- 17 Ekim 2018
- 774
- 1.094
- 113
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Aldığım 50 yi okudum50 tane daha alıyorum tefriciye
Toplamda 150 Almıs oldun demi canım50 daha okundu tefriciye.
KIZLAR BU YAZDIĞIMI OKURSANIZ COK SEVINIRIM
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma arkadaşımızın annesı kanser hastası bana mesaj attı pazartesı gunu benım hatımım olması mumkun mu o gun annemı hastaneye goturcez bu hatıme cok ıhtıyacım var dedı.. Kendısıde psikolojik olarak cok yorgun tabı..Allah kımseyı en yakınındakiyle sınamasın.. Onun sırasını pazartesı gunune aldık
Bu hatimle beraber annesının şifa bulması ıcın 4444 salatı tefriciye duasını hedıye etsek olurmu? Belkı calısan arkadaslarımız alamaz ama kısı bası 100 tane alsak cok hızlı bır sekılde bıter.. Hatimle beraber cok guzel bırseye vesıle olmus oluruz unutmayınkı
"Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir" "(Tirmizî, İlm, 14.) hadisi
BEN 444 TANESİNİ ALIYORUM...
KALAN 4000
KALAN 3800
KALAN 3450
Ben 30 adet salati tefriciye okudum Allah şifasını versin duasını kabul etsinmutlulukbenihicbirakma ARKADAŞIMIZIN KANSER ANNESİ İÇİN YARINA KADAR SALAT-I TEFRİCİYE OKUYORUZ...
KALAN 3000
KENDISININDE YA FETTAH HATIMI YARIN YAPILACAK SALATI TEFRİCİYE İLE HEDİYE ETMİŞ OLALIM INŞALLAH KIZLAR..
Okudum amin24.04.2021 6. SIRA namaste21 namaste21
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
namaste21 (nilüfer)
Allahım Ya Rahman Ya Rahim Nilüfer kulunun günahlarını affet tövbelerini kabul et, gönlündeki mucizeye bir an önce nail et ve hakkında hayırlı kıl.Ya Ganiyu Ya Mucibu Ya Berru sen duaları kabul edensin.Nilüfer kulunun duasını Peygamberimiz (SAV) yüzü suyu hürmetine, mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine kabul et.Ya Fettah sonsuz kapın var hayırlı güzel kapılar aç.
Sağlıkla, evlatlarıyla, imanla, sevgi saygı huzur mutlulukla gelsin mucizesi .Ve kimsenin engel olmasına elinden almasına izin verme.Evlatlarını onu ve eşini dünyadaki ve ahiretteki tüm kötülüklerden kazalardan belalardan ,kötülerden ,büyük kötü hastalıklardan ,acılardan, iftiraya uğramaktan, aldatılmaktan ,yanıltılmaktan, nazardan ,büyüden ,nefse yenilmekten ve aklımıza gelen gelmeyen her türlü kötülükten muhafaza et.Ikı cihanda muaffak kıl.Umduklarına nail et korktuklarından muhafaza et.Ya Nur ismin hürmetine güzelliklere nail et.
.Dua kardeşlerininde gönüllerindeki dualarına nail et.Ve haklarında hayırlı kıl.Amin.
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 7. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
Okudum Allah kabul etsin inşallah24.04.2021 6. SIRAnamaste21 namaste21
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
namaste21 namaste21 (nilüfer)
Allahım Ya Rahman Ya Rahim Nilüfer kulunun günahlarını affet tövbelerini kabul et, gönlündeki mucizeye bir an önce nail et ve hakkında hayırlı kıl.Ya Ganiyu Ya Mucibu Ya Berru sen duaları kabul edensin.Nilüfer kulunun duasını Peygamberimiz (SAV) yüzü suyu hürmetine, mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine kabul et.Ya Fettah sonsuz kapın var hayırlı güzel kapılar aç.
Sağlıkla, evlatlarıyla, imanla, sevgi saygı huzur mutlulukla gelsin mucizesi .Ve kimsenin engel olmasına elinden almasına izin verme.Evlatlarını onu ve eşini dünyadaki ve ahiretteki tüm kötülüklerden kazalardan belalardan ,kötülerden ,büyük kötü hastalıklardan ,acılardan, iftiraya uğramaktan, aldatılmaktan ,yanıltılmaktan, nazardan ,büyüden ,nefse yenilmekten ve aklımıza gelen gelmeyen her türlü kötülükten muhafaza et.Ikı cihanda muaffak kıl.Umduklarına nail et korktuklarından muhafaza et.Ya Nur ismin hürmetine güzelliklere nail et.
.Dua kardeşlerininde gönüllerindeki dualarına nail et.Ve haklarında hayırlı kıl.Amin.
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 7. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
mutlulukbenihicbirakma ARKADAŞIMIZIN KANSER ANNESİ İÇİN YARINA KADAR SALAT-I TEFRİCİYE OKUYORUZ...
KALAN 2970
KENDISININDE YA FETTAH HATIMI YARIN YAPILACAK SALATI TEFRİCİYE İLE HEDİYE ETMİŞ OLALIM INŞALLAH KIZLAR..
HADİ KIZLAR 2000 LERE KADAR DÜŞTÜK DESTEK
Ben size yanıt vermiştimArkadaşlar bir mesaj yazdım. Iki kısının duasını da yayinlasaniz müsait olan okusa onu da . Mesela yarin isim var ve ben şimdiden okumak istiyorum
Canım senn lısteye bak, sıradakı kısı adına nıyetlen.. Ben duayı paylastığımda da duasını oku bağışlamasını yap çoğu arkadasımız oyle yapıyorben sımdı buraya 2. Atarsam çok karısır 1 bildirimde 1 kişide bile zorlanıyorum ben açıkçası
Evet tatlimToplamda 150 Almıs oldun demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?