*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

bluepinkk kuzum sadece 1 kişi kaldı bıldırım yapmayan onu bekliyorum yazsın insallah hatmın tamam olacak..
Kızlar lütfen saat 21.00 a kalmasın şu bıldırımler su saat oldu hala dua sahıbıne hatımın tamam dıemedık.....
Sadece 1 dk alır buraya girip okudum demek sadece 1 dk

KIZLAR 2 KİŞİ OKUYAMASAK BİLE 45 KISIYIZ GUNDE 1000 TANE EKSTRADAN KUMBARAYA ATARSAK 45.BIN YAPAR 3 4 GUNDE DE OLSA EKSTRADAN 1 KİŞİYE OKUMUS OLURUZ..
YARINDAN ITIBAREN OKUYABILENLER EKSTRADAN 1000 TANE KDAR FAZLA OKUSUNLAR BIRIKTİRELIM OLURMU SUAN HIZLANMAMIZ ICIN TEK ÇÖZÜM BU KUMBARAYA AĞIRLIK VERECEĞİZ..
LÜTFEN GÜNDE 1000 TANE DE OLSA FAZLADAN OKUMAYA CALISIN MÜSAİT OLABILENLER

Kızlar bu arada biliyosunuz pek boş vakit bulamıyorum ben 1 kişiyi bile zor yetiştiriyorum çok isterdim bende günde iki kişiye okumak ama yetiştiremem çoğu zaman eksiğim oluyo zaten boş vakit bulursam hemen kumbaraya okumaya çalışıyorum allah razı olsun sizden bugün hazır biraz boşluk bulmuşken bende elimden geldiğince kumbaraya okudum 6000 eklersiniz canım fırsatım oldukça yine okuycam inşallah @Morrmeneksee Ssevincli

E Ebruazra arkadaşımız sınava hazırlanıyormuş 4 senedir. Bu sene son şansı kazanabilmesi için 41 fetih suresi topluyoruz. Okumak isteyenler yazabilir mi?

Mylv48 arkadaşımızın hayırlısıyla bebişi olması için 41 Meryem süresi toplamak istiyor. Okumak isteyenler yazabilir mi?

ALLAH razı olsun cnm dedıgım gıbı yaparız hergun cekebılen 1000 2000 ne cekebılıyorsa ceksın extradan 1 kısı bitırelım baska türlü olmayacak cünkü.

EVET KIZLAR DEDİĞİM GİBİ YAPIYORUZ GÜNLÜK KENDI ÇEKTİĞİMİZDEN HARİÇ ÇEKEBİLİYOSANIZ 1000-2000 ÇEKİN LÜTFEN 2 3 GÜNDE BİR FAZLADAN 1 KISIYİ BİTİRECEĞİZ..
BUGUN KUMBARAYI
23.500 AÇTIM.. BAKALIM AKSAMA KADAR NASIL BIR RAKAMA ULASACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…