- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Canım 400 tane okursan yeterYok canım sıkıntı olmaz kaç tane kaldı
Kızlar daha ilk kişide bu kadar çelişki yaşadık. Yani günde en fazla 6 bin tane zikir çekemeyecek kadar yoğun muyuz gerçekten. Normalde bir kişiyi bir günde bitirmemiz lazım. O zaman listedeki kişi sayısınca o kadar günde bitiririz. Yani mesela 40 günde 40 kişiye okuruz. Yapamaz mıyız yani???
Canım 400 tane okursan yeter
Aynen katılıyorumBu işlerde sayı bir anahtar ve kilidi gibi, tam olmalı... Listede artani bir sonrakine eklemek benim içime bir rahatsızlık veriyor. Çünkü ben duamiGoldenpanthera için yaptım, her zikre oturuşta aklımdan onun adını ve dileklerini geçirerek çektim. E fazla okunan Ayşe'nin duasına katılsın, kumbaradan eklensin bana biraz doğru olmaz gibi geliyor.
Şu an için daha celesun bile tamamlanmadı, tabi ki kumbaradan tamamlansin ama onun niyeti vaktinde okunan bir sonraki kişiye kalmasın bence. Net sayimiz belli olsun, kumbara isine gitmeyelim. Okuyamayan olursa kalanlar aramizda paylasalim derim. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz?
Canım okudum 400 tane Allah kabul etsin inşallahCanım 400 tane okursan yeter
Tamamlamayan Arkadaşlar:
M mely15
bebekedi
HtcL53
Mavi Boncugumm
vuslatahasretim
gonca1907
Sizlerden haber bekliyoruz son 6 kişi !!!
+6 fazla okumusum yukarda yazdım gözden kaçmasın canimHaber vermezlerse listeden komple çıkartıyoruz kalan kişilerle bölüşüp devam ediyoruz biraz duyarlı olalım lütfen.
Çıkaranların yerine girmek isteyen kişileri alalimM mely15 arkadaşımız yaklaşık bir saat önce başka bir topiğe göz atıyormuş,bebekedi arkadaşımız da iki saat önce kadar buradaymış foruma girme imkanınız olduğuna göre okudu iseniz okudum diye veya okuyamayacaksınız ben çıkıyorum diye bildirmeniz çok zor bir şey değil dimi? Burada insanlar dünden beri kişileri sayıp dönüş yapmayan kişileri etiketleyip haber almak için uğraşmakla meşguller.
Mavi Boncugumm da gece girmiş ki pazartesi gece son olduğu ilk gün belirtilmişti haber verebilirdiniz.
vuslatahasretim HtcL53 gonca1907
Sizler daha önce girmişsiniz habr bekliyoruz arkadaşlar.
Haber vermezseniz çıktı kabul edilip yenisine başlanabilir, daha sonra ben okuyacaktım o günlük giremedim derseniz üzülürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?