- 18 Mart 2019
- 556
- 524
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Okudum Allah kabul etsin inşAllah Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuduk canm rabbim dualarını kabul etsin inşallahMorrmeneksee için okuyanlar
1. Morrmeneksee OKUDU
2. A arkadasimes OKUDU
3. Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222
5. F Flower__
6. namaste21 OKUDU
7. Hemsirecik
8. theia07
9. Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee OKUDU
12. bluepinkk OKUDU
13. Myhomes OKUDU
14. namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. SoLeiL12 OKUDU
17. Saliha40 OKUDU
18. Ssevincli OKUDU
19. burcusami
20. Tiniminimavihanim OKUDU
21. B Buluts34 OKUDU
22. Gelincik78
23. Taze fasulye
24. Life light OKUDU
25. E Ebruazra
26. Krew
27. Yenidelhi
28. R rana20 OKUDU
29. MoonfacedMom
30. aysenurt3991 OKUDU
31. MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro
33. mutlulukbenihicbirakma
34. mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. H Hapiness OKUDU
36. B Bademmm388
37. Yazarhanim OKUDU
38. Yorgunkus OKUDU
39. debriyajgazfren
40. mavispreyboya OKUDU
41. Asiltutku OKUDU
42. Asiltutku (annesi) OKUDU
43. Umut_2019 OKUDU
44. M MaviMabellee (annesi)
45. Barbara OKUDU
ŞUANA KADAR OKUYAN ARKADAŞLARIMIZ
LÜTFEN SİZLERDE KONROL EDIN ATLADIĞIMIZ KİŞİ VARSA OKUDUM DEYIPTE YAZMADIĞIMIZ BELİRTİN KARDEŞLERİM
Bende okudum canım.Morrmeneksee için okuyanlar
1. Morrmeneksee OKUDU
2. A arkadasimes OKUDU
3. Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222
5. F Flower__
6. namaste21 OKUDU
7. Hemsirecik
8. theia07
9. Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee OKUDU
12. bluepinkk OKUDU
13. Myhomes OKUDU
14. namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. SoLeiL12 OKUDU
17. Saliha40 OKUDU
18. Ssevincli OKUDU
19. burcusami
20. Tiniminimavihanim OKUDU
21. B Buluts34 OKUDU
22. Gelincik78
23. Taze fasulye
24. Life light OKUDU
25. E Ebruazra
26. Krew
27. Yenidelhi
28. R rana20 OKUDU
29. MoonfacedMom
30. aysenurt3991 OKUDU
31. MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro
33. mutlulukbenihicbirakma
34. mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. H Hapiness OKUDU
36. B Bademmm388
37. Yazarhanim OKUDU
38. Yorgunkus OKUDU
39. debriyajgazfren
40. mavispreyboya OKUDU
41. Asiltutku OKUDU
42. Asiltutku (annesi) OKUDU
43. Umut_2019 OKUDU
44. M MaviMabellee (annesi)
45. Barbara OKUDU
ŞUANA KADAR OKUYAN ARKADAŞLARIMIZ
LÜTFEN SİZLERDE KONROL EDIN ATLADIĞIMIZ KİŞİ VARSA OKUDUM DEYIPTE YAZMADIĞIMIZ BELİRTİN KARDEŞLERİM
İpekle beraber degılmı canımOkuduk canm rabbim dualarını kabul etsin inşallah
Ne kadar ben eksik okurum.Kızlar ben biraz fazla okumuşum şuan da ne kadar fazla okudugumu da bilmiyorum zikirmatik sıfırlandı sanırım 100 tane falandır ama Rabbim kabul etsin inşallah
Kumbaraya atıldı canımNe kadar ben eksik okurum.
Evet canım ben ikimizin okuması bitince yazıcam okudum dediğimde ikimizi de say kuzumİpekle beraber degılmı canım
Tamam balımEvet canım ben ikimizin okuması bitince yazıcam okudum dediğimde ikimizi de say kuzum
Bnm eksgm var ama tamamlıcam allah’n iznyle Buralardym yaniTamam balım
Kac eksıgın var cnm destek olabilırımBnm eksgm var ama tamamlıcam allah’n iznyle Buralardym yani
Evet çok güzel olurdu bu ay hepimizin ki bitseydi bi deneme yapalım bu akşam iki kişi niyetine zorlanırsak tekrar 1 kişi için niyetlenirizGünde 2 kişi okuma yapılabilir aslında arkadaşlar. Sayısı fazla gözüktüğünden insanın gözü korkuyor ama okuyunca bi çirpıda bitiyor. 2kişi 2 kişi okumaya gayret etsek bayramdan önce biter.Hün içinde işi gücü çok olup yetiştiremeyen olduğunda kaç adet eksiği kaldıysa sayıdan düşerek el birliğiyle bi anda bitiririz. İsterseniz bu akşam 2 kişi için başlayalım bir iki gün deneyelim olmazsa yine 1e düşeriz ne dersiniz
Bende katılıyorum size bir buçuk saat bile sürmüyor illaki okunur bence tekrar düzenleme yapılsın fazla okuyabilecekler okusunGünde 2 kişi okuma yapılabilir aslında arkadaşlar. Sayısı fazla gözüktüğünden insanın gözü korkuyor ama okuyunca bi çirpıda bitiyor. 2kişi 2 kişi okumaya gayret etsek bayramdan önce biter.Hün içinde işi gücü çok olup yetiştiremeyen olduğunda kaç adet eksiği kaldıysa sayıdan düşerek el birliğiyle bi anda bitiririz. İsterseniz bu akşam 2 kişi için başlayalım bir iki gün deneyelim olmazsa yine 1e düşeriz ne dersiniz
Bugün dışarıda biraz işim vardı minübüste bitirdim yani demem o ki markete giderken ,oturup dinlenirken, yürüken vs vs o zamanlarda bile okunup bitecek bi zikirBende katılıyorum size bir buçuk saat bile sürmüyor illaki okunur bence tekrar düzenleme yapılsın fazla okuyabilecekler okusun
Katılıyorum canımBende 2 kisinin aynı gunde bitirilmesi taraftarıyım 45 kısıyız 45 gun bırz fazla uzun sure olur. Yetıstıremeyenler kalan adetlerını soyler burda beraber sayıdan duserek bitiririz dıe dusunuyorum..