24. Hafta İdari izin

orkide611

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
121
125
29
Merhaba kızlar . Ben öğretmenim . Pandemi dolaysıyla 24.haftadan itibaren idari izinli durumu hala geçerli mi ? Nette araştırdığımda 1 Temmuz da yayınlanan genelgeye göre geçerli deniyor . Yakın zamanda izne ayrılan , konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Merhabalar, bende bunu merak ediyorum ama sanırım hala geçerli, okulda bir arkadaş yakında 24 haftaya giriyor ve izne çıkıcam diyor, onuntakip ediyorum bakalım

Geçerli evet ben 24.haftamda ayrıldım yaklaşık bir ay önce

Evet geçerli doktordan 24.haftada olduğunuza dair yazı alıyorsunuz ve o gün idari izne ayrilabiliyorsunuz

Evet geçerli

Merhaba benimde iki hafta sonra 24. Haftam doluyor doktordan raporu tam dolduğu gün mü alıyorsunuz yoksa bir kaç gün önceden alabilirmiyim? Birde özel hastaneden alınan raporlar geçerli mi bilginiz var mı?

Merhaba benimde iki hafta sonra 24. Haftam doluyor doktordan raporu tam dolduğu gün mü alıyorsunuz yoksa bir kaç gün önceden alabilirmiyim? Birde özel hastaneden alınan raporlar geçerli mi bilginiz var mı?
Benim doktorum ozel muayanede çalışıyor kabul edildi, tam aynı gününde aldım ben 24+0, doktorun yazıyor zaten yazıyı, 24 haftalık hamiledir diye, rica edersin sıkıntı varsa bi kac gün erken verir

Gözün aydın, sağlıklıca al kucağına inşallah İdari izin halâ geçerli. 24+0 dan itibaren alabilirsin izin için özel hastane raporu da geçerli

Merhabalar 18 haftalık hamileyim bugün bir arkadaş dedi ki 24-32 hafta arası idari izin kullananlar 32 de Doğum iznine ayrılıyor 37 r kadar uzatılıp aktarılmasına izin vermiyorlar dedi kafam karıştı bu konuda bilginiz var mu

Onu bilmiyorum malesef idarenize sorun

Bu konuda bilgi alabildiniz mi 32 den sonraki 5 hafta aktarılabiliyor muymuş?

Mantik olarak aktarilamaz bence, zaten devlet 24 den 32. haftaya kadar bir kolaylik saglamis oluyor ve 32 de otomatik olarak izne cikmis oluyorsunuz. Aktaracak birse kalmiyor. Bana boyle geliyor ne yazik ki.

Evet aktarılabiliyor Muş 32. Haftada eskisi gibi çalışabilir doktor raporu ile 37. Haftaya kadar çalışıp 5 hafta Doğum sonrasına aktabilirsiniz ben allah nasip ederse öyle yaparsa
Hımm cok iyi o zaman teşekkür ederim cevabiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…