- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #5.061
Sana hep acık RanamKuzum yeni gördükim liste dolmadıysa seve seve katılırım Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana hep acık RanamKuzum yeni gördükim liste dolmadıysa seve seve katılırım Morrmeneksee
Tamam tatlimmKaramellim kaçırmadın ekliyorum hosgeldın
Menekşem bende katılmak istiyorumKIZLAR LİSTEYİ KAPATIYORUM
SoLeiL12 SENI GÖREMEDİM
Tamam çok sevindimMenekşem bende katılmak istiyorum
Yaa Allah razı olsun canım benimSana hep acık Ranam
Tamam cnm ekliyorumBen de katılırım
Ramazanda baslatacam da lıste 35 kısı oldu sanırım 5 gun öncesinden başlarız yanı ayın 25 i gıbı canımYaa Allah razı olsun canım benim
Eee ne zaman başlıyoruz
Canımsın ya burdayımKIZLAR LİSTEYİ KAPATIYORUM
SoLeiL12 SENI GÖREMEDİM
Ya Fettah cekmeyecez mi meneksem ben anlamadim giKIZLAR SİZİN İÇİN HEM KITAPDAN HEM CEVŞENDEN ESMALAR SEÇTİM ANLAMARIYLA BERABER AŞAĞI YAZIYORUM HANGISINI DERSENİZ ONA KARAR VERELİM..
YADA AKLINIZDA OLAN BIR SEY VARSA O DA OLABİLİR TAVSİYELERE AÇIĞIZ
LİSTEYİ 36KİŞİ İLE KAPATTIM
RAMAZANDAN 6 GUN ONCE BAŞLARIZ
RAMAZANIN SON GÜNÜDE HERKESINKINI TAMAMLAMIS OLURUZ INSALLAH..
KİŞİ BAŞI 3000 TANE OLURSA
36×3000= 108.000 TANE OKUNMUS OLACAK 1 KISİYE
Tüm esmalar bırbırınden guzel ama 1 tane seçmemiz gerekıyor ben ya vehhab, ya Reca, ya Muti aralarında kaldım
El- Vehhab Esması Türkçe Anlamı
El-Vehhab isminin anlamı; bolca veren, karşılıksız ihsanda bulunan demektir. Yarattıklarına bolca veren, karşılıksız nimetler sunan. İhsanı bol ve sonsuz olan anlamlarına gelmektedir.
Ya Faric esması anlamı : Varlıkları her türlü gam,keder ve hüzünden sonsuz rahmetiyle kurtarıp onları ferah ve sevince boğan. Keder ve tasadan kurtarıp ferahlatan. Gam ve keder sahibi herkese ferec veren gönlüne sevinç kapıları açan.
Ya Fadıl esması anlamı : Sonsuz nimet ve lütuflarıyla varlıkları memnun eden ve kainattaki bütün nimet ve bağışlar ikramından gelen bir hediye olan. Her şeyden üstün ve yüce olan. Bütün faziletlerden en ilerde olan.
Ya Muafi esması anlamı : Maddi ve manevi dertleri giderip afiyet ve mutluluk bahşeden. Maddi ve manevi dertlere afiyet veren.
El-Berr Mahlukatına lütfu ve keremi bol olan, iyilik eden, vaadin yerine getiren. İyilik edenleri seven.
El-Berr Kulları hakkında kolaylık isteyen; iyilik ve bahşişi çok olan…
Ya Mukil esması anlamı : Düşenlerin elinden tutup kaldıran, günahlarını affeden. Kullarının hata ve yanlışlarını bağışlayan.
Ya Reca esması anlamı :
Rahmet ve keremi,sonsuzluğa uzanan bütün ümitlere tükenmez bir hazine olan ve her ne halde olunursa olunsun kendisinden asla ümit kesilmeyen yüce. Kullarının ümidi olan.
Ya Mürteca esması anlamı : Kullarının ümit beslediği. Rahmetine kavuşmak her bozulmamış kalbin ümidi olan.
Ya Mu’ti esması anlamı : Mahlukatına lazım olan her şeyi veren.
Ya Muti sahih hadislerde geçen Allah’ın ismidir.
El-Mecid : المجيد
Şeref sahibi. Azameti, kadri, şanı büyük, vermesi bol, zati şerefli, işleri güzel olandır.
Ya Vâfi esması anlamı : Vaadinde duran. Vaadini yerine getirmesinde şüphe olmayan ve bütün varlıkların ihtiyaçlarını kudret ve rahmetiyle gideren.
Ya Talib esması anlamı : Yarattığı bütün varlıkları için hep hayır dileyen ve onları rızasına çağıran. Kulları için hayır murad eden ve onları dergahına çağıran demektir.
LİSTE
sweetgirlcandy
M Morlale8
Saliha40
Morrmeneksee
mavikelebek34
5 528mucizemmm
burcusami
Yorgunkus
Tiniminimavihanim
Nefes0858
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
Ssevincli abla
Diloss1
@Kahve__ Kokusu
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
Lna16
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
SoLeiL12
Canım bır tane suan aktif var ya fettah grubu çoğunluk orda dıe gordum ben. ondan dolayi baska esma okuyalım dedım ama sız ne derseniz ben ona uyarım ıstersenız ya fettah olsunYa Fettah cekmeyecez mi meneksem ben anlamadim gi
Ay yok kuzum ben bu basliktan devam edince oyle sandim ne derseniz ben uyarim kuzumCanım bır tane suan aktif var çoğunluk orda dıe gordum ben sankı ondan dolayi baska esma okuyalım dedım ama sız ne derseniz ben ona uyarım ıstersenız ya fettah olsun
Esmayı belirleyelim ayrı acacam ztn. Burdan lısteyi hallettım hazır elımde olsun dıe hemen baslatacamız zaman hazır olurAy yok kuzum ben bu basliktan devam edince oyle sandim ne derseniz ben uyarim kuzum
Tamam kuzusuEsmayı belirleyelim ayrı acacam ztn. Burdan lısteyi hallettım hazır elımde olsun dıe hemen baslatacamız zaman hazır olur
Canım bu esmaların hepsi güzel Ya Mucib cc esması da çok güzel tüm duaları kapsıyor o da olabilir ama yine de hangisini seçerseniz kabulümdür benimkisi sadece öneri ❤KIZLAR SİZİN İÇİN HEM KITAPDAN HEM CEVŞENDEN ESMALAR SEÇTİM ANLAMARIYLA BERABER AŞAĞI YAZIYORUM HANGISINI DERSENİZ ONA KARAR VERELİM..
YADA AKLINIZDA OLAN BIR SEY VARSA O DA OLABİLİR TAVSİYELERE AÇIĞIZ
LİSTEYİ 36KİŞİ İLE KAPATTIM
RAMAZANDAN 6 GUN ONCE BAŞLARIZ
RAMAZANIN SON GÜNÜDE HERKESINKINI TAMAMLAMIS OLURUZ INSALLAH..
KİŞİ BAŞI 3000 TANE OLURSA
36×3000= 108.000 TANE OKUNMUS OLACAK 1 KISİYE
Tüm esmalar bırbırınden guzel ama 1 tane seçmemiz gerekıyor ben ya vehhab, ya Reca, ya Muti aralarında kaldım
El- Vehhab Esması Türkçe Anlamı
El-Vehhab isminin anlamı; bolca veren, karşılıksız ihsanda bulunan demektir. Yarattıklarına bolca veren, karşılıksız nimetler sunan. İhsanı bol ve sonsuz olan anlamlarına gelmektedir.
Ya Faric esması anlamı : Varlıkları her türlü gam,keder ve hüzünden sonsuz rahmetiyle kurtarıp onları ferah ve sevince boğan. Keder ve tasadan kurtarıp ferahlatan. Gam ve keder sahibi herkese ferec veren gönlüne sevinç kapıları açan.
Ya Fadıl esması anlamı : Sonsuz nimet ve lütuflarıyla varlıkları memnun eden ve kainattaki bütün nimet ve bağışlar ikramından gelen bir hediye olan. Her şeyden üstün ve yüce olan. Bütün faziletlerden en ilerde olan.
Ya Muafi esması anlamı : Maddi ve manevi dertleri giderip afiyet ve mutluluk bahşeden. Maddi ve manevi dertlere afiyet veren.
El-Berr Mahlukatına lütfu ve keremi bol olan, iyilik eden, vaadin yerine getiren. İyilik edenleri seven.
El-Berr Kulları hakkında kolaylık isteyen; iyilik ve bahşişi çok olan…
Ya Mukil esması anlamı : Düşenlerin elinden tutup kaldıran, günahlarını affeden. Kullarının hata ve yanlışlarını bağışlayan.
Ya Reca esması anlamı :
Rahmet ve keremi,sonsuzluğa uzanan bütün ümitlere tükenmez bir hazine olan ve her ne halde olunursa olunsun kendisinden asla ümit kesilmeyen yüce. Kullarının ümidi olan.
Ya Mürteca esması anlamı : Kullarının ümit beslediği. Rahmetine kavuşmak her bozulmamış kalbin ümidi olan.
Ya Mu’ti esması anlamı : Mahlukatına lazım olan her şeyi veren.
Ya Muti sahih hadislerde geçen Allah’ın ismidir.
El-Mecid : المجيد
Şeref sahibi. Azameti, kadri, şanı büyük, vermesi bol, zati şerefli, işleri güzel olandır.
Ya Vâfi esması anlamı : Vaadinde duran. Vaadini yerine getirmesinde şüphe olmayan ve bütün varlıkların ihtiyaçlarını kudret ve rahmetiyle gideren.
Ya Talib esması anlamı : Yarattığı bütün varlıkları için hep hayır dileyen ve onları rızasına çağıran. Kulları için hayır murad eden ve onları dergahına çağıran demektir.
LİSTE
sweetgirlcandy
M Morlale8
Saliha40
Morrmeneksee
mavikelebek34
5 528mucizemmm
burcusami
Yorgunkus
Tiniminimavihanim
Nefes0858
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
Ssevincli abla
Diloss1
@Kahve__ Kokusu
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
Lna16
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
SoLeiL12
TamamdırCanım bu esmaların hepsi güzel Ya Mucib cc esması da çok güzel tüm duaları kapsıyor o da olabilir ama yine de hangisini seçerseniz kabulümdür benimkisi sadece öneri ❤
Bende ya fettah veya ya vehhab diyorum öneri olarakTamamdır
.1.öneri ya Mucib geldı bende
2. Olarak ya vehhab dıyım evrt kızlar fikirlerinizi alalım