- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Canım en son yazmıştım 713 kalmıştı telefonum çocuğumda oda bilmeden her yere giriyorNayro tamam mısın?yazıyorum ama gormeden cıkıyo sun galıba net sayı soylersen dırek Kumbaradan ekliyorum zaten .. Bıtiremedıysen ne kadar ustune koyalım soyle canım okundu olarak işaretleyim seni
Tamam cnım 713 aldım Kumbaradan Allah kabul etsinCanım en son yazmıştım 713 kalmıştı telefonum çocuğumda oda bilmeden her yere giriyor
Kizlar yanlıs arkadası etiketlemişim yıneKIZLAR BU YAZDIĞIMI OKURSANIZ COK SEVINIRIM
Mucizemm222 arkadaşımızın annesı kanser hastası bana mesaj attı pazartesı gunu benım hatımım olması mumkun mu o gun annemı hastaneye goturcez bu hatıme cok ıhtıyacım var dedı.. Kendısıde psikolojik olarak cok yorgun tabı.. Allah kımseyı en yakınındakiyle sınamasın.. Onun sırasını pazartesı gunune aldık
Bu hatimle beraber annesının şifa bulması ıcın 4444 salatı tefriciye duasını hedıye etsek olurmu? Belkı calısan arkadaslarımız alamaz ama kısı bası 100 tane alsak cok hızlı bır sekılde bıter.. Hatimle beraber cok guzel bırseye vesıle olmus oluruz unutmayınkı
"Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir" "(Tirmizî, İlm, 14.) hadisi
BEN 444 TANESİNİ ALIYORUM...
KALAN 4000... ALAN VARSA BELİRTSİN NOT ALACAGIM..
Yarın ki hatimi onun sırası olsun kimse yok demez benceKizlar yanlıs arkadası etiketlemişim yınemutlulukbenihicbirakma arkadasımız olacaktı... Bırgun bu yanlıs. Etıketlemeden basıma bır ıs gelmezse ıyı...
Yok pazartesi ıstedı.. Hemde salatı tefriciye yetişsin pazartesi ye kdrYarın ki hatimi onun sırası olsun kimse yok demez bence
Bu grupta yokum ama 100 tane okurum bende.Yok pazartesi ıstedı.. Hemde salatı tefriciye yetişsin pazartesi ye kdr
Harikasın,Bu grupta yokum ama 100 tane okurum bende.
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah ❣ Rabbım tüm zor zamanlarımızda yardım etsın insallahCanim ben okudum 100 tane simdi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?