- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.203
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #4.921
1000 aldım1000 aldım canım
Kalan 2.000
Kalan 1000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 aldım1000 aldım canım
Kalan 2.000
Kızlar barbara ıcın 5314 okunması lazım destek atarmısınız
Kızlar barbara ıcın 5314 okunması lazım destek atarmısınız
Sadece barbara ıcın eksık kaldı o kdr.Sayılar tamamlanmamışmıydı .
? tam anlayamadım
Bazen gec kaldim hakkinizi helal edin hepinizin dualari kabul olsun insallahKalan 1000
Barbara ıcın
Okudum canim Allah razı olsun helal olsun sende helal etKizlar hepinizden Allah razi olsun
Aysenurum kalani ben alim okuyum istersen
Bazen gec kaldim hakkinizi helal edin hepinizin dualari kabul olsun insallah
Amin Allahım hepimizin dualarını kabul etsin, hepinizden Allah razı olsun.Barbara YA FETTAH CC. HATİMİN TAMAM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
Helal olsun bu grubu kurdugun icin cok cok tesekkur ederim Allah muradini versinOkudum canim Allah razı olsun helal olsun sende helal et
Çok emek verdin canım sen mintimint sevincii Allah hepinizden razı olsun dualarımız kabul olur inşallah MorrmenekseeGerçekten çok derin duygularla yazıyorum ki bi yandan seviniyorum bı yandan üzülüyorum.. Beni salat-ı tefriciye hürmetıne buralara kadar düşeren Allaha Binlerce kez hamd olsun hacetımın pesıne dustum cok guzel ınsanlar tanıdım ve bır suru dua gruplarına katıldım. Her bırı sızın vesılenizle oldu..
Kalbinizi kırdıysam bilip bilmeyerek, hakkınıza girdiysem nolur hakkınızı helal edin.. Benım hakkım her bırınıze ayrı ayrı helal olsun ınsallah onumuzdekı ramazana cıkarsak yıne YA FETTÂH CC. hatımınde toplanalım yıne burda her bırınızi cok seviyorum, cok opuyorum Allah hepinizden tekrar tekrar razı olsun tüm gonlunuzdeki duaları kabul etsın ınsallah
KUMBARAMIZDAKI 239.121 YA FETTÂH CC. TÜM LİSTEDE BULUNAN ARKADASLARIMIZIN NIYETİ VE HATIMLERIMIZIN KABULU ICIN BAĞIŞLIYORUZ KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
3 İHLAS EL FATİHA
Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
F Flower__
namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
Magnifiaque
@sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
@Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
@Ssevincli
@burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
@Gelincik78
@Hemsirecik
Life light
@Ebruazra
Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Yazarhanim
Taze fasulye
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
@Tospaagtd
B Bademmm388
@Nayro
@Yorgunkus
debriyajgazfren
@CherryQueen
Asiltutku
Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
Barbara
Sizden de hepimizden canımÇok emek verdin canım sen mintimint sevincii Allah hepinizden razı olsun dualarımız kabul olur inşallah Morrmeneksee
5 tane okudum Allah kabul etsin insallahDua grubumuz bitti biliyorum ama Arkadaşlar oglum bu hafta sonu pazar günü sınava girecek. Adi Ahmet Gonca oğlu Ahmet sınavının başarı ile gecmesi ve hayırlı bir okul kazanması icin onun adına bir adet inşirah suresi okur musunuz?
Okudum aminDua grubumuz bitti biliyorum ama Arkadaşlar oglum bu hafta sonu pazar günü sınava girecek. Adi Ahmet Gonca oğlu Ahmet sınavının başarı ile gecmesi ve hayırlı bir okul kazanması icin onun adına bir adet inşirah suresi okur musunuz?
Ben bı tane okudum boş geçmek istemedimDua grubumuz bitti biliyorum ama Arkadaşlar oglum bu hafta sonu pazar günü sınava girecek. Adi Ahmet Gonca oğlu Ahmet sınavının başarı ile gecmesi ve hayırlı bir okul kazanması icin onun adına bir adet inşirah suresi okur musunuz?
5 tane okudum Allah kolaylık versin. Bildiği yerlerden çıksın sınavda70 adet okuyacağım. Arkadaşlar. Sizlerinde duası geçsin yavrumda.
Okudum.Allah zihin açıklığı versin sınavı çok iyi geçsin istediği yeri kazansın ve hakkında hayırlı olsun.Dua grubumuz bitti biliyorum ama Arkadaşlar oglum bu hafta sonu pazar günü sınava girecek. Adi Ahmet Gonca oğlu Ahmet sınavının başarı ile gecmesi ve hayırlı bir okul kazanması icin onun adına bir adet inşirah suresi okur musunuz?