• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

KIZLAR SIRADAKI ARKADAŞIMIZIN DUASINI KUMBARADAN BAĞIŞLIYORUZ
SADECE DUASINA AMİN DEYIP BİR FATİHA İLE BAĞISLAMAK ICIN PAYLASIYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ❤️ ❤️ ❤️

💕BU AKSAM SAAT YINE 21.00 DA SIRADAKI ARKADASIMIZIN DUASINI PAYLASACAGIM BİLGİNİZ OLSUN💕

YARIN OKUMA VAR YANİ KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM 😘

08.05.2021 19.sıra burcusami burcusami
(DUASI)

Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle. Rizana uygun yasamayi nasip eyle.. Peygamber efendimizin şefaatine nail olmayi nasip eyle.. Canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Hasta kullarina sifa, dertlilere deva, borclulara edalar nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Olmuslerimize ozellikle babama, hasan babama rahmetinle muamele eyle.. Bu mübarek günlerin hürmetine sen bizim dualarımızı kabul eyle..

Morrmeneksee Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
@Jacbss
namaste21 namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
@Magnifiaque
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
Myhomes Myhomes
namaste21 namaste21 kızı
Mintimint Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli Ssevincli
burcusami burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
@Gelincik78
Taze fasulye Taze fasulye
Life light Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Nayro
@Hemsirecik
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
@Tospaagtd
@Bademmm388
Yazarhanim Yazarhanim
@Yorgunkus
debriyajgazfren debriyajgazfren
mavispreyboya mavispreyboya
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Fatiha okudum Allah kabul etsin inşallah

SADECE DUASINA AMİN DEYIP BİR FATİHA İLE BAĞISLAMAK ICIN PAYLASIYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ❤️ ❤️ ❤️

💕BU AKSAM SAAT YINE 21.00 DA SIRADAKI ARKADASIMIZIN DUASINI PAYLASACAGIM BİLGİNİZ OLSUN💕

(DUASI)

Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle. Rizana uygun yasamayi nasip eyle.. Peygamber efendimizin şefaatine nail olmayi nasip eyle.. Canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Hasta kullarina sifa, dertlilere deva, borclulara edalar nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Olmuslerimize ozellikle babama, hasan babama rahmetinle muamele eyle.. Bu mübarek günlerin hürmetine sen bizim dualarımızı kabul eyle..

@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
@Jacbss
namaste21 namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
@Magnifiaque
@28mn
@bluepinkk
Myhomes Myhomes
namaste21 namaste21 kızı
Mintimint Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli Ssevincli
burcusami burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
@Gelincik78
Life light Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Nayro
@Hemsirecik
@Tospaagtd
@Bademmm388
Yazarhanim Yazarhanim
@Yorgunkus
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Okudum fatiha Allah kabul etsin inşallah
burcusami burcusami arkadaşımıza onceden okumustum Allah kabul etsin inşallah kuzum 🤲🤲

(DUASI)

@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
@Jacbss
namaste21 namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
@Magnifiaque
@28mn
@bluepinkk
Myhomes Myhomes
namaste21 namaste21 kızı
Mintimint Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli Ssevincli
burcusami burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
@Gelincik78
Life light Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Nayro
@Hemsirecik
@Tospaagtd
@Bademmm388
Yazarhanim Yazarhanim
@Yorgunkus
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Niyetimi getirdim Allah kabul etsin.

Merhaba herkesin kadir gecesi mubarek olsun. Sizlere sorum olacak annem meryem suresi okumaya basladi benim.icin nasil okumasi lazim suya yada hurmaya mi okumali. Biraz annemden uzak oturuyorum okusada nasil alip yiyebilirim yada icebilirim.
Bu arada turkcesini hergun evde okusam kendim icin olurmu

Merhaba herkesin kadir gecesi mubarek olsun. Sizlere sorum olacak annem meryem suresi okumaya basladi benim.icin nasil okumasi lazim suya yada hurmaya mi okumali. Biraz annemden uzak oturuyorum okusada nasil alip yiyebilirim yada icebilirim.
Bu konuda cok bılgım yok ama ıllakı bırseye okunup yenılmesı veya içilmesi gerekmez. Bızlerde burda bırbırımıze okuyoruz 41 MERYEM o kadar.
Tabıkı arapça okunması gerekiyor fakat arapça bilmiyorsak tamamende vazgecmek yanı hıc okumamak bana dogru gelmiyor cnm bu benim fikrim. Bence niyetin bıle cok onemlı sen türkce de olsa oku Allahtan murat et Allah bildikten gordukten snra gerısı boş..

(DUASI)

@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
@Jacbss
namaste21 namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
@Magnifiaque
@28mn
@bluepinkk
Myhomes Myhomes
namaste21 namaste21 kızı
Mintimint Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
Ssevincli Ssevincli
burcusami burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
@Gelincik78
Life light Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Nayro
@Hemsirecik
@Tospaagtd
@Bademmm388
Yazarhanim Yazarhanim
@Yorgunkus
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Amin. Fatiha okudum🤲🏻

41 ayrı kişi hurmaya okuyup hurmayı her gün yeyip sonuncuyu da eşinizle bölüșüp yiyorsunuz öyle biliyorum.

Ama niyet önemli olla bir şeye okunması gerekmez bence.

Bir de Meryem suresi sonrası Tilavet secdesi yapılması gerekiyormuş hepsinden sonra mı yoksa her okumada mı onu bilmiyorum.

Eşime sordum şimdi 41 kere Tilavet Secdesi yapılacakmıș

41 ayrı kişi hurmaya okuyup hurmayı her gün yeyip sonuncuyu da eşinizle bölüșüp yiyorsunuz öyle biliyorum.

Ama niyet önemli olla bir şeye okunması gerekmez bence.

Bir de Meryem suresi sonrası Tilavet secdesi yapılması gerekiyormuş hepsinden sonra mı yoksa her okumada mı onu bilmiyorum.

Eşime sordum şimdi 41 kere Tilavet Secdesi yapılacakmıș
Ben okuduklarıma kendım yaptım belırttiğin iyi olmus coğu kısı bilmiyor ne yazıkkı bende babamdan ogrendım sonradan

Ben okuduklarıma kendım yaptım belırttiğin iyi olmus coğu kısı bilmiyor ne yazıkkı bende babamdan ogrendım sonradan
Aynen bende bilmiyordum burda görmüştüm. Şimdi de eşime sordum Kuran da 14 yerde işaret var onlara geldiğinde Tilavet Secdesi yapacaksın dedi. Meryem suresi de bunlardan biriymiș

KIZLAR KUMBARADAN DÜŞEREK Mİ GIDELIM ARTIK??
FİKRİNİZ NEDİR..
SAYIDAN DUSEREK GITTİĞİMİZDE DAHA EĞLENCELİ VE HIZLI OLUYOR BENCE 🙏

Aynen bende bilmiyordum burda görmüştüm. Şimdi de eşime sordum Kuran da 14 yerde işaret var onlara geldiğinde Tilavet Secdesi yapacaksın dedi. Meryem suresi de bunlardan biriymiș
Ne guzel birbirimize burda cok guzel seyler katıyoruz bılmeedıklerımızı bilenlerden tamamlıyoruz 💕💕

Back