- 7 Ekim 2012
- 2.429
- 2.455
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #4.881
Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel olarak hep en sonlara kalan ben oldum okumakta bazen çok zorlandım gerçekten ama şuan bitmesine çok üzüldüm içimde bir üzüntü oldu.. Allah hepinizden razı olsun geç okuduklarımı bazı kişilere okuyamadıklarım hepiniz hakkınızı helal edin benden yana hepinize hakkım helal olsun beraber çok güzel bir Ramazan geçirdik Rabbim dualarımızın kabul oldu sevincini de yaşayıp buraya gelip yazarız inşAllah Hakkınızı helal eedin kendinize iyi bakın Allah’a emanetsinizGerçekten çok derin duygularla yazıyorum ki bi yandan seviniyorum bı yandan üzülüyorum.. Beni salat-ı tefriciye hürmetıne buralara kadar düşeren Allaha Binlerce kez hamd olsun hacetımın pesıne dustum cok guzel ınsanlar tanıdım ve bır suru dua gruplarına katıldım. Her bırı sızın vesılenizle oldu..
Kalbinizi kırdıysam bilip bilmeyerek, hakkınıza girdiysem nolur hakkınızı helal edin.. Benım hakkım her bırınıze ayrı ayrı helal olsun ınsallah onumuzdekı ramazana cıkarsak yıne YA FETTÂH CC. hatımınde toplanalım yıne burda her bırınızi cok seviyorum, cok opuyorum Allah hepinizden tekrar tekrar razı olsun tüm gonlunuzdeki duaları kabul etsın ınsallah
KUMBARAMIZDAKI 239.121 YA FETTÂH CC. TÜM LİSTEDE BULUNAN ARKADASLARIMIZIN NIYETİ VE HATIMLERIMIZIN KABULU ICIN BAĞIŞLIYORUZ KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
3 İHLAS EL FATİHA
Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
F Flower__
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Hemsirecik
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim
Taze fasulye
mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Nayro
Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
Asiltutku
Asiltutku annesi
Umut_2019
M MaviMabellee annesi
Barbara
Herkesin duasını gönlüne göre versin inşallah Mevlam 3 ihlas 1 fatiha okudum Allah razı olsun sizlerdenGerçekten çok derin duygularla yazıyorum ki bi yandan seviniyorum bı yandan üzülüyorum.. Beni salat-ı tefriciye hürmetıne buralara kadar düşeren Allaha Binlerce kez hamd olsun hacetımın pesıne dustum cok guzel ınsanlar tanıdım ve bır suru dua gruplarına katıldım. Her bırı sızın vesılenizle oldu..
Kalbinizi kırdıysam bilip bilmeyerek, hakkınıza girdiysem nolur hakkınızı helal edin.. Benım hakkım her bırınıze ayrı ayrı helal olsun ınsallah onumuzdekı ramazana cıkarsak yıne YA FETTÂH CC. hatımınde toplanalım yıne burda her bırınızi cok seviyorum, cok opuyorum Allah hepinizden tekrar tekrar razı olsun tüm gonlunuzdeki duaları kabul etsın ınsallah
KUMBARAMIZDAKI 239.121 YA FETTÂH CC. TÜM LİSTEDE BULUNAN ARKADASLARIMIZIN NIYETİ VE HATIMLERIMIZIN KABULU ICIN BAĞIŞLIYORUZ KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
3 İHLAS EL FATİHA
Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
F Flower__
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Hemsirecik
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim
Taze fasulye
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Nayro
Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
Asiltutku
Asiltutku annesi
Umut_2019
M MaviMabellee annesi
Barbara
Morrmeneksee canım vesile oldun Allah razı olsun senden Mintimint Ssevincli ve diğer tüm arkadaşlardan benden yana da helal olsun. Rabbim Ya Fettah ismin hürmetine dualarımızı, niyetlerimizi en güzelinden kabul ve makbul eylesin. AminGerçekten çok derin duygularla yazıyorum ki bi yandan seviniyorum bı yandan üzülüyorum.. Beni salat-ı tefriciye hürmetıne buralara kadar düşeren Allaha Binlerce kez hamd olsun hacetımın pesıne dustum cok guzel ınsanlar tanıdım ve bır suru dua gruplarına katıldım. Her bırı sızın vesılenizle oldu..
3 İHLAS EL FATİHA
Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
F Flower__
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Hemsirecik
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim
Taze fasulye
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Nayro
Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
Asiltutku
Asiltutku annesi
Umut_2019
M MaviMabellee annesi
Barbara
Gec okudum kuzum hakkını helal edinBarbara İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
F Flower__
mutlulukbenihicbirakma ve kard
Magnifiaque
Myhomes
E Ebruazra
R rana20
Yazarhanim
Yorgunkus
Asiltutku ve annesi
Kızlar Allah hepinizden razı olsun en çokda sizlerden böyle güzel bişeye vesile oldunuz Morrmeneksee Ssevincli Mintimint Rabbim hepimizin gönlümüzden geçenleri Kabul etsin inşallah Hakkınızı helal edin varsa benimkide helal olsun
Kusura bakmayın katılamadım telaşemiz var bı iki gündür hakkınızı helal edin emeği geçen vesile olan herkesten Allah razı olsun özellikle Morrmeneksee Ssevincli Mintimint sizlere çok teşekkür ediyorum çok hakkınız var Rabbim herkesin niyetini duasını hayırlısı ile kabul etsin yeni dualarda buluşmak dileğiyle
Benden yana helal olsun sizde edin❤Morrmeneksee canım vesile oldun Allah razı olsun senden Mintimint Ssevincli ve diğer tüm arkadaşlardan benden yana da helal olsun. Rabbim Ya Fettah ismin hürmetine dualarımızı, niyetlerimizi en güzelinden kabul ve makbul eylesin. Amin