- 2 Ağustos 2013
- 35.663
- 109.830
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #2.561
Bana da zevkli geldi de. Hak geçmesinKIZLAR KUMBARADAN DÜŞEREK Mİ GIDELIM ARTIK??
FİKRİNİZ NEDİR..
SAYIDAN DUSEREK GITTİĞİMİZDE DAHA EĞLENCELİ VE HIZLI OLUYOR BENCE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da zevkli geldi de. Hak geçmesinKIZLAR KUMBARADAN DÜŞEREK Mİ GIDELIM ARTIK??
FİKRİNİZ NEDİR..
Ben çok takip edemiyorum sürekli giremiyorum bnce eski usül daha iyi ama çoğunluk ne derse uyarımKIZLAR KUMBARADAN DÜŞEREK Mİ GIDELIM ARTIK??
FİKRİNİZ NEDİR..
Yok cnm kumbarada hak mevzusu yok bence ceken gönüllü cekıyor kendı rızasıyla cekıyor herkesın içi bu konuda ferah olsunBana da zevkli geldi de. Hak geçmesin
Aynı sıstem cnm birsey değişmeyecek sadece tek tek toplamamıs OLACAGIZ fark bu.Ben çok takip edemiyorum sürekli giremiyorum bnce eski usül daha iyi ama çoğunluk ne derse uyarım
Okudum canımKIZLAR SIRADAKI ARKADAŞIMIZIN DUASINI KUMBARADAN BAĞIŞLIYORUZ
SADECE DUASINA AMİN DEYIP BİR FATİHA İLE BAĞISLAMAK ICIN PAYLASIYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
BU AKSAM SAAT YINE 21.00 DA SIRADAKI ARKADASIMIZIN DUASINI PAYLASACAGIM BİLGİNİZ OLSUN
YARIN OKUMA VAR YANİ KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM
08.05.2021 19.sıra burcusami
(DUASI)
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle. Rizana uygun yasamayi nasip eyle.. Peygamber efendimizin şefaatine nail olmayi nasip eyle.. Canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Hasta kullarina sifa, dertlilere deva, borclulara edalar nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Olmuslerimize ozellikle babama, hasan babama rahmetinle muamele eyle.. Bu mübarek günlerin hürmetine sen bizim dualarımızı kabul eyle..
Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
F Flower__
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Taze fasulye
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Nayro
Hemsirecik
mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Yazarhanim
Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
Asiltutku
Asiltutku annesi
Umut_2019
M MaviMabellee annesi
Barbara
Fatıhayımı kastettın cnm. Yoksa Paylastım sıradakı arkadasımıOkudum canım Allah kabul etsin inşallah kandilimiz mübarek olsun
Allah razı olsun annene selamlar kandili mübarek olsun soyle lütfenAnnem tiniminnoşun zikrini tamamladi kuzum eeken oldu bugun Morrmeneksee
KIZLAR SIRADAKI ARKADAŞIMIZIN DUASINI KUMBARADAN BAĞIŞLIYORUZ
SADECE DUASINA AMİN DEYIP BİR FATİHA İLE BAĞISLAMAK ICIN PAYLASIYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
BU AKSAM SAAT YINE 21.00 DA SIRADAKI ARKADASIMIZIN DUASINI PAYLASACAGIM BİLGİNİZ OLSUN
YARIN OKUMA VAR YANİ KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM
08.05.2021 19.sıra burcusami
(DUASI)
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle. Rizana uygun yasamayi nasip eyle.. Peygamber efendimizin şefaatine nail olmayi nasip eyle.. Canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Hasta kullarina sifa, dertlilere deva, borclulara edalar nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Olmuslerimize ozellikle babama, hasan babama rahmetinle muamele eyle.. Bu mübarek günlerin hürmetine sen bizim dualarımızı kabul eyle..
Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
F Flower__
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Taze fasulye
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Nayro
Hemsirecik
mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Yazarhanim
Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
Asiltutku
Asiltutku annesi
Umut_2019
M MaviMabellee annesi
Barbara
Aleykum selam canim Allah razi olsunAllah razı olsun annene selamlar kandili mübarek olsun soyle lütfen
Amiinn kuzumm Allah razı olsunnAnnem tiniminnoşun zikrini tamamladi kuzum eeken oldu bugun Morrmeneksee
Evet haklisin canim dogru diyosun insallah dualarimiz bu gece kabul olurBu konuda cok bılgım yok ama ıllakı bırseye okunup yenılmesı veya içilmesi gerekmez. Bızlerde burda bırbırımıze okuyoruz 41 MERYEM o kadar.
Tabıkı arapça okunması gerekiyor fakat arapça bilmiyorsak tamamende vazgecmek yanı hıc okumamak bana dogru gelmiyor cnm bu benim fikrim. Bence niyetin bıle cok onemlı sen türkce de olsa oku Allahtan murat et Allah bildikten gordukten snra gerısı boş..
Ipeğide mı ısaretleyım balımİlk arkadaş için okudum 2.yi de okuyorm okudu sayabilirsn bitti sayılır canm Morrmeneksee
İşaretle canm ben ona yardım edicem bitiricezIpeğide mı ısaretleyım balım