- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Bende bitirdim Allah kabul etsin bu liste biraz karışık oldu kim ne kadar okudu belli değil yeni liste yapalım herkes eşit okusun fazladan okuma olmasın hak geçmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamlamayan Arkadaşlar:
@AmySara kendi rızasıyla ayrıldı.
@meltem151515515
bebekedi
HtcL53
Mavi Boncugumm
vuslatahasretim
gonca1907
Bogazmanzarasi kendi rızasıyla ayrıldı.
Goldenpanthera 2 kişi kendi rızasıyla ayrıldı. Kalan 6 kişiden ses yok kimsenin hakkına girilmesin çıkartalım listeden.
43 kişiydik 8 kişi çıkınca yolumuza 35 kişi olarak devam ediyoruz.
Arkadaşlar bilgisayarım yok listeyi düzenleyemiyorum bu 8 arkadaşı çıkaratarak 35 kişi olarak listeyi düzenleyip yayınlarmısınız.
Bende telefondan giriyorum, ama vakit kaybetmemek için 35e bölüp başlasak mı acaba?
35 kişi kendini biliyor, yarın akşam son olur bitmesi için ne dersiniz?
Şimdi herkesin bayramı telaşı vardır zaten beklenir benceKızlar bekleriz derseniz ben gece düzenleyip takip edeyim listeyi
Kızlar bekleriz derseniz ben gece düzenleyip takip edeyim listeyi
Canım ben şu aksamı da bi atlatayım geriye dönüp bakarım listeyi düzenler eşit bölerim, diger takip ettigim listelerde de öyle yapıyorumTamam canım ben zaten kimler çıkacak listeden yazdım 35 kişiyiz listenin sırası bozulmadan sadece o kişileri çıkartalım ilk sıralardaki arkadaşlarada haksızlık olmasın
Bendd katilabilirmiyimAllah'ın selamı üzerinize olsun:) 20 kişi Fettah esmasının büyük ebced sayısına göre hatmini yaptık herkes için sırayla ve hepimizin duaları (mucize boyutunda) somut bir şekilde kabul oldu:) Şimdi katılmak isteyen olursa 20 kişilik (daha fazla katılım olursa hatimler daha çabuk tamamlanır) bir grup kuralım ve hatmimize başlayalım inşallah:) hak gözetecek sebat gösterecek kişiler olsun lütfen:)
Canım okunmaya baslandı liste alima kapalıBendd katilabilirmiyim
6 kisi çıkınca @celasun tamamlandi mi ki?Goldenpanthera
pawlover
Matchteacher
Matchteacher kardesi
DantelKiz
G Gonlumcicekolsun
dreamy07
P papade
Sunay9876
F FfeRriDde
pawlover annesi
kevsersoylu
-Adel-
K Khvekokusu20
Goldenpanthera kardeşi
Balanne26
Kbdemirel
telasememuresi
Ebrulipapatya
M Minikbirmucizemeselesi
Pofuduk786
P Podik
M M_atruska
K KurkmantoluS
U Umithepvar
F FairyTale89
BirZarif
E Endoplazmik_garipbikulum
Clementine
Ocalh
B Bademmm388
sera44
Busssraa
iki prensesin annesi
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim isimlerinizin yanına ..
Kişi başına düşen sayımız 6832,, dua sırası kimde ise o arkadas 6833 okuyacak eksik yada fazla okumuyoruz kumbara olayı yok lütfen dikkat edelim sayıya !!!
Dua sırası pawlover arkadasımızda ♥♥
Bayram sebebi ile en gec CUMA gunune bitirelim bitiremeyenler bildirim yapsın yardım ederiz ♥♥
Goldenpanthera
pawlover
Matchteacher
Matchteacher kardesi
DantelKiz
G Gonlumcicekolsun
dreamy07
P papade
Sunay9876
F FfeRriDde
pawlover annesi
kevsersoylu
-Adel-
K Khvekokusu20
Goldenpanthera kardeşi
Balanne26
Kbdemirel
telasememuresi
Ebrulipapatya
M Minikbirmucizemeselesi
Pofuduk786
P Podik
M M_atruska
K KurkmantoluS
U Umithepvar
F FairyTale89
BirZarif
E Endoplazmik_garipbikulum
Clementine
Ocalh
B Bademmm388
sera44
Busssraa
iki prensesin annesi
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim isimlerinizin yanına ..
Kişi başına düşen sayımız 6832,, dua sırası kimde ise o arkadas 6833 okuyacak eksik yada fazla okumuyoruz kumbara olayı yok lütfen dikkat edelim sayıya !!!
Dua sırası pawlover arkadasımızda ♥♥
Bayram sebebi ile en gec CUMA gunune bitirelim bitiremeyenler bildirim yapsın yardım ederiz ♥♥