- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Doğru söylüyorsunuz, zor oluyor takip etmek umarim listenin sonuna kadar dua zinciri devam ederAcaba bundan sonra, herkes kendi dua sırasında okuyanları kendisi mi not alsa kenara ? Mesela yarin masal icin Okuyanlar okuduk yazar o da takip eder kenara not alır. Daha kolay olur sanki.
1000 tane yarim saate rahat çekiliyor zaten, bence de 1 gun iyiBence ikinci kişiden itibaren bir gün verelim, bir günde bitirmeyi alışkanlık haline getirirsek biter gerçekten arkadaşlar
Insallah eder ben de tedirginim bu konuda :)Doğru söylüyorsunuz, zor oluyor takip etmek umarim listenin sonuna kadar dua zinciri devam eder
Tamamlanmadı mı onlar okuyup cıkmak istemedi mi tamamlanmasıyla hemen okuyalım bölüşüp6 kisi çıkınca @celasun tamamlandi mi ki?
35 kişi canım yazdım eksik arkadasıListe 34 kişi? 1 kişi kim? İyi kontrol edelim listeyi
Sayı kimsede tamamalanamayacak gibi geliyor bana Allah kişiye ne kadar nasip ettiyse artikTamamlanmadı mı onlar okuyup cıkmak istemedi mi tamamlanmasıyla hemen okuyalım bölüşüp
Yazmadı canım yazınca okuruz,, Celesun u tamamlayalım önce onda 8 kişi eksik sanırımDuası nedir
Yok tamamlarız Celesunu halledelim ben sıkı tutuarım, bununla birlikte 3 liste daha takip ediyorum benSayı kimsede tamamalanamayacak gibi geliyor bana Allah kişiye ne kadar nasip ettiyse artik
Celesun da 8 kişi mi eksikti şimdiBu kadar kalabalık olması herşeyi bu kadar çorba yaptı kızlar
Biz böldük sayıyı ama dönüş olmadı 10 kişi döndü yaklasikYok tamamlarız Celesunu halledelim ben sıkı tutuarım, bununla birlikte 3 liste daha takip ediyorum ben
45.544 eksik vardı ozaman, 8 kişi cıktıgında, hic okuma yapıldı mı bu eksikler içinGoldenpanthera dua sayısı eksik kaldı, netede girmiyor galiba, 5693 okunacak dendi okuduk ama eksik kalanlar da vardı birde kumbara denilen bısey vardı fazla okuyanlar bence karıstı bu arkadasın duası netlik kazansın
Yapıldı kişi başı 1097 tane ama herkes okumadi.kalp koyanlar okudu sadece45.544 eksik vardı ozaman, 8 kişi cıktıgında, hic okuma yapıldı mı bu eksikler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?