• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

KIZLAR EKSIĞİMİZ OLABILIR.. HER ZMAAN KUMBARADA VAR COK SUKUR.. SİZDEN RİCAM EKSİĞİNİZ OLDUGUNDA

"SU KADAR SIZE VERIYORUM KALANINI BEN CEKECEGIM" DEMENİZ.. BOYLE ILETISIM KURAMIYORUZ MALESEF

Nayro Nayro tamam mısın?yazıyorum ama gormeden cıkıyo sun galıba net sayı soylersen dırek Kumbaradan ekliyorum zaten .. Bıtiremedıysen ne kadar ustune koyalım soyle canım okundu olarak işaretleyim seni
Canım en son yazmıştım 713 kalmıştı telefonum çocuğumda oda bilmeden her yere giriyor

1. Morrmeneksee Morrmeneksee ✅
2. @arkadasimes✅
3. Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ ✅
4. @Mucizemm222✅
5. @Jacbss✅
6. @namaste21✅
7. @Hemsirecik✅
8. theia07 theia07 ✅
9. @Magnifiaque✅
10. @sweetgirlcandy✅
11. @28mn✅
12. bluepinkk bluepinkk ✅
13. @Myhomes✅
14. namaste21 namaste21 (kızı) ✅
15. @Mintimint✅
16. @SoLeiL12✅
17. @Saliha40✅
18. @Ssevincli✅
19. @burcusami✅
20. @tiniminihaniim✅
21. @Buluts34✅
22. @Gelincik78✅
23. T taze fasulye✅
24. life life light✅
25. @Ebruazra✅
26. @Krew✅
27. @Yenidelhi✅
28. @rana20✅
29. @MoonfacedMom✅
30. @aysenurt3991✅
31. MoonfacedMom MoonfacedMom (ipek)✅
32. @Nayro✅
33. @mutlulukbenihicbirakma✅
34. mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)✅
35. 5 528mucizemmm ✅
36. B Bademmm388 ✅
37. @Yazarhanim✅
38. @Yorgunkus✅
39. debriyajgazfren debriyajgazfren ✅
40. mavispreyboya mavispreyboya ✅
41. Asiltutku Asiltutku ✅
42. Asiltutku Asiltutku (annesi) ✅
43. Umut_2019 Umut_2019 ✅
44. M MaviMabellee (annesi) ✅
45. @Barbara✅

F Flower__ CANIM HATİMİN TAMAM ALLAH KABUL ETSİN 🤲

KIZLAR BU YAZDIĞIMI OKURSANIZ COK SEVINIRIM 🌺

Mucizemm222 Mucizemm222 arkadaşımızın annesı kanser hastası bana mesaj attı pazartesı gunu benım hatımım olması mumkun mu o gun annemı hastaneye goturcez bu hatıme cok ıhtıyacım var dedı.. Kendısıde psikolojik olarak cok yorgun tabı.. 😔Allah kımseyı en yakınındakiyle sınamasın.. Onun sırasını pazartesı gunune aldık 🙏

Bu hatimle beraber annesının şifa bulması ıcın 4444 salatı tefriciye duasını hedıye etsek olurmu? Belkı calısan arkadaslarımız alamaz ama kısı bası 100 tane alsak cok hızlı bır sekılde bıter.. Hatimle beraber cok guzel bırseye vesıle olmus oluruz unutmayınkı

"Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir" "(Tirmizî, İlm, 14.) hadisi

BEN 444 TANESİNİ ALIYORUM...

KALAN 4000... ALAN VARSA BELİRTSİN NOT ALACAGIM.. ❤️

Mucizemm222 Mucizemm222 arkadaşımızın annesı kanser hastası bana mesaj attı pazartesı gunu benım hatımım olması mumkun mu o gun annemı hastaneye goturcez bu hatıme cok ıhtıyacım var dedı.. Kendısıde psikolojik olarak cok yorgun tabı.. 😔Allah kımseyı en yakınındakiyle sınamasın.. Onun sırasını pazartesı gunune aldık 🙏

Bu hatimle beraber annesının şifa bulması ıcın 4444 salatı tefriciye duasını hedıye etsek olurmu? Belkı calısan arkadaslarımız alamaz ama kısı bası 100 tane alsak cok hızlı bır sekılde bıter.. Hatimle beraber cok guzel bırseye vesıle olmus oluruz unutmayınkı

KALAN 4000... ALAN VARSA BELİRTSİN NOT ALACAGIM.. ❤️
Kizlar yanlıs arkadası etiketlemişim yıne 🤦‍♀️ mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma arkadasımız olacaktı... Bırgun bu yanlıs. Etıketlemeden basıma bır ıs gelmezse ıyı... 😅

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma arkadaşımızın annesı kanser hastası bana mesaj attı pazartesı gunu benım hatımım olması mumkun mu o gun annemı hastaneye goturcez bu hatıme cok ıhtıyacım var dedı.. Kendısıde psikolojik olarak cok yorgun tabı.. 😔Allah kımseyı en yakınındakiyle sınamasın.. Onun sırasını pazartesı gunune aldık 🙏

KALAN 4000⬇️

KALAN 3800⬇️

ALAN VARSA BELİRTSİN NOT ALACAGIM❣️

Son düzenleme:

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma arkadaşımızın annesı kanser hastası bana mesaj attı pazartesı gunu benım hatımım olması mumkun mu o gun annemı hastaneye goturcez bu hatıme cok ıhtıyacım var dedı.. Kendısıde psikolojik olarak cok yorgun tabı.. 😔Allah kımseyı en yakınındakiyle sınamasın.. Onun sırasını pazartesı gunune aldık 🙏

KALAN 4000⬇️

KALAN 3800⬇️

ALAN VARSA BELİRTSİN NOT ALACAGIm..

HADI KIZLAR PAZARTESİYE BITSIN BU İŞ 🤭

Mintimint Mintimint mavispreyboya mavispreyboya MoonfacedMom MoonfacedMom Z zinciriye Ssevincli Ssevincli Yorgunkus Yorgunkus kızlar el atsanız bi 💕

Son düzenleme:
Back