- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Okuyacak misin peki canım çıkacaksan şimdiden de ki karışıklık olmasın
Çıkacak mısın listeden pekiÇok isterdim canım ama malesef okuyamicam evimde değilim zaten seferiyim
K Khvekokusu20 canım maviboncugum okumayacakmis
lütfen okuyan olur mu ? Bugünden itibaren telefonum çekmeyecek çünkü kimse almazsa mecbur listeden çıkarırsınız ya da ama okuyan olursa dönüşte telafi ederim ben çıkmak istemiyorumSelam herkese 5.693+315+700+ Ve 124 tane daha okucam şimdi celesun için K Khvekokusu20
3 GÜN KÖYDE OLACAĞIM İÇİN TELEFONUM ÇEKMEYECEK BENİM YERİME BİRİSİ OKUR MU diğer arkadaşlara sıra gelirse dönünce ben telafi ederim okuyan kişi ya da Kişiler için ?
Lütfen okuyan ol
lütfen okuyan olur mu ? Bugünden itibaren telefonum çekmeyecek çünkü kimse almazsa mecbur listeden çıkarırsınız ya da ama okuyan olursa dönüşte telafi ederim ben çıkmak istemiyorum
Canım celesun için mi okuyacağın eksik kaldı sıradaki arkadaş için mi diyorsun. Celesun içinse yardımcı olayımLütfen okuyan ol
lütfen okuyan olur mu ? Bugünden itibaren telefonum çekmeyecek çünkü kimse almazsa mecbur listeden çıkarırsınız ya da ama okuyan olursa dönüşte telafi ederim ben çıkmak istemiyorum
Sen sayıyı tamamladın mı canım Celesun içinKızlar geç takip edebiliyorum. 2inci kişiye baslanmadi dimi. Hâlâ celesun için okunuyo yorumlardan ele anliyom
Herkes tamamlasın bi onun sayısını paylasır listeden cıkarırım canımK Khvekokusu20 canım maviboncugum okumayacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?