*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Gerçekten çok derin duygularla yazıyorum ki bi yandan seviniyorum bı yandan üzülüyorum.. Beni salat-ı tefriciye hürmetıne buralara kadar düşeren Allaha Binlerce kez hamd olsun 🌺 hacetımın pesıne dustum cok guzel ınsanlar tanıdım ve bır suru dua gruplarına katıldım. Her bırı sızın vesılenizle oldu.. 🥺🥺
Kalbinizi kırdıysam bilip bilmeyerek, hakkınıza girdiysem nolur hakkınızı helal edin.. Benım hakkım her bırınıze ayrı ayrı helal olsun 🌺 ınsallah onumuzdekı ramazana cıkarsak yıne YA FETTÂH CC. hatımınde toplanalım yıne burda🤲 her bırınızi cok seviyorum, cok opuyorum Allah hepinizden tekrar tekrar razı olsun tüm gonlunuzdeki duaları kabul etsın ınsallah ❤️
KUMBARAMIZDAKI 239.121 YA FETTÂH CC. TÜM LİSTEDE BULUNAN ARKADASLARIMIZIN NIYETİ VE HATIMLERIMIZIN KABULU ICIN BAĞIŞLIYORUZ KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
3 İHLAS EL FATİHA 🤲

Morrmeneksee Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
F Flower__
namaste21 namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
Magnifiaque Magnifiaque
@sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
@Myhomes
namaste21 namaste21 kızı
Mintimint Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
@Ssevincli
@burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
@Gelincik78
@Hemsirecik
Life light Life light
@Ebruazra
Krew Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Yazarhanim
Taze fasulye Taze fasulye
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
@Tospaagtd
B Bademmm388
@Nayro
@Yorgunkus
debriyajgazfren debriyajgazfren
@CherryQueen
Asiltutku Asiltutku
Asiltutku Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
Barbara Barbara
Çok emek verdin canım sen mintimint sevincii Allah hepinizden razı olsun dualarımız kabul olur inşallah 🙏 🤗 😘 Morrmeneksee Morrmeneksee

Dua grubumuz bitti biliyorum ama Arkadaşlar oglum bu hafta sonu pazar günü sınava girecek. Adi Ahmet Gonca oğlu Ahmet sınavının başarı ile gecmesi ve hayırlı bir okul kazanması icin onun adına bir adet inşirah suresi okur musunuz?
5 tane okudum Allah kabul etsin insallah

Dua grubumuz bitti biliyorum ama Arkadaşlar oglum bu hafta sonu pazar günü sınava girecek. Adi Ahmet Gonca oğlu Ahmet sınavının başarı ile gecmesi ve hayırlı bir okul kazanması icin onun adına bir adet inşirah suresi okur musunuz?
Ben bı tane okudum boş geçmek istemedim
oğlum hasta benimde ne yapacağımı şaşırdım 😔
Daha fazla okurdum yoksa

Okudum.Allah zihin açıklığı versin sınavı çok iyi geçsin istediği yeri kazansın ve hakkında hayırlı olsun.🤲🤲🤲

X