- 18 Mart 2019
- 556
- 524
- 53
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Kalan 6 kişi F Flower__ mutlulukbenihicbirakma (ve kardeşi) theia07 debriyajgazfren Yenidelhi hadi kızlar var mı arttırran son 15dk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yetıstıremıyosanız soyleyın okuyalım hep beraberKalan 6 kişi F Flower__ mutlulukbenihicbirakma (ve kardeşi) theia07 debriyajgazfren Yenidelhi hadi kızlar var mı arttırran son 15dk
Okunayan birirnn yerine alabilirz belkiHergun 1 kısıye okuyoruz canım ama basladık listeyi kapattık malsf ama listeden cıkan olursa yerıne senı yazabiliriz tbı
Dun herkes BİLDİRİM YAPTI aldım dıe ynı herkes aktıf durumda. Sadece okudum teyıtını alamadık. Sonradan kendı ıstegıyle cıkmak ısteyen olursa eklerız arkadasımızıOkunayan birirnn yerine alabilirz belki
10dk daha bekleyelim okumayan olursa onun yerine alırızDun herkes BİLDİRİM YAPTI aldım dıe ynı herkes aktıf durumda. Sadece okudum teyıtını alamadık. Sonradan kendı ıstegıyle cıkmak ısteyen olursa eklerız arkadasımızı
Oyle mi görmedım cıdden.. 2 defa baktım hatta gozden kacmıs olmasın dıeCanım ben dün okuduğumuzu yazmıştım sizi etiketleyerek Morrmeneksee
Oyle mi görmedım cıdden.. 2 defa baktım hatta gozden kacmıs olmasın dıe
Aldım derken kımler zikri aldı anlamındaydı. Yanlıs anlaşılmaya sebebiyet verdiysek kusura bakmayın canım.. yarın okudum dıe belırtırsenız cok sevınırım Allah razı olsunCanım dün gece yarısı aldım die yazınca okuduk anlamında demek istedim ben ama anlaşılmamış galiba kardeşimde okudu
Aldım derken kımler zikri aldı anlamındaydı. Yanlıs anlaşılmaya sebebiyet verdiysek kusura bakmayın canım.. yarın okudum dıe belırtırsenız cok sevınırım Allah razı olsun
Aldım20.04.2021 =2.sıra A arkadasimes
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
A arkadasimes ( SERAP) DUASI
Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüyeceğiz bir evlat nasip et. Ödemelerinizi bitirip maddi ve manevi bolluk ver. Burda Hatime katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
LÜTFEN EN GEC 21. 00 DA OKUDUM BİLDİRİMİNİ YAPMIS OLALIM LÜTFEN
Aldım20.04.2021 =2.sıra A arkadasimes
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
A arkadasimes ( SERAP) DUASI
Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüyeceğiz bir evlat nasip et. Ödemelerinizi bitirip maddi ve manevi bolluk ver. Burda Hatime katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
LÜTFEN EN GEC 21. 00 DA OKUDUM BİLDİRİMİNİ YAPMIS OLALIM LÜTFEN