- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Canım bunun süresi 3 gun yetişemezsen aramızda paylasırız cıkarmam listeden,, duruma göre cuma gun ayarlarım benSelam herkese 5.693+315+700+ Ve 124 tane daha okucam şimdi celesun için K Khvekokusu20
3 GÜN KÖYDE OLACAĞIM İÇİN TELEFONUM ÇEKMEYECEK BENİM YERİME BİRİSİ OKUR MU diğer arkadaşlara sıra gelirse dönünce ben telafi ederim okuyan kişi ya da Kişiler için ?
Canım guncel listede o yok zaten :)K Khvekokusu20 canım maviboncugum okumayacakmis
Evet çoktan bitirmiştimSen sayıyı tamamladın mı canım Celesun için
sagol canim. evet haber veremedim uyumadim vakit yoktu sonrada yolculuk vardi bugün uyudum gece 2 gibi yatabildim anca toplaminda 72 saati gecik uyumadim. liste kapandiysa sorun degil ben kendi kendimede okurum birdahakine katilirim hic sorun degil sadece nasil yapilacagini anlatabilirseniz sevinirimvuslatahasretim canım güncel listede senin adın yok çünkü dün okuma yapmadın bugün akşama kadar haber vermediğin için liste tekrar düzenlendi. Yani tekrar eklenmek ve günlük takip etmek istiyorsan K Khvekokusu20 ile görüş
Ben sana haber vericem canım bundan eksik kalanı okursun yada ikinci arkadasta okuyamayacak bir arkadas vardı onun sayısını da okursun seni alırım listeyesagol canim. evet haber veremedim uyumadim vakit yoktu sonrada yolculuk vardi bugün uyudum gece 2 gibi yatabildim anca toplaminda 72 saati gecik uyumadim. liste kapandiysa sorun degil ben kendi kendimede okurum birdahakine katilirim hic sorun degil sadece nasil yapilacagini anlatabilirseniz sevinirim
Celesun için 6832 adet okuyacaksın canım,, önce okuduysan üstünü tamamlaDün okumuşsunuz ama ben hiç nete giremedim. Kime kaç tane okuyoruz? Hakkınızı helal edin. Hemen niyetleyip başlayayım.
Son sayı 6832 canım buna göre okudun degil mi, dua sahibi olarak senin 6833 adet okuman lazımKızlar ben ve kardeşim de okuduk benim için yazmıştım gözden kaçmıştırK Khvekokusu20 . Hastaneye kaldirildim rahatsızlandım da o yüzden giremedim siteye. Allah razı olsun hepinizden kaç eksik kaldı ben de okurum
Evet 6833+6832 okundu. Yalnız listedevuslatahasretim de vardı onu yazmamışsınız msj attı bana. Sanırım gözden kaçtı ve duaya çok ihtiyacı olan biri var o da katılmak istiyor. Sonuçta yaralı kalbin duası çok makbuldür. ferdaw kardeşimiz de kaç sefer mesaj attı onu da ekleyelim.
vuslatahasretim arkadasa yazdım ikinci arkadasta ayarlama yapmacagım, ferdaw arkadas yazmadı bana görmedim, ikinci de ona da ayarlama yaparım
Çünkü topiki ben açtım ya, o yüzden bana yazdı. Bir 'takım aksaklıklar yüzünden gönüllü olarak sen listeyi takip ediyorsun canımvuslatahasretim arkadasa yazdım ikinci arkadasta ayarlama yapmacagım, ferdaw arkadas yazmadı bana görmedim, ikinci de ona da ayarlama yaparım
Abdestli okursan daha makbul olur. ilk olarak duayı okuyoruz ardından ya Fettah çekiyoruz canımabdestlimi okuyacagiz ? tam nasil yapiyoruz ? ilk basta kim icin okuyacaksak ona niyet edip kisinin yazdigi duayi okuyup ondan sonra 6832 defa fettah mi okuyoruz ? ya fettah mi okuyoruz ? ben bu gece okumak istiyorum sira kimdeyse insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?