- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Kızlar kumbaraya atılacak sayıları da belirttim listeyi inceleyebilir misinizGoldenpanthera +1500 pawlover Matchteacher ve kardeşi Busssraa G Gonlumcicekolsun dreamy07 P papade Sunay9876 +207 F FfeRriDde pawlover annesi kevsersoylu -Adel- K Khvekokusu20 @celosun kardeşi Balanne26 Kbdemirel @birincitekilsahıs Ebrulipapatya + 300 M Minikbirmucizemeselesi Pofuduk786 +200 P Podik M M_atruska @Kukmantolumdnn +50 U Umithepvar fair Tale89 6008 BirZarif E Endoplazmik_garipbikulum B Beto2012 Clementine B Bademmm388 Ocalh H huzunlu Medusa iki prensesin annesi
Kızlar kumbaraya atılacak sayıları da belirttim listeyi inceleyebilir misiniz
Net 35 kişi tamam olmuş kuzu yarın okumayanlari da tamamlayıp bitirelim birsuru uğraştın helal et hakkınıKızlar kumbaraya atılacak sayıları da belirttim listeyi inceleyebilir misiniz
Helal olsun hakkım geçtiyse, inşallah yarın bitirelimNet 35 kişi tamam olmuş kuzu yarın okumayanlari da tamamlayıp bitirelim birsuru uğraştın helal et hakkını
Aminn İnsAllahHelal olsun hakkım geçtiyse, inşallah yarın bitirelim
Cekilmesi lazimsa cekebilirimKumbara:
Goldenpanthera :1500
Sunay9876 : 207
Ebrulipapatya : 300
Pofuduk786 : 200
K KurkmantoluS : 50
F FairyTale89 : 315
Toplam :2572
Cekilmesi lazimsa cekebilirim
Kızlar El Mucib esmasini duymuşsunuzdur dualara icabet Edip karşılık veren ismi Rabbimizin ayrı bir post açıp onu da çekelim mi ne dersiniz?
Tabiki canımCanım post bi otursun öyle açıp yapalım azıcık sıra ilerlesin düzeni kuralım diyorum.
Canım benim700 800 falan kaldı sabah erkenden okurum inşallah hakkınızı helal edin kusura bakmayın bugün fırsat bulamadım okumak içinTamamlamayan Arkadaşlar:
S SaDoRa
M mely15
bebekedi
HtcL53
Mavi Boncugumm
vuslatahasretim
gonca1907
sera44
Bogazmanzarasi
Sizlerden haber bekliyoruz son 9 kişi !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?