız onurlu derkenSen telafuz etmeyince birsey degismez dilerim insanlarla daha olunlu tartismayida ogrenebilirsin arkadasim !
Ben o elit dediğin semtlerden birindeyim.Kiraz 20 TL.Daha almadım.Acıyorum.Ucuz da gelmiyor.
O semtteki insanlar parayı ayakkabı kutularından toplamıyor.
Önceki sayfalarda neler sordum, hiçbirine cevap yok. Güya cevap vermeye gerek yokmuş gibi davraniyorsunuz ama verecek cevabınız yok.
"Eleştirme becerisi" deyince neden çocuklara siyaset öğretmiş olasınız? Siz bir yere bağlanmış gidiyorsunuz. En basiti bunu bile eleştiremiyorsunuz evet bu ülkede atanamayan öğretmen sorunu var demiyorsunuz. Neden, çünkü sizin işiniz var. Dediğim gibi bu yılan elbet sizi de sokar.
Belli o kadar çok sevgiyi saygıyı biliyor, öğretiyorsunuz ki INTİHAR EDEN BİR OGRETMENIN ARKASINDAN SOSYAL MEDYA ÖYLE LANSE ETTİ SEBEBİ O DEĞILDIR 'e getiriyorsunuz.
Hadi Kılıçdaroğlu'nda vasıf yok. Diğerlerinin suçu ne? Siz daha yenilik bile istemiyorsunuz, ihtimalinden bile korkuyorsunuz. Böyle mi çağ atlayacağız, korkan ve vazgeçemeyenlerle. Hem de öğretmen! Eyvah ki ne eyvah..
Aynen arkadaşım bu semtlerde oturuyoruz diye parayı saça saça ilermiyoruzki bunların algısı nedir inanmak istediği nedir anlam veremiyorumBen de o semtlerden birindeyim.
Dün markette 24.90 TL idi.
Almadım. İmkanım var ama almadım.
Param varsa var ederi 5 lirayı geçmeyecek birşeye 25 lira neden vereyim.
Parası olan pahalıya da alır/alsın olsun ne olacak ne demek ? Herkes şaşırdı...
Burda insanlarla alay etmeye utanmıyor musun?Oylemi diyorum :) neyse hamilesiniz bebeğe saygı ♡
diğerleri Meral akşener mi ?Demirtaş mı ?yoksa Amerikalıların arağı incemi ?Hadi Kılıçdaroğlu'nda vasıf yok. Diğerlerinin suçu ne? Siz daha yenilik bile istemiyorsunuz, ihtimalinden bile korkuyorsunuz. Böyle mi çağ atlayacağız, korkan ve vazgeçemeyenlerle. Hem de öğretmen! Eyvah ki ne eyvah..
Hasbünallah dalga nerde ? hakikaten bir okuduğunu anlama metni yazıp (5 n 1 k) soruları mı yazayım altına :) O arkadaşla dalga geçmedim bebeği olduğu ve daha fazla olumsuzluğa maruz kalmaması için onunla tartışmaya nokta koymak istedim .Burda insanlarla alay etmeye utanmıyor musun?
diğerleri Meral akşener mi ?Demirtaş mı ?yoksa Amerikalıların arağı incemi ?
Arağı değil aradığı ,dün ya da evvelsi gün beni Amerikalılar aradı güleni usülüne uygun istemediler dediya onu diyorum.Kanıt derken bu söyleminin videosunumu istiyorsunuz...Lafla peynir gemisi yurumez Daha once baska bir arkadasa da Meral Aksenerin feto baglantisi varsa kanitini burda bizimle paylasin dedim Size de Muharrem Incenin amerika arağı (ne demekse) oldugunu kanitlayin diyecegim
Hamile olmamin konuyla bir alakasi yok baska bir sey demek istediyseniz de ben anlamadim daha aciklayici olum
Muharrem Ince'nin ABD bağlantısını ispatlar mısınız? Belgelerle istiyorum, youtube videosu değil. Alışmıssınız işinize gelmeyene "dış mihrak" demeye. Adamı kaç kez dinlediniz acaba.diğerleri Meral akşener mi ?Demirtaş mı ?yoksa Amerikalıların arağı incemi ?
Fetö nün iadesini usulüne uygun istemediklerini Amerikalılar aradıklarında söylemiş ya muharrem ince ye.. Sonra hande fırat da kimin aradığını sormuştu da muharrem ince dr " HANDE HANIM SİZ GAZETECİLİK YAPIYORSUNUZ BEN İSE ÜLKEMİN MENFAATLERİNİ KORUYORUM" demişti... Hande Fırat da böyle bön bön kalmıştı... O olaydan bahsediyor sanırım..Muharrem Ince'nin ABD bağlantısını ispatlar mısınız? Belgelerle istiyorum, youtube videosu değil. Alışmıssınız işinize gelmeyene "dış mihrak" demeye. Adamı kaç kez dinlediniz acaba.
Olumlu dedim yoksa onuruna laf etmek istemem :)basbelasıyım yazmaktan hoşlanmadığım için mi, istersen kullanabilirim de sorun yok , art niyet kullanarak yazmamıştım .Yalnız onurlu derken2 gündür sürekli anlatmaya çalıştığım sanırım