- 18 Mart 2019
- 556
- 524
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Kaç kişi kaldı okumayan ? Daha 1 buçuk saat var bitiremeyen varsa haber versin şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bende ya tesbihle veya eldeki zikirmatikle hep çekiyordum, sağolsunlar dün kızların önermesiyle zikirmatik indirdim çok güzel, çok beğendim. Çekmek istediğin sayıyı yazıyorsun ne fazla, ne eksik bitincede sana uyarı veriyor. Uzun zikirler için şiddetle öneriyorum.Kızlar ben biraz fazla okumuşum şuan da ne kadar fazla okudugumu da bilmiyorum zikirmatik sıfırlandı sanırım 100 tane falandır ama Rabbim kabul etsin inşallah
Okudum cnm tahminimden uzun sürdü biraz daha erken okucam artik.. Rabbim kabul etsin ins..F Flower__ Hemsirecik theia07 burcusami Taze fasulye E Ebruazra Krew Yenidelhi mutlulukbenihicbirakma B Bademmm388 debriyajgazfren sweetgirlcandy
KIZLAR OKUYABİLDİNİZMİ?
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah MorrmenekseeÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Morrmeneksee Morrmeneksee ( AYŞENUR) DUASI
Arapçası:
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ...
Türkçe Okunuşu:
"...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)."
Anlamı:
"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"
Allah'ım.. Ya Fettah Ya vedud Ya cami!
Rabbim senden bu mübarek Ramazan ayının hürmeti için, Senin Rızan için peygamber efendimiz (s.a.s)ve ehli beytinin aracalığıyla senden ıstıyorum... Bedir savasında şehit olan tüm mübarek zaatlarımızında hürmetine senden Ahiretimizdede dünyamızdada iyilikler ve guzellıkler ıhsan etmenı diliyoruz.. Furkan suresinde gectiği gıbı bana ve dıleyen tüm bekar kardeslerıme YA FETTAH isminle hayırlı, salih bir es öncelıkle kalbinde Allah ve peygamber askı bulunan daha sonra sadece kendi helalının askını barındıracak, beraber ahiretimız ve dunyamız ıcın bırbırımıze hayırların dokunacağı bir eş, bir yuva diliyorum (diliyoruz) Rabbım bu duayı okuyan ve hatim eden kardeslerımın duası ve zikriyle senden hayırlı kapılar acmanı diliyorum ya erhamerrahımın.. İş arayan işsiz kalan bu pandemıde sıkıntıda kalan kardeslerımınde yar ve yardımıcımız ol Rabbim. Burdakı tüm dua eden kardeslerımın duası kabul eyle Biricik yaradanımız..
OKUYAN KARDESLERIMIN AGZINA SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 adet
Dua sahibi ise 5305 tane ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN BİZLER TAMAMLARIZ INSALLAH
GÖREMEYEN KARDESLERIM ICIN TEKRARDAN PAYLAŞIYORUM
İftar saati ya canım 9 olmadan yazar herkes ınsallah cok az kaldıKaç kişi kaldı okumayan ? Daha 1 buçuk saat var bitiremeyen varsa haber versin şimdiden
Ben şimdi bitirdimF Flower__ Hemsirecik theia07 burcusami Taze fasulye E Ebruazra Krew Yenidelhi mutlulukbenihicbirakma B Bademmm388 debriyajgazfren sweetgirlcandy
KIZLAR OKUYABİLDİNİZMİ?
Hangi uygulama canım? Allah razı olsunCanim bende ya tesbihle veya eldeki zikirmatikle hep çekiyordum, sağolsunlar dün kızların önermesiyle zikirmatik indirdim çok güzel, çok beğendim. Çekmek istediğin sayıyı yazıyorsun ne fazla, ne eksik bitincede sana uyarı veriyor. Uzun zikirler için şiddetle öneriyorum.
8 kişi kaldı okumayan yarım saat içinde bildirim yapın lütfen F Flower__ Hemsirecik theia07 E Ebruazra Yenidelhi mutlulukbenihicbirakma debriyajgazfrenF Flower__ Hemsirecik theia07 burcusami Taze fasulye E Ebruazra Krew Yenidelhi mutlulukbenihicbirakma B Bademmm388 debriyajgazfren sweetgirlcandy
KIZLAR OKUYABİLDİNİZMİ?
Ben okudum kizlar8 kişi kaldı okumayan yarım saat içinde bildirim yapın lütfen F Flower__ Hemsirecik theia07 E Ebruazra Yenidelhi mutlulukbenihicbirakma debriyajgazfren
Canım Emrah Kahraman'ın uygulamasıHangi uygulama canım? Allah razı olsun
Canim bende Katilabilirim ne zaman oluyor bu esma haftalik miHayırlı Akşamlar
Kızlar normalde ben kendım baslayacaktım ama grup halinde her birimiz birbirimize nıyet ederek çekersek Allahın izniyle daha makbul olacağını düşündüm...
Önceki yıllarda bır grup bu hatimi yapmıs her biride cok faydalarını görmüşler ne dersenız bizde yapalımmı?
KATILIMCILARIMIZ
1. Morrmeneksee
2. A arkadasimes
3. Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222
5. F Flower__
6. namaste21
7. Hemsirecik
8. theia07
9. Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12. bluepinkk
13. Myhomes
14. namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. SoLeiL12
17. Saliha40
18. Ssevincli
19. burcusami
20. Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. Gelincik78
23. Taze fasulye
24. Life light
25. E Ebruazra
26. Krew
27. Yenidelhi
28. R rana20
29. MoonfacedMom
30. aysenurt3991
31. MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro
33. mutlulukbenihicbirakma
34. mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. H Hapiness
36. B Bademmm388
37. Yazarhanim
38. Yorgunkus
39. debriyajgazfren
40. mavispreyboya
41. Asiltutku
42. Asiltutku (annesi)
43. Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. Barbara
Hergun 1 kısıye okuyoruz canım ama basladık listeyi kapattık malsf ama listeden cıkan olursa yerıne senı yazabiliriz tbıCanim bende Katilabilirim ne zaman oluyor bu esma haftalik mi
Ay evet bende şiddetle tavsiye ediyorum yıllardır telefonumda yüklü uygulama . Ben zikirmatikle elimde çekiyorum ama olurda bulamazsam bu uygulamayı kullanıyorumCanım Emrah Kahraman'ın uygulaması
Bende okudum Allah kabul etsin inşallah canım1. Morrmeneksee OKUDU
2. A arkadasimes OKUDU
3. Tavuk_suyu_ OKUDU
4. Mucizemm222 OKUDU
5. F Flower__
6. namaste21 OKUDU
7. Hemsirecik OKUDU
8. theia07
9. Magnifiaque OKUDU
10. sweetgirlcandy OKUDU
11. M MaviMabellee OKUDU
12. bluepinkk OKUDU
13. Myhomes OKUDU
14. namaste21 (kızı) OKUDU
15. Mintimint OKUDU
16. SoLeiL12 OKUDU
17. Saliha40 OKUDU
18. Ssevincli OKUDU
19. burcusami OKUDU
20. Tiniminimavihanim OKUDU
21. B Buluts34 OKUDU
22. Gelincik78 OKUDU
23. Taze fasulye OKUDU
24. Life light OKUDU
25. E Ebruazra
26. Krew OKUDU
27. Yenidelhi
28. R rana20 OKUDU
29. MoonfacedMom OKUDU
30. aysenurt3991 OKUDU
31. MoonfacedMom (ipek) OKUDU
32. Nayro OKUDU
33. mutlulukbenihicbirakma
34. mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. H Hapiness OKUDU
36. B Bademmm388 OKUDU
37. Yazarhanim OKUDU
38. Yorgunkus OKUDU
39. debriyajgazfren
40. mavispreyboya OKUDU
41. Asiltutku OKUDU
42. Asiltutku (annesi) OKUDU
43. Umut_2019 OKUDU
44. M MaviMabellee (annesi) OKUDU
45. Barbara OKUDU
Kızlar "okudum" diyenleri ısaretledık ama gozumuzden kaçan olduysa lutfen belırtsın