meraba çok üzülmüşün belli ama seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı sorunu yaşıyorum bilmiyorum aslında hangimiz hangimizi teselli edecek ben o kadar agladım ki artık gözümde yaş kalmadı hayatla hiçbir baglantım yok ben bunu duydugumda hastanede kendimi yerlere atıp sinir krizi geçirmiştim aglamama hastane calışanları bile çok üzülmüştü isyanlar ettim kendime gelemedim gelmiş degilim biliyomusun sana ÜZÜLME derken buradan kendim okadar üzülüyorum ki ve şu an bende aglayarak yazıyrum ilaçla tedaviye başladım 5 ay sonra tekrar gidecegim bu sefer ne olacak bilmiyorum ALLAH hepimize şifa versin bilgilerinizden haberdar olmak istiyorum beni de aranıza alın.şimdilik hoşcakalın.üzülme olurmu.
bende 22 yaşındayım vede bekarım senağlama ama menepoza gırdım çok uzuluyorum bu yaşta bu durumda olmak okadar acı kı bunu yaşayan bılır sadece.çok canım yanıyor ya allah yardımcımız olsun ewlat saıbı olmayı okadr cok ıstıyorumkı allahım sen sana acılan ellerımızı bbos cewırme yarabbım hayırlısıyla bıze evlatlarımıza kavustur.
inşallah ya allahım bızım yuzumuzude guldurur elbet bırgun umudumuzu yıtrmeyelım hıcbırzaman pekı sende hıc tedavı kullanılmadımı ılac falan ıcmedınmı cok mu kotuydu ılk ogrendıgınde cokmu yuksektı ve suan ne durumda bekarım ya daha cok zor cok acı cekıyorum :a015:umutcum bende 20 yasinda erken menepza grdim ,doktora cocuk istiyruz diye gittik doktor mumkun degil hormonlarin erken menepoza girdigini gosteriyor dediginde duydugum uzuntu tariflere kelimelere dokulmesi zor icim yandi o kadar caresiz kaldimki anlatamam,simdi aradan on yil gecti hala bekliyorum bi mucize olsun diye........................gecenlerde internetde bi yazi okudum dokusu uyan insanlardan yumurtaliklardan bisey alinip senin yumurtaliklarina konuluyrmus sonrada hormon ilaclariyla calismayan yumurtalari tekrardan adet gordurup kendi vucuduyun urettigi yumurtayla hamilelik oluyormus,bunu ilk kez 15 yasinda erken menepoza giren bi kiza yapmislar ikiz kardesinden alip sonuc almislar ,ben turkiyeden bi doktora sordum evet boyle bi uygulama baslamis dunyada ama daha yayginlasmamis ,internetde okudugum yazilardada yapilanlarin hepsi kardesden alinanlarla yapilmis ama insallah ilerde kan grubu tutanlarlada denenebilirmis ben umutlandim bekliyorum,cikmadik candan umut kesilmezmis metin ol sukret rabbim hic ummadigimiz bi anda dermanimizi da bebeklerimizide bize verecektir,,,,,hoscakal
canim bende 26 yasindayim ve 11 senedir erken meneopozdayim bebegim olmuyor... senin icin aynisini söylemek icin bence cok erken dr ne diyor canim ?
inanın canım okadar sıkılıyorki yazmak bile içimden gelmiyor.az önce deryacan die bi arkadaşın erken menepozunu okuyunca gözyaşlarımı tutamadım.şuan bi yandan ağlıyor bir yandan yazmaya çalışıyoru.yaklaşık beş yıldır pko luyum.kullanmadığım ilaç kalmadı.gitmediğim dr prof...bi ara adetlerim baya düzelmişti,ya şimdi.3 ay önce ginella kullandım (doğum kontrol hapı)bitince biliyposunuz adet olunur aradan 20 gün geçti olmadım dr a gittim yine.farlutal verdi..bekledim bitti 10 gün geçti yine olmadımmm..dr a yine gittim bu sefer gonophe ve dusptapon verdi..bugün 5.gün bitti ve bir damla yokkgün geçtikçe kilo alıyorum ve bekarımmm...ben bebek düşkünü çocuk hastası ben dayanamıyorum içim acıyor..annem artık bırak ilaçları bünyeni bukadar üst üste ilaçla mafettin diyor.oysa elimden gelen herşeyi yapıyorum ama nafile.bir damlayada razıyım ama yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çok acı çekiyorum,kendimi yarım hissediyorum.canım yanıyor yasenağlamasenağlamasenağlama
Bişey söyliycem bekarsan niye doğum kontrol hapı kullanıyorsun :26: :26:
mafoldumben ah ahh bnde erken menopaza gircem galibainanın öyle ağlıyorum ki şu an daha 17 yaşındayım ben ömrümde hiç adet düzensizliğ yaşamadım 12 yaşımdan beri adet oluyorum ama nolduysa olanlar oldu adetlerim çok sıklaştı 27 gnde bir oluyodum artık 10 gnde bir oluyorum mafoldumben düşünün halimi ben daha kendim çoçuğum bebeğim olmaz diye çok korkuyorum ben sürekli yumurta kaybediyurm zaten vücudum ıkınıyor nasıl görmeniz lazım o şeyleri atıcam diye akndan çok pütür pütr parçlar küçk etler geliyo:sinifsinif:bebişim olmaz diye çok korkuyorum offff sokaktaki çoçuklara öyle bakıyorum ki snaki bnm hiç olmucak gibi çok korkuyorum bu dünyada yalnız kalama istemyorummafoldumben