*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Bende 100 tane aldım. Rabbim şifa versin anneciğine inşallah mutlulukbenihicbirakma

Sayı bildireceğim inşallah

Allah razı olsun hepinizden zor bi dönemdeden geçiyoruz elden bişey gelmemesi, çaresizlik çok zor gözümüzün yaşı dinmiyor..
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın Rabbim annem ile tüm hastalarada şafi ismiyle şifa versin mucizeler yaratsın inşallah

Canım bende 100 tane okudum başka dualarada devam ediyorum okudukça yazayım buraya

50 tane alıyorum canım

KIZLAR BU YAZDIĞIMI OKURSANIZ COK SEVINIRIM

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma arkadaşımızın annesı kanser hastası bana mesaj attı pazartesı gunu benım hatımım olması mumkun mu o gun annemı hastaneye goturcez bu hatıme cok ıhtıyacım var dedı.. Kendısıde psikolojik olarak cok yorgun tabı.. Allah kımseyı en yakınındakiyle sınamasın.. Onun sırasını pazartesı gunune aldık

Bu hatimle beraber annesının şifa bulması ıcın 4444 salatı tefriciye duasını hedıye etsek olurmu? Belkı calısan arkadaslarımız alamaz ama kısı bası 100 tane alsak cok hızlı bır sekılde bıter.. Hatimle beraber cok guzel bırseye vesıle olmus oluruz unutmayınkı

"Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir" "(Tirmizî, İlm, 14.) hadisi

BEN 444 TANESİNİ ALIYORUM...

KALAN 4000

KALAN 3800

KALAN 3450

Arkadaşlar iki duayı birlikte paylaşsanız müsait olan okusa.
Canım senn lısteye bak, sıradakı kısı adına nıyetlen.. Ben duayı paylastığımda da duasını oku bağışlamasını yap çoğu arkadasımız oyle yapıyor ben sımdı buraya 2. Atarsam çok karısır 1 bildirimde 1 kişide bile zorlanıyorum ben açıkçası

Amin insallah ❤

Namaste için 5314 tane okudum Allah kabul etsin Morrmeneksee

50 tane daha alıyorum tefriciye

mutlulukbenihicbirakma ARKADAŞIMIZIN KANSER ANNESİ İÇİN YARINA KADAR SALAT-I TEFRİCİYE OKUYORUZ...

KALAN 3300.

KENDISININDE YA FETTAH HATIMI YARIN YAPILACAK SALATI TEFRİCİYE İLE HEDİYE ETMİŞ OLALIM INŞALLAH KIZLAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…