- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Aynen vala hep karıştı birbirineBu kadar kalabalık olması herşeyi bu kadar çorba yaptı kızlar
Ben bastan okuma taraftarıyım içimr sinmiyor Celesun için olan okumaYok yok sakin olun ilk kisi hallolsun 2 .kisi de profesyonellesiriz liste de tam oturmus okur zaten panik yokk
İlkin heyecanıyla ben çok içimden gelerek okudum tabiki olmazsa baştan okunursa da okurum tekrarBen bastan okuma taraftarıyım içimr sinmiyor Celesun için olan okuma
Canım az cok tanırız senle birbirimizi dua gruplarından, bu olmadı içime sinmedi bastan duzenliycem ben listeyi ya gununu falan belirteyim bitiren beni etiketleyip okudum yazsınArkadaşlar baştan okuyalım eğer yanlışlıkla fazla okuyan olursa okuduğu fazlalılığı ailesine bağışlasın kumbara olmasın K Khvekokusu20 seninle aynı fikirdeyim 35 kişiye eşit bölelim
Neden tekrar Celesun a okuyoruzGoldenpanthera @Masal17 Matchteacher Matchteacher kardesi DantelKiz @1meyraa @dreamy07 @papade Sunay9876 @Gunyeli @Masal17 annesi @kevsersoylu -Adel- K Khvekokusu20 Goldenpanthera kardeşi Balanne26 Kbdemirel telasememuresi Ebrulipapatya @Gulll098 @Pofuduk786 @Podik @Saadetim33 @Kurkmantolumdnn @Umithepvar @FairyTale89 @BirZarif @Endoplazmik_garipbikulum @Beto2012 @celementine @Ocalh @Badem388 sera44 Busssraa Kızlar 1097 tane Ayten kızı Almira için bu gece okuyoruz.bitirenler kalp koysun lütfen.
Celesun için eksik okundu tamamlamaya çalıştik ama olmadı, arkadaşlar haksızlık olmaması, sayınin tamamlanması için yeniden başlayalım dedilerNeden tekrar Celesun a okuyoruz
Bende okudum canımBiz böldük sayıyı ama dönüş olmadı 10 kişi döndü yaklasik
Ben kimsenin itiraz edecegini sanmıyorum aslında çünkü olmadı bu okuma, düzenleyim mi bari yeni listeyiHerkesin toplanıp fikrini soylemeside zaman alacak simdi .
Aynen canım gerçekten çok karıştı ve yapamıycak olan varsa da söylesin herkes ona göre sayısını bilsin bence bayram günü anlıyorum herkesi çok girilmiyor ama en azından herkes net olsun yaparım veya yapamam çok takip edemediğimiz için karışıyor yeniden okunacaksa bende okurum elbet sadece ismimi etiketleyip sayıyı verin yeter gerisi bizlere kalmış okudum veya okuyamadım bu kadar basit diye düşünüyorumCanım az cok tanırız senle birbirimizi dua gruplarından, bu olmadı içime sinmedi bastan duzenliycem ben listeyi ya gununu falan belirteyim bitiren beni etiketleyip okudum yazsın
Cok haklısın canım ki sayı cok fazla degil insanın 2 saatini almazAynen canım gerçekten çok karıştı ve yapamıycak olan varsa da söylesin herkes ona göre sayısını bilsin bence bayram günü anlıyorum herkesi çok girilmiyor ama en azından herkes net olsun yaparım veya yapamam çok takip edemediğimiz için karışıyor yeniden okunacaksa bende okurum elbet sadece ismimi etiketleyip sayıyı verin yeter gerisi bizlere kalmış okudum veya okuyamadım bu kadar basit diye düşünüyorum❤Yanlışmıyım acaba
Ben de okurum kızlar @Celesun’a kızlar. Bana sıra gelene kadar kendim bir başka dileğim için başladım. :)) ikisini de okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?