- 8 Temmuz 2012
- 1.403
- 951
- 323
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.701
KIZLAR YA LATİF HATİMİ İÇİN 2 KİŞİYE İHTIYACIM VAR KATILMAK ISTEYEN VARMI?
GÜNLÜK 2 KISIYE OKUYACAĞIZ SAYI COK AZ
Lısteden cıkan olursa Saliha ile senı dırek etiketlerim oraya olurmuCanım sayı tamamlanmadıysa beni de ekleyebilirsin
Tamam canımLısteden cıkan olursa Saliha ile senı dırek etiketlerim oraya olurmu
KIZLAR FAZLA FAZLA BIRIKTIRIRSEK 1 KISIYI FAZLADAN BITİREBILİRİZ BENCE. 2 VEYA 3 GUNDE BİR, 1 KİŞİNİN EKSTRADAN FAZLA OKUNMASINI SAĞLAYABILIRIZ BENCEKUMBARA =) 17.000
KIZLAR 2 KİŞİ OKUYAMASAK BİLE 45 KISIYIZ GUNDE 1000 TANE EKSTRADAN KUMBARAYA ATARSAK 45.BIN YAPAR 3 4 GUNDE DE OLSA EKSTRADAN 1 KİŞİYE OKUMUS OLURUZ..
YARINDAN ITIBAREN OKUYABILENLER EKSTRADAN 1000 TANE KDAR FAZLA OKUSUNLAR BIRIKTİRELIM OLURMUSUAN HIZLANMAMIZ ICIN TEK ÇÖZÜM BU KUMBARAYA AĞIRLIK VERECEĞİZ..
LÜTFEN GÜNDE 1000 TANE DE OLSA FAZLADAN OKUMAYA CALISIN MÜSAİT OLABILENLER
Aslında çok güzel düşünmüşsünüz. Hafta sonları olabilir benceKIZLAR FAZLA FAZLA BIRIKTIRIRSEK 1 KISIYI FAZLADAN BITİREBILİRİZ BENCE. 2 VEYA 3 GUNDE BİR, 1 KİŞİNİN EKSTRADAN FAZLA OKUNMASINI SAĞLAYABILIRIZ BENCE
ALLAH razı olsun cnmKızlar bu arada biliyosunuz pek boş vakit bulamıyorum ben 1 kişiyi bile zor yetiştiriyorum çok isterdim bende günde iki kişiye okumak ama yetiştiremem çoğu zaman eksiğim oluyo zaten boş vakit bulursam hemen kumbaraya okumaya çalışıyorum allah razı olsun sizden bugün hazır biraz boşluk bulmuşken bende elimden geldiğince kumbaraya okudum 6000 eklersiniz canım fırsatım oldukça yine okuycam inşallah@Morrmeneksee Ssevincli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?