- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #2.541
GERCEKTEN HIC KAFAM YERINDE DEGIL KUSURA BAKMAYIN YANLIS ANLIYORUM BUGUN HERSEYI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatiha okudum Allah kabul etsin inşallahKIZLAR SIRADAKI ARKADAŞIMIZIN DUASINI KUMBARADAN BAĞIŞLIYORUZ
SADECE DUASINA AMİN DEYIP BİR FATİHA İLE BAĞISLAMAK ICIN PAYLASIYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
BU AKSAM SAAT YINE 21.00 DA SIRADAKI ARKADASIMIZIN DUASINI PAYLASACAGIM BİLGİNİZ OLSUN
YARIN OKUMA VAR YANİ KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM
08.05.2021 19.sıra burcusami
(DUASI)
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle. Rizana uygun yasamayi nasip eyle.. Peygamber efendimizin şefaatine nail olmayi nasip eyle.. Canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Hasta kullarina sifa, dertlilere deva, borclulara edalar nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Olmuslerimize ozellikle babama, hasan babama rahmetinle muamele eyle.. Bu mübarek günlerin hürmetine sen bizim dualarımızı kabul eyle..
Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
@Jacbss
namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
@Magnifiaque
sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli
burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
@Gelincik78
Taze fasulye
Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Nayro
@Hemsirecik
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
@Tospaagtd
@Bademmm388
Yazarhanim
@Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Okudum fatiha Allah kabul etsin inşallahKIZLAR SIRADAKI ARKADAŞIMIZIN DUASINI KUMBARADAN BAĞIŞLIYORUZ
SADECE DUASINA AMİN DEYIP BİR FATİHA İLE BAĞISLAMAK ICIN PAYLASIYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
BU AKSAM SAAT YINE 21.00 DA SIRADAKI ARKADASIMIZIN DUASINI PAYLASACAGIM BİLGİNİZ OLSUN
(DUASI)
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle. Rizana uygun yasamayi nasip eyle.. Peygamber efendimizin şefaatine nail olmayi nasip eyle.. Canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Hasta kullarina sifa, dertlilere deva, borclulara edalar nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Olmuslerimize ozellikle babama, hasan babama rahmetinle muamele eyle.. Bu mübarek günlerin hürmetine sen bizim dualarımızı kabul eyle..
Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
@Jacbss
namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
@Magnifiaque
sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli
burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
@Gelincik78
Taze fasulye
Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Nayro
@Hemsirecik
@Tospaagtd
@Bademmm388
Yazarhanim
@Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Niyetimi getirdim Allah kabul etsin.KIZLAR SIRADAKI ARKADAŞIMIZIN DUASINI KUMBARADAN BAĞIŞLIYORUZ
(DUASI)
Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
@Jacbss
namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
@Magnifiaque
sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli
burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
@Gelincik78
Taze fasulye
Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Nayro
@Hemsirecik
@Tospaagtd
@Bademmm388
Yazarhanim
@Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Bu konuda cok bılgım yok ama ıllakı bırseye okunup yenılmesı veya içilmesi gerekmez. Bızlerde burda bırbırımıze okuyoruz 41 MERYEM o kadar.Merhaba herkesin kadir gecesi mubarek olsun. Sizlere sorum olacak annem meryem suresi okumaya basladi benim.icin nasil okumasi lazim suya yada hurmaya mi okumali. Biraz annemden uzak oturuyorum okusada nasil alip yiyebilirim yada icebilirim.
Bu arada turkcesini hergun evde okusam kendim icin olurmu
Amin. Fatiha okudumKIZLAR SIRADAKI ARKADAŞIMIZIN DUASINI KUMBARADAN BAĞIŞLIYORUZ
(DUASI)
Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
@Jacbss
namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
@Magnifiaque
sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli
burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
@Gelincik78
Taze fasulye
Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Nayro
@Hemsirecik
@Tospaagtd
@Bademmm388
Yazarhanim
@Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
41 ayrı kişi hurmaya okuyup hurmayı her gün yeyip sonuncuyu da eşinizle bölüșüp yiyorsunuz öyle biliyorum.Merhaba herkesin kadir gecesi mubarek olsun. Sizlere sorum olacak annem meryem suresi okumaya basladi benim.icin nasil okumasi lazim suya yada hurmaya mi okumali. Biraz annemden uzak oturuyorum okusada nasil alip yiyebilirim yada icebilirim.
Bu arada turkcesini hergun evde okusam kendim icin olurmu
Ben okuduklarıma kendım yaptım belırttiğin iyi olmus coğu kısı bilmiyor ne yazıkkı bende babamdan ogrendım sonradan41 ayrı kişi hurmaya okuyup hurmayı her gün yeyip sonuncuyu da eşinizle bölüșüp yiyorsunuz öyle biliyorum.
Ama niyet önemli olla bir şeye okunması gerekmez bence.
Bir de Meryem suresi sonrası Tilavet secdesi yapılması gerekiyormuş hepsinden sonra mı yoksa her okumada mı onu bilmiyorum.
Eşime sordum şimdi 41 kere Tilavet Secdesi yapılacakmıș
Aynen bende bilmiyordum burda görmüştüm. Şimdi de eşime sordum Kuran da 14 yerde işaret var onlara geldiğinde Tilavet Secdesi yapacaksın dedi. Meryem suresi de bunlardan biriymișBen okuduklarıma kendım yaptım belırttiğin iyi olmus coğu kısı bilmiyor ne yazıkkı bende babamdan ogrendım sonradan
Ne guzel birbirimize burda cok guzel seyler katıyoruz bılmeedıklerımızı bilenlerden tamamlıyoruzAynen bende bilmiyordum burda görmüştüm. Şimdi de eşime sordum Kuran da 14 yerde işaret var onlara geldiğinde Tilavet Secdesi yapacaksın dedi. Meryem suresi de bunlardan biriymiș