- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Etiketledim, üstte listede var isimleri7 kişi kim bulabildin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketledim, üstte listede var isimleri7 kişi kim bulabildin mi
@meltem151515515 @bebekedi @HtcL53[/USER [USER=757980]@Mavi Boncugumm @vuslata hasretim @gonca1907 sera44 @Bogazmanzarasi kızlar okuyabildiniz mi umarım doğru etiketlemisimdir
Tamamdir S SaDoRa var bide sanirim@meltem151515515 @bebekedi @HtcL53[/USER [USER=757980]@Mavi Boncugumm @vuslata hasretim @gonca1907 sera44 @Bogazmanzarasi kızlar okuyabildiniz mi umarım doğru etiketlemisimdir
Tamam o arkadaşı da ekleyelim yarın cevap gelmezse okuyup bitirelim insallah
Bence ikinci üye de oturur okuma sayısı, daha nizamı olur liste yani inşallah böyle olmasını ümit ediyorumTamam. Her kişide boyle mi olacak kolay yolu yok mu bunun acaba
Şu an okumayan 7 kişi var yarına kadar haber gelmezse paylaşıp okuyup bitirelimAyrıca iki post açmayalım hazır böyle başladık devam edelim.
Kumbara için çok çekilen yok ki ama zaten bir kaç kişi unutup çekmiş 7 kişi hariç herkes te tamamladı günündezaten arkadaşlar her gün aynı sayıyı çektiğiniz de tüm liste tamamlanınca bi kez daha hatmetmiş olacaksınız ama böyle bir gün eksik bir gün kumbara için fazla çektiğinizde komple liste tamamlandığında sizin sayınızda hatim ebced değerinden farklı çıkacak.
EvetKolay yolu var ben yazmıştım. Kumbara olayı kalksın kaç kişiysek net sayıya bölünsün artan fazlalık o gün kime okunuyorsa o kişi okuyacak böylelikle en son kim okuyamıyor tesbit edilecek örnek 2 kişi okuyamadı hemen bir kaç kişi paylaşıp bitiricez. Ayrıca listeye yeni alım olmayacak okuyanların yanına okuduğuna dair sembol konulacak.
zaten arkadaşlar her gün aynı sayıyı çektiğiniz de tüm liste tamamlanınca bi kez daha hatmetmiş olacaksınız ama böyle bir gün eksik bir gün kumbara için fazla çektiğinizde komple liste tamamlandığında sizin sayınızda hatim ebced değerinden farklı çıkacak.
Benim listem de okuyan 35 kişi var, sizde bir göz atabilir misiniz?İkinci okuyusumuzda sizin dediğiniz gibi yapalımŞu an okumayan 7 kişi var yarına kadar haber gelmezse paylaşıp okuyup bitirelim
Bende de 31 gözüküyor canımcımBenim listem de okuyan 35 kişi var, sizde bir göz atabilir misiniz?İkinci okuyusumuzda sizin dediğiniz gibi yapalım
Bende de 31 gözüküyor canımcım
Tamam canım benimBen etiketliyorum o zaman okuyanları karşılaştırırız
Canım benim de az kaldıSaadetim33 okudu canım benim
Tamam canım bitince yazarsınCanım benim de az kaldı