- 28 Eylül 2018
- 196
- 327
- 103
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Topigi actıgın gibi aksaklıkların düzelince de devam ettirebilirsinÇünkü topiki ben açtım ya, o yüzden bana yazdı. Bir 'takım aksaklıklar yüzünden gönüllü olarak sen listeyi takip ediyorsun canım
Katılıyorum canım. Gönüllü biri varsa takibi yapsın ben yapamayacağım çünküBakın sürekli okuma yapılırken ekleme çıkarma olmaz bu insanları sürekli şu kadar daha oku demek yorar gönülsüzlük oluşur. Liste belirlenir sebaat edilir. Kaç gündür 2. Kişiye geçemedik sebep ne zamanında takip etmiyorlar millet bayram yapmıyor listeyi takip etmek zorunda kalıyor takip etmeyenler sonradan yazıyor hop liste tekrar düzenleniyor sayı tekrar bölüşüyor bu durum böyle devam ederse gruptan ayrılmak durumunda kalacağım.
Allah razı olsun başka liste yapacak mısınız?Goldenpanthera ben de ayrılmak durumundayim senin için okudum bitti. pawlover için de 2000 tane okudum
Netimde bir sorun var ya, eski mesajları okuyamıyorum. 5693 okumuştum üzerini hemen tamamlayayım. Rabbim kabul etsin.Celesun için 6832 adet okuyacaksın canım,, önce okuduysan üstünü tamamla
Canım ben cıktım listeden takip etmiyorum edecek olan arkadas görür umarım mesajınıNetimde bir sorun var ya, eski mesajları okuyamıyorum. 5693 okumuştum üzerini hemen tamamlayayım. Rabbim kabul etsin.
Ettiririm, sıkıntı yok. İsteyen de ayrılsın okuduklarınızı da Allah size nasip etsin, ben duayı hesap ile karşılık bekleyerek yapmam. Duaya çok ihtiyacım var Yazınca insanlar ,onlara da yüz çeviremem. Hastaneye kaldirildim diyorum geçmiş olsun demeye bile tenezzül etmiyorsunuzTopigi actıgın gibi aksaklıkların düzelince de devam ettirebilirsin
Amin, lüzum yok ayrılan herkesin okuduğu kendine nasip olsun. Allah'a şükür Rabbim bana yeter, hasbünallahü venimel vekil. Uzatmaya gerek yok. Yolunuz açık olsun.Öncelikle geçmiş olsun hastaneye kaldırıldığınızı yeni gördüm ancak okuma yapılırken değişiklikler hoş olmadı bizde Allah rızası için okuduk elbette hesap yapmadık aşlah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?