*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Gerçekten çok derin duygularla yazıyorum ki bi yandan seviniyorum bı yandan üzülüyorum.. Beni salat-ı tefriciye hürmetıne buralara kadar düşeren Allaha Binlerce kez hamd olsun 🌺 hacetımın pesıne dustum cok guzel ınsanlar tanıdım ve bır suru dua gruplarına katıldım. Her bırı sızın vesılenizle oldu.. 🥺🥺
Kalbinizi kırdıysam bilip bilmeyerek, hakkınıza girdiysem nolur hakkınızı helal edin.. Benım hakkım her bırınıze ayrı ayrı helal olsun 🌺 ınsallah onumuzdekı ramazana cıkarsak yıne YA FETTÂH CC. hatımınde toplanalım yıne burda🤲 her bırınızi cok seviyorum, cok opuyorum Allah hepinizden tekrar tekrar razı olsun tüm gonlunuzdeki duaları kabul etsın ınsallah ❤️
KUMBARAMIZDAKI 239.121 YA FETTÂH CC. TÜM LİSTEDE BULUNAN ARKADASLARIMIZIN NIYETİ VE HATIMLERIMIZIN KABULU ICIN BAĞIŞLIYORUZ KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
3 İHLAS EL FATİHA 🤲

Morrmeneksee Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
F Flower__
@namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
theia07 theia07
Magnifiaque Magnifiaque
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
@Myhomes
@namaste21 kızı
Mintimint Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli Ssevincli
@burcusami
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78 Gelincik78
@Hemsirecik
Life light Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
R rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim Yazarhanim
@Taze fasulye
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
@Tospaagtd
@Bademmm388
@Nayro
@Yorgunkus
@MaviKuplik
@CherryQueen
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
Umut_2019 Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Okudum çiçeğimm😍😍😍 Allahım senden bin Kat razı olsunn çok güzel kişiler tanıdık.Rabbim her birimizin ne duası varsa kabul etsiinn.Başka dualarda gene kavuşalım inşAllah 🧡🙏🏻

Morrmeneksee Morrmeneksee canım Rabbim razı olsun senden bizleri de böylesine hayırlı işlere dahil ettiğin için. Mevlam senin kalbindeki dilindeki dualarını kabul etsin inşallah 🤲 grupdaki bütün arkadaşlarımın dualarını kabul eylesin, hayırlı kapılar açsın. Benim hakkım hepinize helal olsun sizlerden de hellallik isterim , Allah'a emanet olun , Selametle..🌸❤️

Gerçekten çok derin duygularla yazıyorum ki bi yandan seviniyorum bı yandan üzülüyorum.. Beni salat-ı tefriciye hürmetıne buralara kadar düşeren Allaha Binlerce kez hamd olsun 🌺 hacetımın pesıne dustum cok guzel ınsanlar tanıdım ve bır suru dua gruplarına katıldım. Her bırı sızın vesılenizle oldu.. 🥺🥺
Kalbinizi kırdıysam bilip bilmeyerek, hakkınıza girdiysem nolur hakkınızı helal edin.. Benım hakkım her bırınıze ayrı ayrı helal olsun 🌺 ınsallah onumuzdekı ramazana cıkarsak yıne YA FETTÂH CC. hatımınde toplanalım yıne burda🤲 her bırınızi cok seviyorum, cok opuyorum Allah hepinizden tekrar tekrar razı olsun tüm gonlunuzdeki duaları kabul etsın ınsallah ❤️
KUMBARAMIZDAKI 239.121 YA FETTÂH CC. TÜM LİSTEDE BULUNAN ARKADASLARIMIZIN NIYETİ VE HATIMLERIMIZIN KABULU ICIN BAĞIŞLIYORUZ KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
3 İHLAS EL FATİHA 🤲

Morrmeneksee Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
F Flower__
@namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
theia07 theia07
Magnifiaque Magnifiaque
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
@Myhomes
@namaste21 kızı
Mintimint Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli Ssevincli
@burcusami
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78 Gelincik78
@Hemsirecik
Life light Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
R rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim Yazarhanim
@Taze fasulye
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
@Tospaagtd
@Bademmm388
@Nayro
@Yorgunkus
@MaviKuplik
@CherryQueen
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
Umut_2019 Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Morrmeneksee Morrmeneksee Mintimint Mintimint Ssevincli Ssevincli kızlar emeklerinize sağlık Rabbim tez vakitte kabul olan dualardan eylesin tüm niyetlerimizi 🤲🏻🌺🌺🌺

X