- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #4.901
Büyük bi boşluk olacak 45 günden snra Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım esma grubum olacak tekrr senı eklerım ıstersen oraya.Büyük bi boşluk olacak 45 günden snra Morrmeneksee
Canım Magni acile gitti duvarında gördüm ondan yazmamıştır muhtemelen
Aa nolmus ya bakım bir ben görmedim bebıs iyidir ınsallahCanım Magni acile gitti duvarında gördüm ondan yazmamıştır muhtemelen
Aminn ablacım ne cok ıstıyorum bı bilsenizMorrmeneksee Allah razı olsun kuzum. Herşey için inşallah bundan sonra dua ve dileklerimizi oldu diye paylaşırız burdan çok Amin
Ssevincli Mintimint
Okudum çiçeğimm Allahım senden bin Kat razı olsunn çok güzel kişiler tanıdık.Rabbim her birimizin ne duası varsa kabul etsiinn.Başka dualarda gene kavuşalım inşAllahGerçekten çok derin duygularla yazıyorum ki bi yandan seviniyorum bı yandan üzülüyorum.. Beni salat-ı tefriciye hürmetıne buralara kadar düşeren Allaha Binlerce kez hamd olsun hacetımın pesıne dustum cok guzel ınsanlar tanıdım ve bır suru dua gruplarına katıldım. Her bırı sızın vesılenizle oldu..
Kalbinizi kırdıysam bilip bilmeyerek, hakkınıza girdiysem nolur hakkınızı helal edin.. Benım hakkım her bırınıze ayrı ayrı helal olsun ınsallah onumuzdekı ramazana cıkarsak yıne YA FETTÂH CC. hatımınde toplanalım yıne burda her bırınızi cok seviyorum, cok opuyorum Allah hepinizden tekrar tekrar razı olsun tüm gonlunuzdeki duaları kabul etsın ınsallah
KUMBARAMIZDAKI 239.121 YA FETTÂH CC. TÜM LİSTEDE BULUNAN ARKADASLARIMIZIN NIYETİ VE HATIMLERIMIZIN KABULU ICIN BAĞIŞLIYORUZ KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
3 İHLAS EL FATİHA
Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
F Flower__
@namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
@Myhomes
@namaste21 kızı
Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli
@burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
@Hemsirecik
Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
R rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim
@Taze fasulye
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
@Tospaagtd
@Bademmm388
@Nayro
@Yorgunkus
@MaviKuplik
@CherryQueen
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Kanaması varmış da o da acile gitmiş sıkıntı yoktur Allahın izniyleAa nolmus ya bakım bir ben görmedim bebıs iyidir ınsallah
Morrmeneksee Mintimint Ssevincli kızlar emeklerinize sağlık Rabbim tez vakitte kabul olan dualardan eylesin tüm niyetlerimiziGerçekten çok derin duygularla yazıyorum ki bi yandan seviniyorum bı yandan üzülüyorum.. Beni salat-ı tefriciye hürmetıne buralara kadar düşeren Allaha Binlerce kez hamd olsun hacetımın pesıne dustum cok guzel ınsanlar tanıdım ve bır suru dua gruplarına katıldım. Her bırı sızın vesılenizle oldu..
Kalbinizi kırdıysam bilip bilmeyerek, hakkınıza girdiysem nolur hakkınızı helal edin.. Benım hakkım her bırınıze ayrı ayrı helal olsun ınsallah onumuzdekı ramazana cıkarsak yıne YA FETTÂH CC. hatımınde toplanalım yıne burda her bırınızi cok seviyorum, cok opuyorum Allah hepinizden tekrar tekrar razı olsun tüm gonlunuzdeki duaları kabul etsın ınsallah
KUMBARAMIZDAKI 239.121 YA FETTÂH CC. TÜM LİSTEDE BULUNAN ARKADASLARIMIZIN NIYETİ VE HATIMLERIMIZIN KABULU ICIN BAĞIŞLIYORUZ KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
3 İHLAS EL FATİHA
Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
F Flower__
@namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
@28mn