- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #2.601
Canım kumbaraya 4000 ekleyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada sanki o şekilde sayıların karışma ihtimali daha yüksek geldi bir veya iki kişimin toplaması daha iyi olur gibi ama tabi siz ne derseniz o ben sadece nacizane fikrimi belirtmek istedim aslında sizide yormuş oluyoruz bu şekilde ben kendi evimde olsaydım 7/24 müsait olurdum kumbara veya diğer konularda çok yardımcı olurdum ama işte bi talihsizlik yaşadım işe gidiyorum sürekli burda aktif olamıyorumAynı sıstem cnm birsey değişmeyecek sadece tek tek toplamamıs OLACAGIZ fark bu.
Kuzum baskasinin yattigi istihare gibi degil aslinda istihare de ruyalara degil kalbe bakilmali o yuzden en iyisi senin yapmanDua kardeşlerim hepimizin gecesi mübarek olsun rabbim gönlümüzden geçen dualarımızı kabul eylesin biraz geç oldu kusura bakmayın bu arada sormak istediğim bişey var aranızda istihareye yatabilecek varmı acaba çok ihtiyacım var ihtiyacım olmasa sizi rahatsız etmezdim hakkınızı helal edin lütfen
Öylede ben doğru dürüst görmüyorum balım bende başkasının yatması daha iyi diye duymuştumKuzum baskasinin yattigi istihare gibi degil aslinda istihare de ruyalara degil kalbe bakilmali o yuzden en iyisi senin yapman
Tiniminimavihanim niyetine okudum Allah kabul etsin Morrmeneksee Ssevincli09. 05.2021 20. SIRA Tiniminimavihanim
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Tiniminimavihanim
Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain. Tinimini kulun için
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz Rabbimşimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.Sen bizlere önce sağlık huzur mutluluk bolluk bereket nasip et.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"
Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.”En hayırlı zamanda sağlıklı salihli evlat sahip olmayı ben ve benim gibi bekleyişte olan tedavide ümidini kesmiş kim varsa bizleri müjdelendir Rabbim
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et bizlere.Mübarek Ramazanın hürmetine duama amin diyen dua kardeşlerimin de gönüllerinden geçenleri kabul et. Amiinnn
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
YARIN 21. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM..
KIZLAR LÜTFEN 21.00 A KADAR HERKES BİLDİRİMİNİ YAPMIŞ OLSUN..
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN
LİSTE
1. Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. @namaste21
7. @mutlulukbenihicbirakma
8. @theia07
9. Magnifiaque
10. @sweetgirlcandy
11. @28mn
12. bluepinkk
13. Myhomes
14. @namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. Ssevincli
19. @burcusami
20. Tiniminimavihanim
21. @Buluts34
22. @Gelincik78
23. Taze fasulye
24. @Life light
25. E Ebruazra
26. @Krew
27. @Yenidelhi
28. @rana20
29. @MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. @MoonfacedMom (ipek)
32. @Nayro
33. @Hemsirecik
34. @mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. @Tospaagtd
36. @Bademmm388
37. Yazarhanim
38. @Yorgunkus
39. @MaviKuplik
40. @CherryQueen
41. @Asiltutku
42. @Asiltutku (annesi)
43. @Umut_2019
44. @28mn (annesi)
45. @Barbara
Kendın yatman her zmn ıcın daha ıyı.Öylede ben doğru dürüst görmüyorum balım bende başkasının yatması daha iyi diye duymuştum
Anladım canım sağol ya habir ya latif çekmenin belli bi sayısı varmı senceKendın yatman her zmn ıcın daha ıyı.
Ben 3 konuda Ytmıstım sadece 1 tanesinde net gordum
Dıger 2 konuda 7 gece devam etmeme rağmen hıc bırsey goremedım. Veya hıssedemedım.
Allah en iyisini bilir görmemekte de bence bir hayır var. Bırde ılla renk meselesi değil istihare cok arastrp okudum.
Sabah uyandığında nasıl hıssedıysn kalbın den ne geciyor huzurlumu uyandın huzursuz mu uyandın onlara bakmak gerekiyor.
Bırde yatmadan once ya ya habir ya latif çek
Yok cnm uyuyana kdr çekAnladım canım sağol ya habir ya latif çekmenin belli bi sayısı varmı sence
Yok cnm uyuyana kdr çek
Okudum canım Tiniminimavihanim tiniminimmm amin amin amin Rabbim tüm dualarıni kabul etsin.09. 05.2021 20. SIRA Tiniminimavihanim
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Tiniminimavihanim
Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain. Tinimini kulun için
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz Rabbimşimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.Sen bizlere önce sağlık huzur mutluluk bolluk bereket nasip et.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"
Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.”En hayırlı zamanda sağlıklı salihli evlat sahip olmayı ben ve benim gibi bekleyişte olan tedavide ümidini kesmiş kim varsa bizleri müjdelendir Rabbim
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et bizlere.Mübarek Ramazanın hürmetine duama amin diyen dua kardeşlerimin de gönüllerinden geçenleri kabul et. Amiinnn
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
YARIN 21. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM..
KIZLAR LÜTFEN 21.00 A KADAR HERKES BİLDİRİMİNİ YAPMIŞ OLSUN..
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN
LİSTE
1. Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. @namaste21
7. @mutlulukbenihicbirakma
8. @theia07
9. Magnifiaque
10. @sweetgirlcandy
11. @28mn
12. bluepinkk
13. Myhomes
14. @namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. Ssevincli
19. @burcusami
20. Tiniminimavihanim
21. @Buluts34
22. @Gelincik78
23. Taze fasulye
24. @Life light
25. E Ebruazra
26. @Krew
27. @Yenidelhi
28. @rana20
29. @MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. @MoonfacedMom (ipek)
32. @Nayro
33. @Hemsirecik
34. @mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. @Tospaagtd
36. @Bademmm388
37. Yazarhanim
38. @Yorgunkus
39. @MaviKuplik
40. @CherryQueen
41. @Asiltutku
42. @Asiltutku (annesi)
43. @Umut_2019
44. @28mn (annesi)
45. @Barbara
Ben dun tam okuyamadim saolsun Morrmeneksee beni uyardı meğersem kumbaradan konulmuş arkadaşımızaOkudum fatiha Allah kabul etsin inşallah
@burcusami arkadaşımıza onceden okumustum Allah kabul etsin inşallah kuzum
Saol canımBen dun tam okuyamadim saolsun Morrmeneksee beni uyardı meğersem kumbaradan konulmuş arkadaşımıza
o zaman kuzum 5314 kumbraya niyet ettim kumbarayada ekleyelim
Aynenn canım uyardığın içinde teşekkür ederimSaol canım
Bir arkadasımız da fazla okudu gıbıme gelıyor yanıt gelsın onunkınıde kumbara nıyetlenelım insallah
Ne demek senın aklındaymıs ztnAynenn canım uyardığın içinde teşekkür ederim