Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Son olsun bu gereksiz alıntılar.

20 sene öncesinde ben ilkokuldayken de el yazısı vardı. 12 yi nerden çıkardınız?

Sizin ifadelerinizi mesajıma ekleyince nasıl çirkin görüldü değil mi?

Allah vicdanınıza zeval vermesin. Vicdanlı insanlara ihtiyaç var.
Hanımefendi 12 yıl önce eğik yazı zorunlu hale getirildi ve tüm derslerde kullanıldı. Daha öncesinde benim eğitim aldığım yıllarda da ilkokul 4.sınıfta haftada bir saat güzel yazı dersi olarak verilirdi. Diğer tüm dersler dik yazı ile yapılırdı. Bu bir gerçek ve evet vicdanlı ve gerçeği inkar etmeyen insanlara ihtiyaç var. Sadece taraf olmak için yapılanı yapanı unutmak gerçekten gelecek için korkutucu....

Ben de türbanlıyım ve öğretmenim.

Mezun oldum atama bekliyorum ama ne zaman olacağı hakkında fikrim yok. Yani aslında İŞSİZ BIR ÖĞRETMENIM.

1 ay önce bir öğretmen işsizlikten intihar etti haberiniz var mı? Bence umrunuzda bile değil. Umrunuzda olsa böyle savunmazdınız.
Size dokunmayan yılan bin yaşasın. Ama o yılan gelir bir gün sizi de sokar.

Öğretmenim diye geçiniyorsunuz burada eleştirme yeteneğinizi görüyoruz. Eleştiremeyen körü körüne bağlı bir öğretmen çocuklara ne verebilir, kaç nesil harcandı böyle.

Allah görüyor, hak edenleri atamayıp mülakatla önünü kesip; sırf kendilerinden diye bilmem kaç puan ekleyenler. Söylenecek onca şey var ki. HAKKIM HELAL DEĞİL.
Allah'a havale ediyorum. Yapanları da, çıkarı için veya sevdiği için göz yumanları da. O tuzak kuranların en hayırlısıdır.

Amin canim amin
Kul hakkina girerek atananlari da bunlari atayanlari da bunu göre göre alkış tutanlari da Allah'a havale et..
Vay eskiden de boyleydi bilmem ne diyerek günaha ortak olmayi marifet sayanlarin Allah elbet müstehakini verir..

Akepe iktidara geldikden sonra elyasızı bütün derslerde kullanılmaya başlandı. Onun dışında sadece “güzel el yazısı” derslerinde el yazısı vardı.
Cocuklar yazdıklarını okuyamaz hale gelmişlerdiki, yaptıkları bu hatayıda anlayıp yakın zaman da normal yazıya gectiler...
Hatalarını anlamaları için çok ciddi bir toplumsal baskı oluşturuldu. Yapılan görüşmelerin , toplanan imzaların , verilen dilekçelerin , pedagog değerlendirmelerin haddi hesabı yok... Mecbur kaldılar geri adım atmaya.... Tıpkı tecavüzcü ile evlenme yasasında olduğu gibi ciddi bir toplum baskısı ile karşı karşıya geldiler.

Hatalarını anlamaları için çok ciddi bir toplumsal baskı oluşturuldu. Yapılan görüşmelerin , toplanan imzaların , verilen dilekçelerin , pedagog değerlendirmelerin haddi hesabı yok... Mecbur kaldılar geri adım atmaya.... Tıpkı tecavüzcü ile evlenme yasasında olduğu gibi ciddi bir toplum baskısı ile karşı karşıya geldiler.

Offf yeni nesili resmen bitirdiler. Yazdıklarını okuyamıyan, okuduklarını anlıyamıyan bir nesil yetiştirdiler...

Doviz niye artmis peki :) babammi devletin basinda durdursunlar boyle ulke yonetmeyi herkes yapar

Bende kimseyi kormak istemiyorum inanki ocu bucuda degilim sukur kendime gore inancim var ama ekonomi benim candamarim acik soyleyeyim dolarin artmasi benim birikimim acisindan isime geliyor ama.neden boyle olmali neden ulkemin degeri dussun bu ulke ne tayyip nede baskasinin bu ulke bizim atalarimizin kaniyla alindi bence hic biri gelmesede olur biz daha iyi yonetiriz ortamda acik hesap var heryerde biberin kilosu farkli devletin umrunda degil.kim bastaysa tabiki o suclanir ben halk olarak kendi cikarimin pesindeyim yaptiklari iyi seylerde olmustu ilk basa geldiklerinde takdir de ettim ama bir takdir icin bu kadar bedel odenmez yeter artik aciz perisaniz daha otesi yok karsit dusunceleri kirmak gibi niywtimde yok kimse yanlis anlamasin lutfen !♡♡♡♡
Bir şantaj aracı olarak bunu bilinçli yapıyor...Evet dış mihraklar hey Allahım: )
arkadasim karsit goruste olmaniz benim icin hic sorun değil sonuçta bu ülkede yaşıyorsun ve sende doğruyu istersin ben de..sen iyiyi bende ...sonucta düşman sınırdan girdiğinde sağ sol alevi sünni kurt türk demeyecek...bizim anlasamadığımız nokta sizinle ve diğerleriyle sert üslup hakaret ve beddua...ve elestirme kabiliyetinden yoksunluk...neyse orucluyuz ve orucluyken tartışılmaz sakatladim yeterince..Rabbim bebeğine sana ve babasına sağlık versin...arkadasim deme sebebim ismini telaffuz etmek istemedim:KK66:

Ben de türbanlıyım ve öğretmenim.

Mezun oldum atama bekliyorum ama ne zaman olacağı hakkında fikrim yok. Yani aslında İŞSİZ BIR ÖĞRETMENIM.

1 ay önce bir öğretmen işsizlikten intihar etti haberiniz var mı? Bence umrunuzda bile değil. Umrunuzda olsa böyle savunmazdınız.
Size dokunmayan yılan bin yaşasın. Ama o yılan gelir bir gün sizi de sokar.

Öğretmenim diye geçiniyorsunuz burada eleştirme yeteneğinizi görüyoruz. Eleştiremeyen körü körüne bağlı bir öğretmen çocuklara ne verebilir, kaç nesil harcandı böyle.

Allah görüyor, hak edenleri atamayıp mülakatla önünü kesip; sırf kendilerinden diye bilmem kaç puan ekleyenler. Söylenecek onca şey var ki. HAKKIM HELAL DEĞİL.
Allah'a havale ediyorum. Yapanları da, çıkarı için veya sevdiği için göz yumanları da. O tuzak kuranların en hayırlısıdır.
Etrafta o kadar çok öğretmen var ki atama bekleyen ,devlet hangi birini nereye atasın? Bölüm okuyan 2 ay formasyon alıp ,sonra kpss ,sonra atama bekliyor. Bence sadece öğretmenlik okuyanların öğretmenlik yapma hakları olmalı. Sınıf öğretmenliği,kimya fizik matematik neyse bölümü mezun olur olmaz otomatik atama yapılmalı. Etrafım can sıkıntısından formasyon alıp ücretli öğretmenlik yapan eski ev hanımları ile doldu. Okullardaki eğitim düşmüş tabi ki düşer. Çocuğum ilkokul 4. Sınıf öğrencisi bölüm okuyup sonradan öğretmen olan bir öğretmen yüzünden nefret ederek şu an okula gidiyor. Neden ilkokul öğrencilerine sınıf öğretmenliği mecburiyeti gelmiyor?

Onceliklenniye bana cevap yazmıyor demişsiniz fedaileri için yazdiklrinizda cevap yazmaya değer birşey olmadığı icin olabilir mi :) tabi bundan intihar eden öğretmenime getirmeyin olur mu (Allah rahmet etsin) sebebi atanamamak mı yoksa medya bunu böyle mi lanse ediyor...sizin eleştirme yeteneğinizi puanlayalim birde beddua bedda...hayır neden hepiniz mesleğim üzerinden geliyorsunuz anlayabilmiş degilim:) çocuklara siyaset öğretmiyorum! iyi insan olmayı ,mutlu olmayı ,sevgiyi değeri, değer yargılarımizi....bizimle aynı düşüncede olmasalar bile bunu hosgormemiz gerektigini eğer yanlışlığı kesin olan bir düşünce hal ve hareketse bunu adabına uygun anlatmayı konuşmayı.. .sanırım harcanan nesil sizsiniz: )ben de atanamdim ama atanamdim diye kisisel menfaatlerim icin ulkem uzerinde dondurulmeye çalışılan kara bulutların farkındayım ve çok samimi söylüyorum karşısında bir tane yada hatta yarısı kadar olabilen vasifta bir lider görsem gider oyumu ona veririm ...

Pardon dogru mu okudum? Atanamadin. Senin yerine atananlarin torpille para yedirerek dayi kullanarak atandigini biliyorsun, bu çarkı döndürenlerin kimler oldugunu da biliyorsun ama onemli degil mi diyorsun? Hak ettigini dusunuyorsan atanmak bir kisisel menfaat degil ki.. Şeyh Edebalinin insani yaşat ki devlet yaşasın sozu vardir Devlet bizim icin var, biz bir siyasi partinin veya bir liderin bekası icin yokuz
Zaten bizim toplumun en buyuk sorunlarindan birisi bireysel hak aramaktan yoksun olmak..

Son olsun bu gereksiz alıntılar.

20 sene öncesinde ben ilkokuldayken de el yazısı vardı. 12 yi nerden çıkardınız?

Sizin ifadelerinizi mesajıma ekleyince nasıl çirkin görüldü değil mi?

Allah vicdanınıza zeval vermesin. Vicdanlı insanlara ihtiyaç var.
İlk eğik yazı zımbırtısı 2006 da başladı. Oğlum 1. Sınıfa başlarken öğretmen önce bize ders verdi bir süre :)

Öncesinde böyle bir zorunluluk kesinlikle yoktu. Çok bilirim oğlumun düz yazıyla yazdığı metini kabul etmeyip tekrardan eğik yazdırıldığını. Çocuk yazmaya isyan ediyordu,Bu ne saçmalık, ellerim ağrıyor diye o yaşta eleştiriyordu.

İstanbulun her yeri aynı değil abla bazı yerleri istanbul dışı tutmak lazım.
Burda tamamen satıcının semt kazığı oluyor.

Salı günü pazarda 3 liradan 8 liraya kadar çeşitli boyutta kiraz gördüm. Domates epey ucuzdu bi önceki haftaya göre.
Muz pazarda 5-6 liradan yüksek değil.

Ama daha elit anılan elit sanılan yerlerde asla bu fiyat olmaz. Orda zaten 20 lira kiraza verende acımaz. 20 de ona ucuz gelir :))

Ben o elit dediğin semtlerden birindeyim.Kiraz 20 TL.Daha almadım.Acıyorum.Ucuz da gelmiyor.

O semtteki insanlar parayı ayakkabı kutularından toplamıyor.

Sen de analisttim yazmissin sorunları saptayıp çözümleri gelistiremiyorsun onu ne yapacağız: ) yoksa atanmayan analistmisin :) ben atanamayan öğretmenim ve özelde çalışıyorum... halbuki koyu yandasiz ama ışte demekki biz yolu bilmiyoruz: )ayrıca hepimize ayrı ayrı nasıl yetişebilirim grup içerisinde sıra almayı bilir kazaniminimi uygulayalım size: ) genel cevap yazıyorum ışte alinti mi yapmam lazım illa...elektrge yılbaşında % 8.8 nisanda ise ;
"Elektrik fiyatlarına 1 Nisan'dan itibaren yüzde 2,89 zam yapıldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, zammın, maliyet artışları ve döviz kurundaki yükselişten kaynaklandığını belirtti" %30 zam nerede? Hayır şimdi bu zammida
Begeniyormusum gibi olacak ama :)

Öğretmenim sizin imla hatalarını ne yapacaz o zaman:)) Bir öğretmene yakışıyor mu bunca imla

hatası???

Ne zaman vardı milli eğitim? Hangi yıllar çok iyiydikte şimdi bittik?

Olmuyor deneniyor değiştiriliyor ama olmuyor.
Öyle bir çıkmaza sokulmuş ki yenilenemiyor. Belki iyi bir belediyeci çıkıyor siyasilerden ama eğitimi sırtlanacak biri çıkmıyor bir türlü.

Hiç te çıkmadı. Zengin ve zengin olmayan her yerde var sadece bizde değil ki.

Arkadaşım gayet iyi de bir eğitim aldık biz 30-40 sene evvel.Şimdikiler tıntın.

Ben o elit dediğin semtlerden birindeyim.Kiraz 20 TL.Daha almadım.Acıyorum.Ucuz da gelmiyor.

Aynen katılıyorum size bende daha alamadım kirazı 20 tl dün yine bakmıştım aynı aynı canımızda kiraz çekti valla saraydakiler kirazı götüre dursun bizde 3 kuruşun hesabını yapalım pes yani yok efendim onlara ucuz gelir zaten bu Nasıl bir algıdır elit semtlerde oturan acımıyor diyorlar ya çıldırmamak elde değil

Hadi inşallah nasip olsun da sizlerde bizim gibi oh be dünya varmış deyin.

Particiliği ben de anlamam, Allah bana benim gibi bir eş verdi, eşimde partizan değildir, o yüzden partileri sonuna kadar savunmayı anlamayız biz, parti kavgası olmaz o yüzden, aman zaten partiler yüzünden de kavga edemem, adamların umurunda değil evlerde ne olduğu, ben onları niye umursayayım ki:süslü:

İktidar kanadında da muhaliflerin kanadında da dayatma var, doğru tek değil bence, birkaç doğru var ama kimse kimsenin söylediklerini dikkate almıyor.

Burada günlerdir yorum yazıyorum.Atatürk dışında kimseyi övmedim.Hiçbiri babamınoğlu değil.

Yanlışsa yanlış.Ya demin bir arkadaş Fetö Erdoğanın da hocası değildi dedi ya koptum.

Partizanlık bu işte olanı görmemek.

Öğretmenim sizin imla hatalarını ne yapacaz o zaman:)) Bir öğretmene yakışıyor mu bunca imla

hatası???
Haklısın: ) tek bu kalmıştı zaten :) olmadı en son imladan vururuz :) ne yapalım ders verin siz bana :) hayır bu kadar zayıflık olamaz..

Ben de o semtlerden birindeyim.
Dün markette 24.90 TL idi.
Almadım. İmkanım var ama almadım.
Param varsa var ederi 5 lirayı geçmeyecek birşeye 25 lira neden vereyim.
Parası olan pahalıya da alır/alsın olsun ne olacak ne demek ? Herkes şaşırdı...

Ya adam kendi kendine halk dili olmayan terimler söyleyip duruyor. Bazılarının ne ifade ettiği bile belli değil.

Ama havalı.Bu yandaşlarda bunları diline doladı.

Dış mihraklar

Faiz lobisi

Üst akıl

Algı operasyonu

Haşhaşi

Şer odakları

Büyük oyun v.s. v.s.

Ortaya karışık.Nasıl olsa soran yok.Ne dedin??? Kime dedin??? Niye dedin???

De dur.Nasıl olsa konuşurken araya katınca havalı duruyor.Çoğu da anlamıyor.Ama söyleyince

çok biliyormuş gibi oluyor.

X