- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.681
Amın cümlemizden insallahAllah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amın cümlemizden insallahAllah razı olsun canım
Okudum Allah kabul etsin
Allah bin kere razı olsun balımmm
Cümlemizden Allah razı olsun dualarımızı en güzel ve en kısa sürede kabul etsin inşallah ❤Allah bin kere razı olsun balımmm
Ben katılırım canım istersenKIZLAR YA LATİF HATİMİ İÇİN 2 KİŞİYE İHTIYACIM VAR KATILMAK ISTEYEN VARMI?
GÜNLÜK 2 KISIYE OKUYACAĞIZ SAYI COK AZ
Bugün başlayamadım ama yarın dahil olabilirim uygunsa senin icinBen katılırım canım istersen
Tamam cnm eklıyorum.. Pazartesi baslıcaz tekrardanBen katılırım canım istersen
Pazartesi baslatıcam cnm 0 dan.. Gece okuyorduk normalde ama artık burda oldugu gıbı yapacam.. Senıde eklıyorumBugün başlayamadım ama yarın dahil olabilirim uygunsa senin icin
Pazartesi baslatıcam cnm 0 dan.. Gece okuyodurduk normalde ama artık burda oldugu gıbı yapacam..
Tamam canim ekle o zamanPazartesi baslatıcam cnm 0 dan.. Gece okuyorduk normalde ama artık burda oldugu gıbı yapacam.. Senıde eklıyorum
Ben katılırım canımTamam cnm eklıyorum.. Pazartesi baslıcaz tekrardan
Son 1 kızlar varmı katılmak isteyen
Tamam cnm toplamda 14 kısı olacazBen katılırım canım
Tamamdır canımTamam cnm toplamda 14 kısı olacaz
7 gunde herkesın hatımi tamam olacak insallah sayılar cok az zatenn o yuzden 14 kısı ıstedım senıde eklıyorum pazartesı baslarız
1.189 canımYa latif sayısı kac
Beni de kat cnm ..1.189 canım
Canım 14 kısılık yaptım hızlı donmesi acısından ama lısteden cıkan olur belkı bugun.. Kızlara sordum hbr beklıyorum.. hbr vereyım olurmu sanada aklımda ılk sen varsınBeni de kat cnm ..